Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 134
  • 706
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен

Ауууууу, pepen  много си продуктивна! Поздравления!   bouquet

Благодаря !  bouquetНо ,аз на това му викам продуктивност  Hug

Здравейте и от мен. Да ви разхладя малко в тая жега с етaпче от зимата на
DOME

Uploaded with ImageShack.us

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3505 smile3525 smile3525 smile3525

Имам една  молба, трябва ми спешно схемите на Алегория Praynig
Предварително благодаря  bouquet

Е,щом е толкова спешно  Shocked,нямаш проблем ! PeaceПокажи моля те само снимка ,защото с това заглавие намерих почти 50 такива схеми  Rolling Eyes newsm78 #Crazy

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:05 от pepen

# 361
  • Свиленград
Май досаждам вече но акъла ми отиде по това дали ще се намери схемата

vadada@abv.bg

# 362
Здравейте, отдавна не сам писала, от последния ми ушит гоблен, но ви следя красотите буквално всеки ден. Честит рожден ден на Дж-то  на патерица!

Замислила съм едно малко подаръче за шефа ми и една моя колежка, които очакват бебе ноември. Исках да им ушия някакво бебешко гобленче за след раждането, което да не е много разлигавено (нали ми е шеф), не много голямо и да е за момиче. Естествено се сетих за традиционните буйки и мечета, прегледах и всиките ви албуми и това, което ми се стори най подходящо, е гобленче от албума на Доци.
http://picasaweb.google.com/dops01/EjryRC#5406853808174676050

Знаете ли къде мога да му намеря схемата или купя?

А междудругото се трудя над това, малко му остава, така че мога да ви го представя вече. (Сега на снимката чак виждам, че контурният бод между носа и устата иглежда много смешно и има нужда от оправяне, в действителност не ми беше направило впечатление.  Laughing) Този фон бая време ми отне, а и на контурния бод не съм му фен, но му се вижда края вече.
http://prikachi.com/images.php?images/94/2393094M.jpg

# 363
  • Севлиево
http://picasaweb.google.com/dops01/wulikF#5501254893645731618
От тук нататък е схемичката на бебето с мечето  Peace
Имам и други варианти на това бебе, но са в ПМ. Ако имаш интерес ще ти ги пратя, но дай e-mail. Ако някой друг ги иска на лични, да не спамим тук  Hug

# 364
  • Плевен
Заповядай различни варианти ,а ти си избирай  Grinning

О,Доци ,извинявай ! CryАз токато се натутам да ги кача в радикала и ти си дала линк Hug !Оставям ги-от много глава не боли ! Grinning

# 365
Doci, супер си! Благодаря много!   bouquet
Ще ми свърши чудесна работа, от сега се подготвям за контурния бод.  Laughing

Ха, и аз докато се натутам с благодарското, и Пепен пуснала сладуранчовци! Страхотни сте, избрах си!  Hug

# 366
Пепен, страхотни са ти дамите!

# 367
  • Варна
Зимата на Dome e станала много хубава.
Аз скоро не съм писала, но нямаше какво да показвам. Ето сега да покажа завършения си и рамкиран Rocky point

А това да ми новите придобивки

# 368
Марго , тези гоблени, които показваш са страхотни красоти. Поздравления  smile3501 smile3525

# 369
  • в една мансарда точно под звездите ..........
elena714 много е хубава зимата. Много бързо шиеш.  Hug

Марго, поздравления за фара и честити ти нови придобивки! Със здраве да си ги ушиеш.
  bouquet

# 370
Здравейте момичета,
възхищавам се на красотите които бродирате. Simple SmileЗа съжаление с две малки дечица не остава много време за бродиране. Tired
Искаше ми се да избродирам гоблен с молитва за дома(къщата) и сега си търся някоя схема.Ще се радвам ако ми помогнете да си намеря подходящия гоблен за моя дом.   newsm03

# 371
Включвам се само да поздравя всички момичета за прекрасните неща , които са сътворили техните ръце! Браво!

# 372
  • Варна
Показвам още един етап от котенцето,вероятно последен. Искам да попитам добре ли е така мустака на котето или да го разшивам. По инструкция е couching-така го ших,но като че ли не се получи.Какво ще кажете?Иначе с френските възли по калинката се справих.

# 373
Извинявам се,че нахлувам в темата  Blush Интересувам се за бродиране на амулети.Някой има ли подобна информация?Събирам в момента модели от древни славянски  знаци за защита и имам намерение с това да започна,признавам си,че съм съвсем боса и тепърва навлизам в тази материя.

# 374
Искаше ми се да избродирам гоблен с молитва за дома(къщата) и сега си търся някоя схема.Ще се радвам ако ми помогнете да си намеря подходящия гоблен за моя дом.   newsm03
Ето ти една молитва за дома http://dump.ru/file/4712579

Общи условия

Активация на акаунт