Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви проблеми се обсъждат във форума?
Какви са някои от радостите и успехите, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, здравословни проблеми по време на бременността, избор на колички за бебета, срещи на майките, закупуване на бебешки артикул и др. Във форума се обсъждат теми като здравословни проблеми по време на бременността, избор на колички за бебета, срещи с майки, закупуване на бебешки артикули и др.
-
Какви проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от радостите и успехите, споделени във форума?
-
Какви са симптомите и лечението на гъбични инфекции по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с гъбични инфекции?

Тя и другата от ЖК е от МД и мислех ако ми хареса да родя при нея, ама...
. Аз също си мечтаех за прохладата на планината, но Милото ми и днес е на работа, а без него не искам да ходя.
Но само за мъжлето ми, защото аз съм въздържател. Добре, че навремето
, че в противен случай нямаше да мога да минавам през вратите заради крилцата
Направих малък компромис с цвета на возилото, но нямаше десена, който исках. Но модела ми е удобен, а това е най-важното
по този случай смятам да направя един бърз утринен пазар по хлад и после да се спасяваме от жегите с малкият юнак.... 
Дано разберат какво да лекуват!
И се постарай да се успокоиш, аз моята криза я получих след скандал с мъжо, за абсолютни глупости и съм почти убедена, че има нещо общо. Дано ти отмине

Vse si mislq, 4e kakvoto sme ka4vali do sega, tova e to. Ako 6te se ka4va ne6to, naj- mnogo edno, dve kila da sa o6te