Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 100
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Мерси  Flutter

Схемата я дадох на 12-та страница на тази тема Hug

# 646
Ина много е красиво!
Момичета някоя от вас да е шила това или да знае от къде мога да си го намеря? Ще съм ви безкрайно благодарна!

# 647
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ina супер е гобленчето! В тези жеги ми подейства разхлаждащо!  Hug

lili2024 супер са гоблените! Може би Сисак е права за този със сърничките. Мисля, че ще блесне в цялата си прелест след като го завършиш, изпереш, изгладиш и естествено след като го рамкираш!
  bouquet

# 648
ауууу Ина невероятен е  Hug
сърничките  отдалеч само трябва да се гледат

# 649
  • Бургас
Инче много ми харесва този гоблен, като приказка е Heart Eyes

# 650
Ina, снежко с момиченцето е много красив.

Аз завършвам седмицата с едно дребосъче, което ми изкара нервите.Панамата ситна и с тези смесени цветове по игличките.......Тук бодче, там бодче....Но пък стана много сладко ежче.По мое мнение де  Embarassed

# 651
  • UK/София

Ина, аз също съм очарована от гоблена - браво!

# 652

Благодаря ви  Hug На снимката е още мокър,цветовете са малко по-други иначе

# 653
  • София
mari_eta, невероятна красота и нежност! Все повече се убеждавам, че ще последвам твоя пример  Hug

Лили, на мен сърничките много ми харесват. Момичетата са прави - като го завършиш и рамкираш, ще стои съвсем различно!

Ина, нямам думи! Като го показа преди време, изобщо не изглеждаше толкова добре на картинката, колкото сега ушит! Дръпнах си схемичката  Embarassed

sissak, многоо сладко! А картичката ти ли я нарисува или е готова? Чудесно се е получило, все едно наистина протяга ръчичка към пеперудката!  Hug

При мен върви много бавно, защото нямам кой знае колко време. Вчера реших да си комплектовам следващия гоблен (докато имам пари  Mr. Green), отдавна съм го заплюла. Обаче ми кажете, как в това смешно малко гобленче (140х120 бода е цялата схема) може да има 42 (!!!) цвята.

# 654
 Деси, това му е оригиналното паспарту.В упътването имаше картинки и на други варианти, ако нямаш това паспарту.Примерно върху ръчичката наистина да се закрепи пеперуда.

# 655
здравейте момичета,
има ли някоя от вас схема и ключ на тази дрънкалка , но в розовата гама?
Знам че имаше някъде из форума, но не мога да я намери.
Трети ден вече ровичкам и само синята намерих!
Благодаря предварително!
Поздравления за хубавите неща, които сте показали   bouquet

# 656
  • София
perdooono,  заповядай Hug

sissak, страхотно!

# 657
perdooono,  заповядай Hug

sissak, страхотно!

Леле колко си бърза! Simple Smile
Мноооого благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 658
  • Плевен

Аз завършвам седмицата с едно дребосъче, което ми изкара нервите.Панамата ситна и с тези смесени цветове по игличките.......Тук бодче, там бодче....Но пък стана много сладко ежче.По мое мнение де  Embarassed

bouquetИ не само твое мнение  Winkбодчетата си заслужават резултата  Peace

desi_ivanova - Виждам че се интересуваш от паспарту !погледни тука,може да ти допадне нещо ,като се надявам да си  регистрирана в галерито Rolling Eyes
http://radost68.gallery.ru/watch?a=tFP-dIuN#feature=mainlist

http://zdenka.gallery.ru/watch?a=DLC-ctHi#feature=mainlist

Ина -   bouquet  bouquet  bouquetС обратен наклон ли си шила двата бода  Wink Grinning

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 14:08 от pepen

# 659
здравейте момичета.много благодаря за искрените ви думи.мнението ви е важно за мен.а сега да ви покажа готовите розички

Общи условия

Активация на акаунт