True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 318
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Treлъра са следващия епизод е уникален, този филм става все по - добър и по - добър, нямам търпение да дойде 4 сезон. Божкеее луда работа, и сега като се домъкнат всите феи и тяхното войнство, майкоо Crazy

# 556
Абе Билиту що не го лови слънцето бре? Оф пущам епизода, че взех да задавам въпроси за идния, а още този не съм гледала.

# 557
  • Срещу планината:)
Абе Билиту що не го лови слънцето бре? Оф пущам епизода, че взех да задавам въпроси за идния, а още този не съм гледала.

hahaha

Аз мисля,че сънува  Thinking

# 558

hahaha

Аз мисля,че сънува  Thinking

Ето точно затова отказвам да гледам трейлъри!  Crossing Arms

# 559

hahaha

Аз мисля,че сънува  Thinking

Ето точно затова отказвам да гледам трейлъри!  Crossing Arms

Ето затова и аз се отказах да гледам трейлъри.......... Rolling Eyes

П.С Скоро трябва да пуснат линк към субтитрите-превода е 100%,а редакцията преди около час е била на 80% .  Laughing

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 18:21 от TraYkovA

# 560
Малии, епизода беше страхотен. Особено края. Нямам търпение до следващия понеделник.

# 561

Щото е имунизиран след като горя в първи сезон, би  hahaha

# 562

Щото е имунизиран след като горя в първи сезон, би  hahaha

Бахга, то ако ставаше така, да се бяха подложили сичкуту вампир на ваксинационни самозапалвания, уа!  smile3532

Лорче, "малиии" е думата, която първа изплува на устата ми след всеки епизод, ама всеки!  Joy Свиквай с нетърпението.

# 563
# 564
# 565
Аз тъкмо я изгледах и ей ти ги на субтитрите Mr. Green Този Ръсел ме изпълва просто, много ме кефи тоя човек, играе си ролята много очарователно. Ама нейсе и той ще гризне дръвцето bishop Не знам защо имам усещането, че Франк и Тара ще ги бъде като двойка Thinking Сигурна съм, че оцеля след  bambam Ма вече не съм много убедена, че Ерик ще има секс сцена с Лафайет  ooooh! ( в някакъв сън). Май ще си е съвсем на яве с Ръселчо и в миг на слабост ще пострада bishop За мен този беше най-отвратителния и кървав епизод до сега в сериала като цяло, на няколко места не гледах от отвращение, дано не сънувам кошмари тази нощ  Praynig

# 566
Цитат
Не знам защо имам усещането, че Франк и Тара ще ги бъде като двойка Thinking Сигурна съм, че оцеля след  bambam

След като завъртането на главата се смята за секс пикантерия, за Франк такова пречукване ще е връх на общуването с красния пол.

Представете си Твайлайт, ама Едуард да е психо като Франк и да тормози Бела. Ей това ще ме изкефи.

Днес съм във freak настроение.

# 567
  • Сливен
Уау, уау!
Ах, Франки! Wink
Много добър. Обръснал се милия  Mr. Green Mr. Green
Влюбена съм в тоз персонаж, ама наистина.

# 568
  • Велико Търново

Представете си Твайлайт, ама Едуард да е психо като Франк и да тормози Бела. Ей това ще ме изкефи.

Днес съм във freak настроение.
[/quote]

Peace О това искам да го видя! Иначе серията беше доволна нямам търпение за следващата Simple Smile

# 569
  • срещу двата комина :)))
боже какъв епизод,направо нямам търпение вече.....какво още ще измислят...положението излиза от контрол Crazy

Общи условия

Активация на акаунт