Отговори
# 255
Здравейте момичета  Hug!
Димяни, мила, знам че е лесно да се каже, но бъди силна, всичко ще е наред Hug Praynig Praynig
бобче, и ти трябва да се заредиш със сила ,заради бебко,че тези тревоги няма как да не влияят и на малката душичка в теб Hug
Лейди, честита количка Hug!
Веселина, и ти гледай да се поуспокоиш и дано всичко се размине максимално добре за семейството ти Hug
Мирче, как се чувстваш като почиваща вече мама Simple Smile ?
за козметиката и аз се чудя какво сапунче за къпане да взема, определно мисля за сега че е по-добре да е сапун а не душ гел, май на А-дерма засега съм се спряла, а шампоанче на Себа мед. Иначе не им имам вяра на олиоата за след баня, така че мисля да мажа с прварен зехтин, така правих и с малката и незнам дали от това , но никога не сме имали проблем с кожата и сега си е със супер безпроблемна и хубава кожичка.

# 256
  • Варна
За козметиката - ще къпя със сапун Тео бебе и ще пера дрешките с прах Тео бебе, ще мажа с преварен зехтин, а за дупето Судокрем, от опит съм преценила така.
Благодаря за честитките за количката  Hug

# 257
  • София
Ето ме и мен!
Днес ходих за сведения.... Rolling Eyes
Много е трудно и там да изчакаш защото те слизат да ги дават когато могат и е много депресиращо но като чуеш нещо което не е стряскащо минава бързо!
 И двете ги захранват и добре приемали яденето,правили са им днес контролни изследвания но не чух резултати  Rolling Eyes може би утре Rolling Eyes дишали сами Praynig и по голямата Вики от 950 гр.сега е 1 кг, а мъничката си е 850 гр, но все пак е била и поспаднала малко така,че и тя е качила! Praynig
Попитах за Вал,че нали тя спирала да диша няколко пъти и ми казаха,че няма нищо отбелязано като инфо сега но както се зирази лекарката: Те всички спирали! Rolling Eyes
Утре пак.....

# 258
И а,з и аз съм в групата с неспокойните клрака. То какво ли спокойно вече има в телесата ни?
Докато се наместя - крака, корем и то станало време за ходенето до тоалетната (-найсто по ред).
От два дни коремът ми расте отново и имам чувството, че ще се пръсне.
Ние малко понаправихме ремонт из къщи и да ви кажа дотогава нямах контракции, получих ги от навеждането и изправянето, клякането ...Сега пълен релакс  bath1Остана в началото на септември да сложим ламиниран паркет в детската стая, но за там се надявам да нямам много намеса.
Дамяни, стискам ви палци миличка, с цялата си увереност, че мъничетата ще се преборят с трудностите и ще ви радват след не много дълго време. Hug Hug Hug

# 259
Браво на милите момиченца Виктория и Валерия, дай Боже да се справят все по-добре.  Hug  bouquet Виждаш ли, Тони, всичко е наред, дано и ти да си по-спокойна поне малко.  Heart Eyes
Бърди, Не съм, Позитив, Легео   bouquet ,значи правилно съм чувала, че нищо не помага. И при мен не е всяка вечер.
Бобче, дано и при вас да се наредят по-добре нещата, че много е тежко така самичка. Чувайте се колкото можете по-често по телефон, по скайп... Пък дано да се видите скоро.

# 260
  • София
То какво ли спокойно вече има в телесата ни?
Докато се наместя - крака, корем и то станало време за ходенето до тоалетната (-найсто по ред).

Joy Joy Joy Знам, че не е смешно, ама направо с глас се изхилих като го прочетох  Joy Точно така се чувствам и аз вечер, докато се наглася и аааайде в тоалетната  Joy

Димяни, нещата при бебките звучат добре и под контрол  Hug Стискам палци да продъжават да папкат и наддават и двечките  Heart Eyes

# 261
  • Варна
Димяни миличка и аз съм чувала, че се случва това дишането, това е нормално, все пак са мънички, но затова има сега всякаква техника да се справи със всичко това. Това че Вики е 1 кг си е голямо постижение за 5 дена, имай предвид, че и тя е спаднала в началото, щом и се хранят, ехе страшни са двете Wink  Чела съм във форума много такива истории и вярвай ми, твоите кукли се справят прекрасно за възрастта в която се родиха, явно инжекциите и системите предварително са си свършили работата. Ще имате много тежки 1-2 месеца, но всичко ще си струва накрая, вярвай!!!!

# 262
Димяни   Praynig Praynig Praynig, бъди силна и вярвай, че всичко ще се оправи и няма да разбереш кога ще дойде момента да си вземеш двете кукли  Hug Hug Hug
Бобче, това е ужасно, как ще се справиш мила, с малко дете и бебе и самичка, не можеш ли да родиш в сърбия, поне да ти помагат  в началото.  Hug
И ние ще почваме ремонт и направо не ми се мисли в тази жега  ooooh!
Отивам да правя сладкиша с майонеза, че откога го мисля  Thinking
 Hug Hug Hug

# 263
Димяни Hug Браво на принцеските, пу пу все така да си наддават и по-силни да стават Praynig
Ние и днес отразихме едно плажче, а сега какъв дъжд се излива вече от няколко часа Crazy мислех довечера да вечеряме накъде по плажа, а то - наводнение Rolling Eyes
За козметиката на бебка мисля да и взема А-дерма или себа мед, от адерма съм много доволна, но тук хвалите много и себа мед, та ще поразгледам и тях.
Днес си купих продукти за сладкиша с майонеза с нагласата сега докато спи малката да се пробвам и докато се моткам из банята моите младежи си извадили майонезата и почти я омели, след това и шоколада за глазурата Shocked абе горе долу го изяли сладкиша ама на съставните му части hahaha

# 264
Димяни, с теб сме  Hug
Ако доктор Слънчева е там, тя е страхотен специалист в областта си и можеш да и имаш доверие.

Веси, до кога трябва да имате развитие от съда?

# 265
Димяни, с теб сме  Hug
Ако доктор Слънчева е там, тя е страхотен специалист в областта си и можеш да и имаш доверие.

Веси, до кога трябва да имате развитие от съда?

идея си нямам. днес аз дадох показания, а в петък мъжът ми е на очна ставка. мен кога ще ме викат не знам. знам, че не искам да съм сама когато стане това. не знам как ще реагирам като ги видя тези хора. днес 3 пъти минах покрай съда преди да вляза. до вчера си казвах отивам и влизам, но когато дойде момента се сринах психически. опитвам се да се държа, но е много трудно. усещам, че имам нужда от помощ и мисля още утре да отида до болницата (имам право на 2 прегледа след изписването) и директно да си поискам консултация с психолог или психиатър. още не мога да проумея какво се случва. просто си прибирахме детето от градина и живота ни се преобърна на 180 градуса. опитвам се да си повтарям, че всички сме живи и здрави, но това важи само за физическото ни състояние. психически цялото семейство се е сринало и не знам кога ще успеем да се изправим.

тони въпреки проблемите не спирам да мисля и за вас. сигурна съм че малките принцеси ще се справят с всичко

# 266
Димяни ,много се зарадвах на добрите новини,дано тази вечер ти е по -спокойно!всичко ще се нарежда ,ден след ден ще валят добрите новини!

Това с краката ,не знам какво е ,но аз когато го изпитам не всяка вечер имам чувство ,че е от нерви ,хваща ме щръклицата.Понеже ми е мн горещо,в спалнята не мога да си пусна климатика -духа срещу главата ми и откачам от жега.Снощи ставах намокрих си краката със студена вода от коленете надолу и легнах мокра ,та съм заспала (е до следващото посещение на 00)

Лейди,честита количка!Няма значение каква е ,важно е да ви харесва и да си я карате със здраве!Много мил подарък!

Веси,ще е наредят и вашите неща ,дано да е по-скоро ,че да притесняваш бебето!

Бобче,много гадно ми стана като си представих положението ти.Не знам защо налага това и кога най-рано мъжа ти е ще е до теб.Но ако е така ,аз бих отишла в Сърбия за раждането.Родителите все ще ви помогнат с парите ,дето беше споменала че трябв ада работиш!Измислете нещо ,това положение е отчайващо!

И тук ще вали здраво,а уж за утре прогнозираха .Ще съм рожденничка и мъжа ми с малката цял ден ме питат какво да ми купят.Та колко се чудих и накрая реших да си обновя епилатора ,та го купихме,този е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09073469  .Но не ми го дадоха моите хора ,прибраха го в багажника! Thinking  Та ще трая до утре.А в техномаркета така да ме риташе бебка ,имах чувството че ще се подаде нещо през пъпа ,а права рядко я усещам така.И щерката като й казах застана до корема ми и взе да й се кара"я не притеснявай мама ,какво си такова бебе" ooooh!

Хубава вечер на всички!

# 267
Димяни  Hug това са хубави новини, всичко ще се нареди само повече търпение и вяра трябва!
Лейди честита количка, със здраве да си я ползвате.  bouquet

Аз да се оплача сега мъжа ми се прибра цял ден по МВР болница беше за резултати и какво излиза пред диабетно състояние  Cry много висококръвно, искали са веднага да го приемат да лежи, ама той казал, че не може, че жена му е бременна, а те му отговорили "ако искаш да си жив да си гледаш детето, трябва да влезеш" и той милия с едни насълзени очи ми вика, като ми го казаха това, все едно нож ми забиха в сърцето. Може ли пък да са толкова груби - сега и аз плача докато пиша, знам че не трябва, ама какда спра. От понеделник съм отпуска, та решихме тогава да влезе, та аз да мога да остана при нашите да не съм сама. Ех, значи само лоши неща напоследък.

# 268
pashic, и аз утре имам РД Wink Аз пък си поръчах форма за торта, 4е в тоя форум....само някакви линк4ета се въртят...то не се издържа...та утре ще пробвам да направя един шоколадово кокосов мус в надявам се нова форма за торта Peace.

# 269
димяни, кураж! бьди силна! вярвам, че скоро малките ти дечица ще започнат да наддават по- бьрзо и всичко ще се нареди  Peace

и да споделя една интересна статия  
http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/golyamo-bebe-znachi-try … ete-tazi-statiya/

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:32 от silvi@

Общи условия

Активация на акаунт