2. Мазилата- лятото не съм го мазала за зимата не съм мислила
Аморе честит ти именник да си носи името със здраве, да бъде все усмихнат и палав

Честито и на всички останали които празнуват днес!

Джери скорошно оздравяване на мъжа ти (аулина сваля бързо Т)
Сега и аз да задам някой друг въпрос
1. Давате ли прясно зеле и под каква форма?- Не
2.Как ги учите, че нещо е мръсно и трябва да се хвърли?- обяснявам, показвам но няма ефект
3. Как продцедирате като им се скарате да слушат? - смей ми се насреща и още по-настоятелно си прави белата
4.Децата ви "скръндзи"ли са? И как се справяте с това?- голяма скръндза е нищо не дава но и когато някой друг яде от неговите неща се сърди
Фантазия редактирам ние бяхме и с разтройство строга диета за около седмица само картофи, моркови, сухари, бишкоти и обикновенни бисквити дори и обезсолено сирене (за закуска хапваше някой друга бисквита и сухари гризеше, обяд картофите с морков без сол, вечеря попара без масло ) и никакви плодове капки био гая 3х5 и веднъж на своя глава дадох ентерол и вместо АМ лечебна хумана вечер
за Т панадол, хексалгин и нурофен въртях защото беше постоянно с висока Т и през няколко часа давах по нещо като гледах за 24 часа да не надвиши дозата
След малко ще ходя за антибиотик за Яни - лекарката каза, че гърлото и е много червено и има афти (ако помня правилно). Вчера беше с разтройство, ама много страшно и повръщане - повече течност повръща, отколкото приема
Снощи цяла нощ беше с Т и почти не сме спали.
Непременно се консултирайте отново с лекар.
Може би от пролетта спряхме да се мажем с каквото и да било