Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 583
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.Добрич
mari_eta, браво бързо си го избоцкала това Ланарте. Те винаги са толкова ефирни.

desi_ivanova, след рамкирането, гобленчетата са супер, особено мечетата. За новото ти Дименшънче какво да кажа - макар и не оригинал Дим си е Дим.

silvanapei, колко е голяма магнолията, че ми изглежда огромна? Най-добре е да си направиш триптиха, ще се получи.

Аз се мъча с ламето. Whistling

# 496
spinki -по каталог го дават 30*20см ,няма с какво да го меря ,но мисля че е толкова а другите два от триптиха са 20*20см Hug

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 19:40 от silvanapei

# 497
# 498
Мари ета, много е красив и нежен!  bouquet

# 499
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, момичета, наистина много си го харесвам Grinning.

А днес се занимавх с ето това подаръче:

# 500
Момичета, да сте виждали този гоблен някъде по форумите?

http://keep4u.ru/full/08a425273e25b1b94c351b3a832d36bf.html

Не си спомням къде съм го видяла, нямам нито име на гоблена, нито на фирмата-производител, но ми се дощя да си го окача на стената в спалнята Embarassed
Не че мъжът ми има нужда от подтикване, просто ми хареса.  Wink

# 501
  • в една мансарда точно под звездите ..........
mari_eta много нежни теменужки! Дано да бъдат оценени подобаващо!
  bouquet

# 502
  • Плевен
mari_eta - HugМного красиво става момичето с коня!не се притеснявай за снимката ,ние знаем че е красиво!  bouquet  bouquet
Вчера като се ровичках из нета го намерих ушито от една рускиня само с кръстчета  Thinking и казва че така цветовете стават по наситени !Ето го :

Но, оригинала си е оригинал  PeaceТака че си го ший и му се радвай! GrinningТеменужките също са красиви , а и как иначе ,нали са на Ланарте ! Wink  bouquet  bouquet  bouquet

desi_ivanova
- Браво за чудесния избор на гоблен , а и рамките си ги бива !Де да имаше такива и при нас! newsm10 smile3501

silvanapei - Мила, как може да не ти харесва тази красота! newsm78Прекрасна магнолия ,и щом станат трички, ще видиш как ще ти харесат !Успех ! Peace

Да се похваля , аз вече си имам" Дядо Коледа "на ДИМ  с пръстчето  JoyБлагодарение на едно добро другарче ,пристигна  при мене направо от ибей ,за което му благодаря 100 -кратно  newsm51 newsm51 newsm51.....

# 503
  • ГОре на черешата...
Пепен, всъщност рускинята не е шила полукръстчетата доколкото виждам, по-точно и тях е шила като кръстчета...или снимката й е по-ярка, или това не са оригиналните цветове - моите са по-бледи и пастелни.

# 504
  • Плевен
Пепен, всъщност рускинята не е шила полукръстчетата доколкото виждам, по-точно и тях е шила като кръстчета...или снимката й е по-ярка, или това не са оригиналните цветове - моите са по-бледи и пастелни.

Да ,тя така обяснява  Rolling Eyes

"в оригинальной схеме очень много полукреста в одну ниточку, а я вышивала все полным крестом в две ниточки, поэтому и ярче получилось..."

А това е ключа на схемата и ,която е цветна , предполагам че е била в РМ преди това  Thinking

# 505
  • ГОре на черешата...
Не знам точно дали това са оригиналните цветове - на Ланарте няма в схемите номера на конците, а и знаците тук и моите са съвсем различни.
И - няма чак толкова много полукръстчета - те са само в два цвята - бледожълти е бледо синьо.

Както и да е - и нейният се е получил много хубав Peace.
Аз днес още не съм хващала иглата, че ме цепи една глава...ама така е, който виси цяла нощ по терасите да зяпа падащи звезди Whistling...

# 506
Търся помощ Simple Smile
Искам да намеря този гоблен -> http://gobleniniki.com/ednorog_ushit.jpg Simple Smile
Можеш да го свалиш от тук.В рм вариант е.
http://dox.bg/files/dw?a=9e3b2fb1eb

# 507
  • София
mari_eta, гобленът с коня е невероятно нежен! Колкото повече го гледам, толкова повече ми се иска и аз да го ушия, още повече че видях, че си има и другарче. Теменужките са разкошни!  Hug

Пепен, благодаря  Hug

# 508
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Деси  bouquet! Снощи  подарих теменужките, скоро ще летят до Америка, зарадваха им се от сърце Grinning.

# 509
  • Плевен
О,падащи звезди  PeaceКой знае колко желания си си намислила ! GrinningУспех! Hug

Аз пак имам питанка за дядото с пръстчето! BlushНали не знам английски и затова направо си питам тези които го шиха -кръстчетата и полукръстчетата с един наклон ли са Crossing Arms ooooh!До сега не ми се е случвало подобен проблем !Винаги в ключа/В табличката/ е показано какъв е наклона !Тук няма отбелязано ,а в отделен лист са посочени как да се изпълняват двата бода!И от там стигам до заключението че са с различен наклон  newsm78 WhistlingДо сега се  #Crazyи май е точно така ! Rolling Eyes

Снимах листа,който до сега не съм срещала никъде когато съм търсила схема на гоблена ! Thinking

Дали се отнася общо за всички или е специално за този гоблен ! ooooh!

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:19 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт