True Blood сезон 3 - Ерик или Бил? И Алсид, и Алсид! Тема 29

• 18 302
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Баси бруталната серия, чак на моменти ми се   Sick
Иначе голям смях на сцените с "жената" на краля /все не мога да му запомня името/   hahaha
Като изпищя за падналия таван направо паднах от леглото, връщах го пет пъти  Joy
А каква е тая Кристъл? И тя ли е някакво чудовище?
Някой знае ли коя беше мелодията по време на целувката на Лафайет и Хесус в колата, много ми е позната, а не мога да се сетя  newsm78

# 586
Баси бруталната серия, чак на моменти ми се   Sick
Иначе голям смях на сцените с "жената" на краля /все не мога да му запомня името/   hahaha
Като изпищя за падналия таван направо паднах от леглото, връщах го пет пъти  Joy
А каква е тая Кристъл? И тя ли е някакво чудовище?
Някой знае ли коя беше мелодията по време на целувката на Лафайет и Хесус в колата, много ми е позната, а не мога да се сетя  newsm78

Тео се казва примадоната  Mr. Green Верно яко брутален епизод.

В момента Джес търси саундтрака целия.  Wink

ПП А Кристъл е върколак-пантера, сиреч пантеролак.

# 587
  • Срещу планината:)
Здравейте и тука,

Тъй като снощи по късни доби гледах серията,съм задремала на разговора между Томи и майка му  Embarassed Някой да ми каже какво си лафеха,щото нямах сили да я превъртам,че адски ми се спеше  ooooh!

# 588
Здравейте и тука,

Тъй като снощи по късни доби гледах серията,съм задремала на разговора между Томи и майка му  Embarassed Някой да ми каже какво си лафеха,щото нямах сили да я превъртам,че адски ми се спеше  ooooh!

Ми общо взето му наби канчето, че не слуша баща си. Май наистина ще се окаже, че изкарват пари като участват в кучешки боеве, даже не май, а със сигурност. И му каза да не вярва на Сам, щото може да им бил кръв, ама не им е семейство и такива. Жал ми стана за момченцето.

# 589
Здравейте бии, серията е уникално - бруталистическа.  Няколко пъти връщах сценатите с кой ли не, два пъти изгледах серията, сцената с Джесика беше убийствена hahaha
Вие си хортувате у Скайпа беее, ама аз имам забрана и не мога да се логна Tired
Ерик беше както винаги на ниво, Лорена е много добра актриса, многооо, абе филма е луд, луд Crazy

# 590

Що? С какво си се провинила? newsm78

# 591

Що? С какво си се провинила? newsm78
С нищо бе, такава е политиката на фирмата, демек да не си губим времето в излишни приказки, не че по цял ден не правим това по работа hahaha

# 592
Аааа,от фирмата.... Аз си помислих че скайпа нещо ти прави проблеми ooooh!

# 593
Ох, Демс, и по-добре, че толкова идиотии изсипахме от сутринта  hahaha hahaha hahaha

# 594
Ох, Демс, и по-добре, че толкова идиотии изсипахме от сутринта  hahaha hahaha hahaha
Изсипахте вие, ама сега ми стана интересно бииии Crazy

# 595
Убедена съм, че Франк оцяля, макар че сцената беше отвратителна. За пръв път ми се случва да си затварям очите на ИК. Моментите бяха два, изключително дългата подготовка и последвалата целувка м/у педитата и там където Тара захапа  Франк и взе да му къса мръвка yahoo_49 А мисля, че е жив, защото той ми се видя да целува Тара в трейлъра и тя на него викаше "Убий ме ако искаш".

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 12:25 от sunnny

# 596
  • гр.София-Красна поляна
Айде,сядам да гледам. Crazy

# 597
Изсипахте вие, ама сега ми стана интересно бииии Crazy

Мчи нямаш никви грижи, като се прибереш вкъщи, където, вярвам, имаш достъп до скайп, шти препратя разговора  Wink

# 598
Деми мисля, че си права за слънцето и Билиту. Бедна ми е фантазията как ще изглежда пантеролака Mr. Green Джейсън пак яко се насъди, ами мисис Фотенбери и синчето и никви ги няма тази сезон, Джесито и тя е доста пренебрегната за сега, дано да има повече участие за на пред. А Алекс, аххххх Алекс, беше божествен както винаги, този бог на красотата (както го нарича брат ми)  Mr. Green

# 599

Общи условия

Активация на акаунт