Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 168
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
Жанка, колко много гоблени имаш.... Hug
Бих те посъветвала обаче да ги даваш на добро,професионално ателие за рамкиране-с паспарту в няколко от основните цветове , за да се получи дълбочината! И ще изпъкне с целия си блясък гоблена-ти си вложила толкова много труд  Hug

# 121
честито на именниците и рождениците.

а ето и прекрасен и цветен вариант на този гоблен,който ме вълнува,но  снимката е от нета и не е в бг сайт намерена за жалост

# 122
Страхотни красоти показвате  Hug Hug Hug .

Деси, мечетата станаха много хубави, аз сега също като теб се потя и мъча на едно сладко меченце от тези, дето са цяла серия, не му знам името  Embarassed .

krassi82 и аз мисля, че 1:1 ще стане по-добре гоблена. 1:4 винаги стои грубо. Нищо, че в схемата не пише дали е 1:1 или 1:4, може да го ушие и в двата варианта ще стане.

Меги, котето е много чаровно.

Аз от алчност не мога да си завърша и 1 гоблен даже  Mr. Green . Започвам 1, като ми свършат конците за него почвам друг и т.н. Ми какво да направя, че все нещо си харесвам, вие такива хубави неща показвате.

# 123
ЧеститРожден  Ден-joana-d
Здраве,щастие,късмет ти желая от сърце  :bouq
Над това се трудих за кумата на щерката
И между антрактите това иглениче
Абе,щурава работа.............

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:36 от eli19581

# 124
  • София
joana-d, Честит роджен ден! Здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на всички желания!

Unknown_lady,  благодаря, утре ще се пробвам  Hug

bi_bi_to, мерси!  Hug Серията се казва "Мечетата Теди"   Wink

*МЕГИ*, zhanka, красоти!

# 125
Записвам се да гледам красоти!
Здравейте момичета!
През лятото трудно се шие!

Дж-то - децата са прекрасни!

party023На всички именички и рожденнички - късмет! newsm59

МЕГИ - видя ли как се убива красота понякога!

# 126
да dita_53 -дано аз не направя по-голямо убийство Mr. Green.

# 127
  • София
Здравейте,много искам да започна гоблена на Lanarte 34871-love&devotion.Имам схемата ,но нямам ключа,моля ако някой го има да ми го изпрати.krasa_toni@abv.bg(Ще се опитам да кача картинката му,надявам се да се получи ,че ми е за първи път)[img]http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=113468&d=1230920559[img]
     Не можах да се справя с картинката ,съжалявам,гоблена е от серията с животните.Представлява жираф с малкото му,като не са целите животни,а от врата на горе.Стана малко объркано ,дано да сте ме разбрали.Благодаря на всички,които ще се опитат да ми помогнат,че от три дена се ровя в нета,но без резултат.

Аз успях да го намеря само в xsd, затова не мога да проверя какво точно има вътре.
Без проблеми и без регистрация можеш да си го дръпнеш от тук: http://forum.cityw.ru/viewtopic.php?t=313&sid=b3bfc0a643b54f … dc9bea27e4b03e7e1 - предпоследния пост. Пише "Африканските животни на Ланарте"

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 16:16 от desi_ivanova

# 128
  • до едно тепе
Здавейте момичета.
Много се извинявам,ако ще повторя задаван въпрос,но нямам време да чета темите за да намеря отговора.Искам да намеря готова комплектовка на слънчогледите на Ван Гог.Преди време видях такава единствено в сайта на Гинокардия,но после като потърсих просто не можах да отворя сайта.Искам да ушия гоблена за подарък и искам да е наистина добра комплектовка.Моля ви дайте ми идея откъде мога да я намеря.

# 129
desi_ivanova ,много ти благодаря,точно това е което търсех.

# 130
http://cgi.ebay.com/XStitch-Kit-Van-Goghs-Sunflower-II-DMC-floss … em19bb722872#shId

това е с ДМС конци и доставката е 7 долара до Бг

# 131
честито на рождениците и всички, които имат поод да празнуват  Hug
Другарката певица Рени, първо доставката е 9,99 долара, а не 7. и второ това китайско чудо много бих се замислила дали да го взема  Peace то аз не бих изобщо де

# 132
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте  Hug Всеки ден Ви следя и се радвам на красотите Ви. Ето нещо и от мен - макар и с малко "закъснение" - детето ми както виждете е на вече 12 години , но тогава не знаех за "необятния" свят на гоблените. Исках да има нещо специално за нея и ми хареса това - класика, макар, че има още доста красиви неща. Като се замисля след някой ден ще трябва да мисля тема за свадбен  newsm78 Но както и да е   

Схемата е от нета, конци Ариадна, замяната е моя. Мисля, че е станало не толкоз зле Embarassed

# 133
Много е красиво  Wink

# 134
Дж-то , с малко закъснение...но все пак
http://keep4u.ru/full/7c1ca59d47d43c522f.html

Първият означава Щастие , вторият Мир.

Общи условия

Активация на акаунт