Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 094
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
Ами , Пепен, не си ли личи Mr. Green

# 661
  • Бургас
Инче айде да го видим и във рамка Heart Eyes Heart Eyes
Сисък, ежчето е голям сладурко Heart Eyes
 lili2024 Браво!

# 662
Сега правим ремонт на покрива у нас, някъв ужас CryРамки скоро няма да има Rolling Eyes

Ежкото е сладък много, и розите са хубави , да ме извините ,всички шиете много и ще изпусна някой Peace

# 663
  • ГОре на черешата...

Обаче ми кажете, как в това смешно малко гобленче (140х120 бода е цялата схема) може да има 42 (!!!) цвята.

Може, Деси, може и ако не е много нахално - може ли схемата на този абсолютен сладур Praynig?

Ще ми останат много конци от Мечо Пух, защото купих по едно чиле от цвят и въпреки, че е дадено де си шие с два ката, аз шия с един - много дебело и грубо става на два, така че може да избоцкам и твоя.

Сисак, Ежко е като истински Peace!

# 664
  • София
mari_eta,  ако не ти е трудно, свали си го от тази страничка, че съм на работа и от тук не мога, а не са качени в Радикал.

http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=68573&pg=23

Да знаеш, че то си има и другарчета  Simple Smile

Плюс още две, но те не са много хубави, затова не ти ги показвам  Hug

bi_bi_to, тук изникнаха още три мечета, не помня дали вече ти ги пратих  newsm78

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 18:26 от desi_ivanova

# 665
  • ГОре на черешата...
  bouquet
Отивам да разглеждам.

# 666
Момичета, дали някоя от вас е шила гоблени на варненската фирма "Егоблени" Simple Smile Като се ровех днес, открих че имат доста красиви неща. Благодаря  bouquet

# 667
desi_ivanova, не си ми ги пращала. Отново много ти благодаря  Hug Hug Hug . Утре ако не ме мързи ще наснимам и ще покажа 3 гобленчета, които наших тези дни  Flutter .

# 668
Някой от Вас шил ли е гоблен от golki.net Xaресла съм си две ангелчета и незнам дали да ги почвам

# 669
  • София
Някой от Вас шил ли е гоблен от golki.net Xaресла съм си две ангелчета и незнам дали да ги почвам

Това са правени (по снимка или картинка) и качени схеми, лично аз не бих рискувала. Дай да видим тези ангелчета, може би съществуват в оригинален вариант или може да се намери нещо подобно  Hug

bi_bi_to,  няма защо  Hug

# 670
  • Варна
Това кученце е от този сайт,     Страшно много единични бодове и здрави нерви ти трябват ,ако шиеш нещо оттам,Но стана добре,

# 671
Никоя ли не се е срещала с комплектовки на "Егоблени"? Пишете, защото съм си харесала някои нещица, но не знам дали да купувам илии не  bouquet

http://www.gobleni-magazinbg.com/index.php   - ето сайта им

# 672
  • Стара Загора
За мен това са поредните нагли комплектовачи, и то доста нагли. Безплатните им схеми са също нечий чужд дизайн, а самият дизайнер едва ли предполага, че някой използва продукта му, за да си стимулира продажбите и да си рекламира сайта. А галерията им с готови гоблени може да подведе някой по-неинформиран, че тези произведения са по техни комплекти. А то 100% не е така!

# 673
Астера, кои имаш предвид "голки.нет" или "егоблени"? Simple Smile

# 674
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Никоя ли не се е срещала с комплектовки на "Егоблени"? Пишете, защото съм си харесала някои нещица, но не знам дали да купувам илии не  bouquet

http://www.gobleni-magazinbg.com/index.php   - ето сайта им

А и цените им са  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт