Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 135
  • 706
  •   1
Отговори
# 345
  • София
ba4iiska, на мен това цветово решение ми харесва повече от оригинала  Hug

Моите "Зимни вълци" се получиха ужасно грозни, ето ги тук още мокри и неизгладени, иначе ярко оранжевото стои много по-бледо. Сега започвам великолепната къщичка на езерото, която показа Bilkova и ще се нуждая от вашата незаменима помощ, защото схемата ми се вижда много сложна. Достатъчно ли панама съм оставила от края? (на втората снимка)

# 346
  • Свиленград
Момичета търся нещо за една приятелка.Тя много го хареса. Дали ще се намери схемата?

Адреса ми е vadada@abv.bg

# 347
  • София
Момичета търся нещо за една приятелка.Тя много го хареса. Дали ще се намери схемата?

Адреса ми е vadada@abv.bg

Ето тук, в поста на потребител "ЮГ"
http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=59193&pg=7

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 19:59 от desi_ivanova

# 348
  • София
Привет от мен!!!  Hug

Аз рядко пиша, ама май докато не завърша някой гоблен не се спускамкъм нов, че да не стане объркване...Преди дни завърших Charming Cottage, стана страхотен, макар малко френските възли накрая страшно да ме изнервиха, но се справих. Живот и здраве да го рамкирам и ще го покажа. Още мисля в коя стая ще му ходи най-много.

Сега съм се спряла на Passion Flower Angel. Отдавна гледам етапчетата, които му пускахте и завършените ангелчета и с удоволствие ще го избродирам. Копирах си една схемичка, която намерих преди няколко темички, но нещо не мога да се оправя с цветовете. Те оригинано са на Дайменшън, когато ги конвертирам се получват едни цветове, а гледам, че някой си ги е конвертирал в други цветове на ДМЦ и ги е написал с червени цифрички в последната колонка.

Тези които са го шили, ще ме ориентирате ли кои цветове да ползвам, вашите в червеничкото или другите, конвертираните от мен в нета?

# 349
Деси,на мен ми харесват вълците! Peace

# 350
  • Талант на 2012,2013 г.
Деси, невероятни са тези вълци... newsm10

# 351
  • Плевен
 GrinningКакво става милички ,много сте писали днес ,не мога да ви изчета  Joy Joy Joy
Гууди Heart Eyes не знам дали ще се справя с предизвикателството ти ,но поне ще пусна схеми да помогна на момичетата да си изберат някоя щуротийка ! LaughingА това остава за мене ! smile3508

това е за вас  Laughing

и нещо по сериозно -за сватба Peace

В замяна  Praynig ,може ли малко пояснение как се оформя новогодишно чорапче след като се ушие !? newsm78 Thinking WhistlingИма ли някакъв специален чалъм ,и в готовите комплектовки дават ли някакви разяснения като за начинаещи   ooooh!Ще съм ви безкрайно благодарна   bouquet  bouquet  bouquet

# 352
то май никой не се нави за играта

# 353
  • Стара Загора
pepen, някой (май Зори) беше дал линк към 7ya.ru със снимки и подробни обяснения от една рускиня как се оформя коледно чорапче. Уви, снимките преди известно време бяха изтрити. За щастие аз си ги запазих, но не и обясненията. След малко ще ги кача в Радикал и ще си редактирам поста.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:06 от Астера

# 354
Аз съм навита за играта , но не разбрах точно условията. Колко големички трябва да са точно минитата и след като се ушият ги показваме тук ли и изпращаме ли ги на някой  newsm78 (съжалявам за глупавите въпроси, но досега не съм участвала в такива игри) ?

# 355
  • Плевен

Астера -Чудесно обяснение с картинки!!!

BlushЧетвъртата ми  дама вече е готова !

Оригинала  Peace

И моето творение  Mr. Green

# 356
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ауууууу, pepen  много си продуктивна! Поздравления!   bouquet

# 357
ами условията не сме ги избистрили още

# 358
  • Бургас
Здравейте момичета  bouquet

Скоро не съм писала, но това е защото няма със какво да се похваля.Имам една  молба, трябва ми спешно схемите на Алегория Praynig
Предварително благодаря  bouquet

# 359
Здравейте и от мен. Да ви разхладя малко в тая жега с етaпче от зимата на
DOME

Uploaded with ImageShack.us

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 14:38 от elena714

Общи условия

Активация на акаунт