Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 184
  • 706
  •   1
Отговори
# 240
Сезоните са станали много хубави.Хубава вечер на всички!

# 241
  • гр.Добрич
donsita, много са свежи тези сезончета. преди време им бях мераклийка, но те мяй са няколко вида. Виждам че в архива си имаш и някакъв стол на Дименшън, кога ще го почваш?

m.ron4eva аз не виждам снимката на търсеното гобленче.

vili@, важна е не бройката, а да ти харесва това което шиеш.

pepincetyy, ХАЕД-а е страхотен и май бързичко го шиеш.

pepen, много хубави подаръци.

# 242
  • sf
Столът ми е подарък от последната размяна на подаръци  Laughing Ще изкарам първо черните животинки на Ланарте и после ще почна него. За животинките сама си боядисах панамата с кафе и куркума- стана по-жълта отколкото исках,но все пак става. Като напредна ще покажа.

# 243
  • Балчик
джемма- много нежно се получава.
 виждам че  шиеш с кръстчета,аз също ги харесвам,но каква панама използваш. Simple Smile

Аида 14 е, както си е в оригиналния комплект. Шия изцяло по указанията, но с конци ДМЦ.

# 244
donsita, много са свежи тези сезончета. преди време им бях мераклийка, но те мяй са няколко вида. Виждам че в архива си имаш и някакъв стол на Дименшън, кога ще го почваш?

m.ron4eva аз не виждам снимката на търсеното гобленче.

vili@, важна е не бройката, а да ти харесва това което шиеш.

pepincetyy, ХАЕД-а е страхотен и май бързичко го шиеш.

pepen, много хубави подаръци.

интерсно защо не я виждаш и другите ли не я виждат newsm78

# 245
  • sf
И аз не я виждам.

# 246
аз я виждам  Peace

# 247

Предполагам е това:    Peace

# 248
Здравейте, вчера от ибей получих едно гобленче на Дименшън. Отворих го от любопитство, защото има да чака много ред. но конците са вързани на две купчинки, без да са обозначени. четох указанията и доколкото разбирам аз трябва да си ги подредя от снопчетата. Така ли са Дименшън по принцип или..... newsm78 Това ми се струва трудна работа
Иначе като го започна ще ви досаждам, че ще ми е за първи път да шия Дименшън  Embarassed

# 249
В моя Дименшън конците са залепени по картончета, на които има отпечатан съотвения цвят и номер на конеца. Доколкото съм чела има и такива на снопчета, където има един водещ цвят, по който да се ориентираш. На гоблен Ланарте ми бяха на снопчета и наистина ми беше досадно да ги деля.

# 250
Да, доколкото можах да го преведа пишеше- Имате две снопчета. първото снопче има жълт конец, второто оранжев. И има таблица за първо и второ снопче. И цветовете са светло, тъмно и така. Е много смотано.......

# 251
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала нищо тук, но и шиенето не ми спореше много. Често, обаче, ви чета и реших  да се запиша. В момента шия "Слънчогледите" на Ван Гог и се надявам да ги свърша бързо. Следващия ми гоблен ще е една графика, но незнам на каква панама трябва да шия. Продава ли се неразграфена и бяла?

# 252
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да ,продава се.  Peace

# 253
  • София
Продължавам да ви следя и да се възхищавам на сътворените от вас красоти!

donsita, сезоните са станали страхотни! Аз също мислех някога да ги шия, но не ми хареса надписът в средата и се отказах.

За "Убавицата" на Goody просто нямам думи!

Аз да се похваля с етап от "Зимните вълци", много приятно гобленче, върви много бързо, само дето нямам никакво време. Ето това постигнах за 5 нощи. Остава ми парче от вълчицата, малко небе и малко сняг отдолу. И контур, поне този път не е много  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 13:02 от desi_ivanova

# 254
  • София
Донс, браво за сезоните - моите още не съм и започнала, ама newsm78 няма ли нещо контур по големите снежинки на зимата, защо ми се струват леко недовършени  Thinking
.. но конците са вързани на две купчинки, без да са обозначени. четох указанията и доколкото разбирам аз трябва да си ги подредя от снопчетата. Така ли са Дименшън по принцип или..... newsm78 ...
Така са  Peace
На мен всички комплектовки са ми били така - не съм имала досега такива със сортирани конци. По принцип така разпределят конците, че ако има близки нюанси - да са в отделни снопчета, че да не стане объркване. Един съвет от мен - сортирай ги денем - аз веднъж се опитвах на изкуствена светлина и ми се сливаха близките цветове.
Друго удобство което ползвам е да си набера номерата тук и като дам да конвертира - показва и картинка на цвета, та пак помага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт