Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 167
  • 706
  •   1
Отговори
# 135
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здавейте момичета.
Много се извинявам,ако ще повторя задаван въпрос,но нямам време да чета темите за да намеря отговора.Искам да намеря готова комплектовка на слънчогледите на Ван Гог.Преди време видях такава единствено в сайта на Гинокардия,но после като потърсих просто не можах да отворя сайта.Искам да ушия гоблена за подарък и искам да е наистина добра комплектовка.Моля ви дайте ми идея откъде мога да я намеря.

Ето го сайта на Гинокардия.
http://www.ginokardia.com/084.html
При мен работи!

ba4iiska много са сладки тез пантофки. Винаги децата си остават деца независимо на колко години са. А и май и в нас живее още детското.

bi_bi_to много сладурски йероглифи!
  bouquet

# 136
bibito, страхотни са. дай още 2 и ги почвам

# 137
Дж-то, само тези две открих за съжаление. Има и други, но са по-големи. Ако можеш нещо на око да ги пригодиш ще станат супер. Пробвай ако искаш да ушиеш само самият йероглиф без страничните неща. Ето какво още намерих, но са по-големички от това, което ти трябва.

Това е за просперитет.
А това е за семейство:

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 22:06 от bi_bi_to

# 138
Бачийска, много нежни пантофчета.
Това 1:1 съм на път да го запомня Mr. Green

# 139
  • Пловдив
Момичета и момчета, хайде да Ви почерпя, че днес "помъдрявам" с още една година  Joy

И за да не спамя, последният ми рамкиран гоблен:

# 140
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 smile3525 Честит рожден ден на did_tag С пожелания за здраве и мноооого гоблени - ушити , разбира се

# 141
  • София
did_tag Честит празник мила  Hug да е спорен днес деня ти и да получиш много хубаво подаръжи.А от тия бонбониии ми потекоха лигите  Crazy

# 142
did_tag, честит ден, ден    bouquet

# 143
  • София
did_tag,  Честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, любов и сбъдване на всички желания!  Hug
Страхотно подбрана рамка!

# 144
  • ГОре на черешата...
did_tag, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана  bouquet!

Аз напредвам, етапче ще ви покажа към края на седмицата преди да тръгнем на море.

Бачийска, страхотни обущета Peace!
И моите синчета порастнаха, но и аз съм решила да им направя подобни, за спомен...

# 145
  • Плевен

Heart EyesЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ!!! Heart Eyes Tada cheers bdbaloni baloni newsm38  love001

Grinning  http://www.youtube.com/watch?v=TZ860P4iTaM

# 146
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН   did_dag!

Желая ти крепко здраве,радости,късмет и осъществяване на всичките ти мечти!  love001  love001 newsm51

# 147
did_dag , Честит Рожден Ден мила  smile3525 . Жлая ти много здраве, щастие , любов и успехи  във всичко.  Hug Hug Hug

# 148
честит рожден ден

# 149
  • Пловдив
Благодаря Ви, момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт