Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 204
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Намираш средата и разчертаваш за да ти е по-лесно и да не объркаш размера.След това можеш да започнеш от където желаеш.

Много благодаря за бързия  отговор.  bouquet
Уча се от всички вас! baby_neutral

# 91
doci, влюбена съм в гоблена ти, все той ми е пред очите. Може ли схемата? svetlapz@abv.bg

# 92
ето нещо готово и от мен

# 93
  • sf
Пробвах да боядисам панама с кафе. Стана малко като тъмно екрю. Иска ми се обаче да е по-оранжева, да имитира залез. Имате ли идеи?

# 94
  • Варна
ето нещо готово и от мен

lili2024  може ли схема на тази мадама с кафето   bouquet  d78152@email.bg ,Аз пак имам питане ако позволите,Тези графики как се шият,В смисъл на каква панама и с какъв бод,

# 95
За да не спамя всяка тема, този път ще покажа етапче от моята Венецианска маска

Трябва да се получи това

# 96
  • Варна
Скромно етапче и от мен Simple Smilehttp://s002.radikal.ru/i200/1007/99/f1a1fc5b077d.jpg

# 97
Много е хубаво ферарито,като го завършиш да не забравиш пак да ни го покажеш  Peace

# 98
Аз почти не шия напоследък  Rolling Eyes Като гледам малките гобленарки , направо още повече срам ме хваща  Embarassed Embarassed Embarassed
Дотука съм със сватбеното- т.е. доникъде още...

... да набродирам на хавлията името на детето, само че свекървата си няма идея как да го направи, та затова моля за съвет. Виждала съм тук във форума че са показвани такива работи но не си спомням от кого.

аз също съм показвала избродирано върху хавлийки , но не съм майсторка , не си го харесвам от опаковата страна  Rolling Eyes

инъче , то си продават специална панама за бродиране върху дреха , с такава съм ги правила , и после се разнищва и се издърпват нишките , и остава само избродираното...
ето как се разнищва

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 22:03 от Мимито & Светла

# 99
  • Бургас
Yolinka  браво smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 много красиво се получава, искам вече да го видя готов newsm53
Гледам че си го почнала и отгоре, по лесно ли се шие небето?

# 100
# 101
  • Пловдив
Пробвах да боядисам панама с кафе. Стана малко като тъмно екрю. Иска ми се обаче да е по-оранжева, да имитира залез. Имате ли идеи?

Куркума, но внимателно......... много оцветява  Joy

# 102
 poepie , благодаря ти Heart Eyes ,
ами по-лесно се шие , аз затова го започнах . Вечер , когато съм по-изморена и не ми се занимава с единични бодчета , си шия небето. А и не ми се оставя за накрая , защото ще ми стане безинтересно и има опасност да го зарежа.

# 103
  lili2024  може ли схема на тази мадама с кафето   bouquet  d78152@email.bg ,Аз пак имам питане ако позволите,Тези графики как се шият,В смисъл на каква панама и с какъв бод,

На каквато искаш , с какъвто бод искаш.Ще ти се промени само размера на гоблена.Това е така, защото се шие само с един вид бод, с конец в две нишки.

Етап от мен.Сменях оранжевото по ролкята, че не ми хареса.Сменях и един цвят от фона.Нагаждах общо взети , та за  това нямам голям напредък:

# 104
  • Бургас
poepie , благодаря ти Heart Eyes ,
ами по-лесно се шие , аз затова го започнах . Вечер , когато съм по-изморена и не ми се занимава с единични бодчета , си шия небето. А и не ми се оставя за накрая , защото ще ми стане безинтересно и има опасност да го зарежа.

Ааааа, никаково зарязване Naughty
Аз също ми се ще малко небе да пошия, че да си почина от еденични бодове, но ме мързи да разграфя панамата и за това ще карам така Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт