True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 502
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Я да се изясним  Mr. Green

Взела съм Пол  за да съм  в крак с модата ,да не се окажа без вълк  Mr. Green иначе нямам никакви мисли и фантазии към него  Blush

Уомс мерси,но нали знаеш, че Пол/Алекс няма никакви шансове да ме накарам да оставя Иън  Twisted Evil

hahaha Ми аз за това говоря, де.

# 61
Народеее, народе, не знам кво делите, гледайте тука бре, майкоооу  Crazy smile3544

http://truebloodnet.com/video-joe-manganiellos-magazine-shoot

Айде и още едно http://truebloodnet.com/video-joe-manganiello-true-blood-regimen

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:59 от ceciliya

# 62
Уомс мерси,но нали знаеш, че Пол/Алекс няма никакви шансове да ме накарам да оставя Иън  Twisted Evil

Twisted Evil Дю ще те съдя за психически тормоз да знаеш  Twisted Evil
Точно свикна с положението и ти пуснеш някаква надежда. Леко е отвратно нали знаеш и ме докарва до истерия.
Или спри да точиш лиги по чуждо или ми го остави само на мен. НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ и ще стана гадна ...  smile3511 newsm48
И Камикадзетата на Деми ще са ти като баничка с боза сутрин  smile3515
То не бяха мечовци, вълчовци... Дръж се като обвързана жена или съвсем му отпусни края  smile3514

# 63
Тихо, Уоми, тихо. Положението си ви е каквото си беше и преди  Whistling

Ох, банички с боза!  hahaha hahaha hahaha

ПП Не е Деми камикадзето, бе, Джеса е.  Mr. Green

Мисля да туря предупреждение на 1-ва страница, че си имаме щатен терорист, кво ше кажете?

# 64
Цеци-викаш юруууш на катиния вълк Embarassed Crazy

# 65
Аа, не, само поприпаднах малко  Crazy Ама как да не споделя с вас  Hug
Кате, прощавай, душа, ама ти нали си знаеш  Hug

# 66
  • София
Аа, не, само поприпаднах малко  Crazy Ама как да не споделя с вас  Hug
Кате, прощавай, душа, ама ти нали си знаеш  Hug

Е то и аз припаднах...хубав дувар има Джо...и глас Simple Smile само въздишам...нищо повече

# 67
Мдам, неслучайно Алсид е реалната звезда на тоя сезон, бях сигурна  Wink

Добре, че я няма Ката да ви държи сметка за припадъците, ама аз съм тука - айде по едно аспиринче и кой при когото е - Джиджо, Годрик и по избор  Mr. Green

# 68
  • София
За мен двойна доза аспирин щото бях на зъболекар  Flutter

# 69
Всяка уважаваща себе си жена трябва да има по един вълк и по един вампир до себе си WinkІ
Един за деня, един за нощя   Mr. Green
Е те това, мили другарки, е лафът на седмицата!  Sunglasses  Hug Hug Hug

Съгласна  Joy

Thinking Ся ко трябва да си зачислим и върколак ли,мен Дамян ми стига -но ако това е новата мода нема се цепим  

ПП но ако трябва да избирам,вземам новият чичо от дневниците или Пол от здрачните  Rolling Eyes
кой чичо? Мистър Сарк ли, тъй де на Елена баща й?
Аз ако трябва да избирам вампир и върколак ще са Ерик и Джейкъб, но след като Сам Уинчестър (който е единствената, най-голямата ми любов и бъдещият ми втори съпруг  smile3508) им нарита задниците..... Накрая ще остане само един  Joy Joy Joy Сам  newsm76
Ако Алсид не си облича тениската заради Сука, може да сменя Джейкъб с него, само да взема метъра да измеря кой има по-големи мускилу  hahaha

# 70
Добро утро!
След снощното "детско парти" и уморената ми душица, какъв бе шокът ми, когато видях тук какво става - въздишки и подмятания по мойто мъж Манганиело. Молим  Naughty Да не ставам зла и бясна  Thinking Цеце, теб те знам, душа, ти се грижиш само за плакненето на моето око  Wink ама виждам тука ще мерят мускулите на Алсидко  Shocked За сравнение с някакво си друго пале  Crossing Arms Аре да си задържиш, мила ми  anbibian-ке, Джейкъб /кой е този подяволите/ и да оставиш щастливо завързаните на мира /бел.ред. за справка можеш да разгледаш речника на гугутките/  Wink Щото следващия път лейтенанта, който зорко е пазил реда и дисциплината снощи, няма да раздава аспиринчета, а зис-минчета

# 71
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
hahaha hahaha hahaha
Кате,съвсем честно казвам,че нито съм имала мераци,нито сакам да ти го вземем Вълчан,другите го сакат.

Ух,кака Зиса отива днес на една рекичка да си попече дупйето. Wink

# 72
aninibian-чичото ще е ново попълнение в Дневниците-чичо ще е на Тейлър и ще е вълк.

# 73
Дубрютър!

Мила ми Манганиело, лейтенанта не е пазил никакъв мир, аз, лично АЗ, раздавах аспирин и пращах кой откъде е да си ходи след дуваркириза на ваш мъж Манганиело и след като лично моята едрокалибрена собственост също попадна под пресечен огън.

Тежък ден, беше, тежъъъък!  Mr. Green

ПП Джейкъб, бря, главното вълче от Здрач  Mr. Green

Анбибиан, Сам, а? В понеделник да почерпиш за рождения му ден  Laughing

# 74
Изгледах вампирската пародия-мацката замества достойно Рабита Mr. GreenНаистина много добре са го измислили.
Не знам днес кой ще пази,ама аз след работа отлитам на село сред тревички и полянки и няма да съм налична:)

Общи условия

Активация на акаунт