Отговори
# 600
Velina_p,  Hug Много ме успокои. Благодаря ти. При мен положението е същото. Усещам я, но рядко и слабо.
Димяни, чакаме хубави новини.
Честито на празнуващите!
ivdrag, вие кошарата от детски маркет "Биберон" ли я поръчахте?

# 601
Ноел, аз също имам дни, когато бебчето рита по-рядко. Понякога рита слабо, друг път - силно. Не знам, според мен всичко е наред, просто проследи и днес как ще рита.

Момичета, много е е страх от тази тъпа токсоплазмоза.  Cry То е някаква фобия при мен вече, ако ви разкажа какво направих, ще ми се смеете. Днес готвя пълнени чушки с кайма и ориз. И съответно варих каймата и ориза 20-30 мин преди да ги сложа в чушките, ориза беше напълно разварен вече (малко обърках рецептата, че ми е за първи път тази манджа  Embarassed) . И близнах една лъжица от сместта, за да опитам за сол. Така се притесних, че го  направих, че си измих езика с веро и после се изжабурих с ракия, която изплюх.  Confused Знам, че е налудничаво. Ако имаме свободни парички, ще си направя изследване, защото е много вероятно да съм я карала - имала съм като дете коте, папагали, после съм работила в зоомагазин със живи животни.
Измъчих се вече с тези страхове.

# 602
Добро утро, мамчета!
Вчера усещах бебка много рядко и то съвсем леко. Според вас дали е нормално? Днес като че ли малко повече я усещам, но вчера се бях притеснила доста. Единственото успокоение ми беше, че предишната вечер доки я видя и каза, че всичко е наред - сърдечна дейност и т.н.
И аз мисля, че нямаш повод за притеснение! Hug Моята беба и без това малко мърда, а като отидохме на балкан от чистия въздух ли от какво като се кротна 3 дни това дете... ooooh! душата ми излезе от притеснение! Почти не помръдва- и аз лягам насам, натам, бутам, на 4 крака стоях- няма никой.....Накарах мъжо с 1 слушалка да търси тоновете на бебето и докато не ги усети не се успокоих! Само като си я доведох в жегите и се размърда!
Всъщност това с броенето на ритниците ми се струва много стресиращо, особено за майки, които по принцип по-слабо усещат бебетата си! Аз продължавам да го усещам най-често нощно време, при покой, рядко през деня, а камоли някакви силни ритници и движения....И наистина има по-активни и съвсем пасивни дни-поне при мен....
ОблачееееJoy Аз съм същото хахо като теб, само някакви филми си вкарвам в главата! Е, езика не съм си мила с веро, ама нищо чудно и аз да го направя! Лошото е, че аз нямам имунитет срещу токсоплазмозата! Sad Но пък реших да не повтарям изследването-само да се стресирам....уж внимавам, ама......

# 603
Еее, Ради, добре е виждам с новия апарат Simple Smile Добре те прави д аизглеждаш  Joy Много си ти е добре корема даже!!!!  Hug
hailie, е браво момиче. добре че мъжо не го видя  Joy
Ноел, може ти да не усещаш бебко. Някой беше писал, че при преглед на лекар бебко е се бил спирал а пък мамата нищо не усещала.
Димяни, целувки за момичетата  Hug
MISHANA13 , а колко ви излезе доставката? заслужава ли си?

# 604
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Maris, както ти споменах сестра му я взе от местен магазин и пое  само разхода за чекирането й на аерогарата, според килограмите. Всяка авиокомпания си има свои регламентирани тарифи. Но обобщено цялата сума, в която влиза и себестойността на количката не възлиза на повече от 300 долара!  Peace Спрямо, това което предлага българския пазар и това, което получаваш от там за тази сума, не може и да става сравнение.  Naughty Говорим не само за изработка и качество на продукта, но и за фунционалност. Тук ще дадеш най-малко 800лв. и ще се задръстиш от допълнителни артикули и кошчета... Crazy Аз , затова се спрях на такъв модел, за да комбинирам всичко в 1 и да ми е лесно за употреба.  Peace На сайта можеш да добиеш повече представа, за опциите, които има , като гледаш приложеното видео- http://www.gracobaby.com/Products/Pages/ProductDetails.aspx?ProductID=1760447 .

# 605
Варненки приятна среща дано е хубаво времето и да си изкарате  добре. Hug
ivdrag честита кошарка
Silksilk  честита покупка.
Vessi Barabessi  да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша  Simple Smile
Димяни приятна среща с мъничетата и само хубави новини да ни носиш.
Днес пак голяма жега се очертава  ooooh! да се пазите  Hug

# 606
Noel, от там е, но от магазина им във Варна, не този online.

# 607
Noel, бебко има дни, в които изобщо не мърда, има дни, в които не се спира. Но долу горе му хващам вече режима. Не се притеснявай Hug

Pozitive , много хубаво, че да ти дали болничен! Почивай си, че после... Един познат ми каза онази вечер: След време ще ти трябва тълковен речник, да се сещаш какво е скука Laughing Joy

ОблачеHug всичко ще е наред! Те са опасни уличните котета, домашните, коита са обгрижвани правилно не са страшни  Peace

# 608
  • София
Върнах се!
МАлките са добре.... е спирали да дишат  Rolling Eyesот време на време но било нормално за това,че са много малки  Rolling Eyesи ако сметнат,че им затормозява мозъчето ще ги включат на вентилация Rolling Eyes
Малката е 860 гр. а голямата 1 кг.!

# 609
Браво, на малките ни талисманчета- все така да продължават Hug

# 610
Браво, Димяни!! Praynig Praynig Praynig А ти как си?

# 611
  • София
Ako kажа,че съм добре ще излъжа за това ще кажа:Задоволително по добре възстановявам се от операцията почти не боли вече Rolling Eyes Hug

# 612
Тони  Hug Браво на малките героини,щом наддават значи няма сериозно нищо  Hug Да им предадеш много поздрави от всички нас и нашата цяла слънчева и положителна енергиякажи им,че ги чакам за разходки. Hug  bouquet Днес видях Райън с баба му пред Смарта,голяма душа е  Hug Flutter Crazy

Ти май трябва да ходиш повече,за да не те боли. Hug

# 613
  • Варна
Тони  Hug вече и Вал наддава, супер. За дишането е нормално и това ще мине като заякнат, лекарите си знаят работата  Hug

# 614
  • У дома
Димяни, супер,  Hug ще пораснат едни хубавици, тати ще се чуди как да ги опази  Laughing

По този повод да ви кажа, когато се роди нашата щерка и малко след това и кръстниците ни и те се сдобиха с дъщеря. Та се напиват една вечер кръстник и кумец и си мечтаят как ще ги чакат пред дискотеките, нямали да дават на никой да припари до тях  Whistling

ivdrag, честита кошарка, сладки сънища на бебка в нея  Hug

Момичета, малко полезна информация, която намерих, споделям с вас:

Аrnica 5 CH – по 5 зрънца дневно да се приемат през последния месец на бременността.
Малко примери за мотивация:
emka_80 написа: "Съвсем случайно попаднах на информацията за Арника. Не знам дали е благодарение на нея но преди седмица родих за 1час.Имах слаби контракции в къщи и се чудех дали ще раждам.Вечерта се позасилиха и станаха на равни интервали.Реших да отида до болницата и се оказа че съм със 8 см разкритие бях много изненадана.В болницата бях в 00,30ч и в 1,30ч бях родила, за малко да си родя в къщи. А да кажа, че това ми е първо раждане. Възтановяването ми също е страшно бързо. Все едно не съм раждал. Благодаря на Д-р Михайлов за информацията, която получих."

от missmimi » 01 Юли 2010 21:33
"Аз започнах да приемам арника 5 CH около 15 дни преди термин, като се ръководих от съветите на доктора в тази тема. Когато нещата вървяха към преносване започнах 3Х5 зрънца дневно. Планирах нормално раждане, но се случи спешно секцио. След операцията взимах на всеки 2 часа по 5 зрънца през целия ден, после продължих пак по 5 на ден докато свърши опаковката.
Убедена съм, че арниката имаше решаващо значение за бързото ми възстановяване. Около 20 часа след операцията вече ходех нормално, чувствах се много добре, много по-добре отколкото въобще съм очаквала, че може да се чувства човек след операция. На 5-тия ден излязох от болницата на високи обувки, и по нищо не личеше че съм била оперирана.
Благодаря много за съветите."

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:30 от Pozitive

Общи условия

Активация на акаунт