Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 153
  • 706
  •   1
Отговори
# 165
  • София
pepincetyyy, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов в живота!

Аз имам същия маркер, не съм виждала по-тънък  Hug

Започнах моите "Снежни вълци" на Димешънс, върви страшно приятно, може би защото панамата е някак си по-твърда, а и ми се струва, че е 16, а не 14. Рано е за етапче, но до два-три дни ще покажа напредък, той и без това се оказа приятно малък.

# 166
  • Пловдив
pepincetyyy, честит рожден ден!
 Много здраве, щастие, късмет и любов   bouquet

# 167
  • Варна
Sissak благодаря отново,Вече ми стана по-ясно и си купих панама,Но и тук искам да помоля за схема на тази графика, http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=147718& … &d=1271675698 Така и не можаж да се справя с формата ,в който я имам аз,Ако някой я има като  графика ако може да ми я изпрати d78152@email.bg ,Много моля,   pepincetyyy  Честит рожден ден,Здраве и щастие ти желая

# 168
Здравейте момичета,

отдавна не съм се вясвала насам, но лятото трудно намирам време за компютър, наблягам на гоблените.

Пупи, ти си моят творчески изследовател  Grinning, специално за теб не етап, а напълно готов :

довечера ще си го взема вече и рамкиран  Peace.

И още нещо за показване, Рамкираното ми робинче :

Искам да поздравя всички рожденници и да им пожелая много здраве, щастие и все така сръчни ръчички!!!

# 169
 Инче , отдавна не беше показвала етапче , много е сладък този гоблен .Би ли пуснала схемичка ако не те затруднявам.
Зори, още една красота си завършила .Поздравления за добрия ти избор и за бързината с която шиеш.

# 170
  • София
Зори, очите ми останаха в новогодишния гоблен! Невероятен е! Искам да го видя и в рамка  Hug Робинчето е много сладко!

# 171
# 172
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нещо много смешно

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

може на някой да му потрябва  Wink

# 173
  • Поморие
Честито на рождениците!  bouquet  bouquet  bouquet С пожелание за много здраве и повече свободно време за любимото хоби!
Момичета, неуморни сте! Отново сте показали толкова много красота.  Аз нямам нищо ново да покажа лятото ми е трудно е да намеря време за гоблена.

# 174
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
tutuneАз ти го пратих в другия форум във формат рм. Ако изчакаш до довечераще се пробвам на домашния компютър да го направя в pdf  формат ако те устройва. На служебния не ми позволява функцията виртуален принтер на програмата. Мисля, че ще мога да ти го направя.
Честит празник на празнуващите - ВИЕ МНОГО  ТАЗ СЕДМЦА , БРЕ... #Crazy ЧОВЕК ДА ХВАНЕ ДИАБЕТ ОТ ТОЛКОЗ СЛАДКИ НЕЩА.

# 175
Корделка, ти направо ме разби с тези схемички - страхотни за закачка!

# 176
  • София
Да се запиша с готовите ми "Безумно влюбени". 

Поздравения за всички, които празнуват!  bouquet

И още един   bouquet за прекрасните неща, с които е пълна темата!

# 177
  • Атлантис, Галактика Пегас

Да се похваля с готов йероглиф

# 178
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Поздравления момичета!
Последната страничка е пълна с невероятни красоти. Много бързо шиете всички. Аз лятото нещо не мога да седна да шия.
  bouquet

# 179
[quote
[/b]
[/quote]
Момичета ,моля за помощ. Става въпрос за гобленчето на Доци -Сън.Моля ако някой има схемата като графика ,а не в ПМ да ми я изпрати-имам желание да го ушия за едни младоженци но не мога да се справя с формата на схемата ,който Доци бе така любезна да ми изпрати и за което много и благодаря.След последното преинсталиране на компа не ми отваря този формат . Емийла ми е   stasi.t@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт