Листопад (Yaprak dökümü) - Юбилейна 40 ТЕМА

• 63 714
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Ще го пиша с ББ. Ама с уговорката, че е от пресата и не знам колко може да му се вярва.  Thinking
Али Ръза умира. Ферхунде става бизнес дама. Шефкет и Седеф се женят. Шефкет също умира. Неджля се събира с Оуз. Лейля откача окончателно и живее с майка си и малкото Айше. А Фикрет влиза в затвора, защото без да иска убива свекърва си. Тахсин не може да й го прости и се развежда с нея.

Не знам какво ще измислят,но образ като Джеврие не трябва да бъде погребан Laughing

Аз лично се надявам да не разделят Оуз и Лейля,защото много ми харесват като двойка.В последният сезон според мен е редно да се обърне внимание на Айшето,защото до сега тя е пренебрегвана,а и за нея трябва да се измисли момък Thinking

Момък за Айше  Thinking синът на Оуз  Peace и Фикрет да убие Джаврие  Thinking Naughty надали Tired но знаели човек.

# 676
Ние сме по-добри сценаристи от екипа май май.Може да измислим доста неочакван край  Crazy

# 677
Още три дни! Ивонка, колажът ти е страхотен!   bouquet Много добре се е получила и компютърната ти рисунка! Peace

# 678
Още три дни! Ивонка, колажът ти е страхотен!   bouquet Много добре се е получила и компютърната ти рисунка! Peace
Колажат не е мой,намерих го в един сайт и ми стана смешно и така го пуснах и тук да се посмеете.

# 679
Добрутро,дами! Grinning Извинете за нахълтването-попадна ми една сладурска снимчица на Нихат Алтуг и Дениз Чакър и се изкуших да я сложа в темичката ви.Ако вече я има някъде по страниците,извинете!!! Hug

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 10:46 от vikktory

# 680
Почнахме да се събираме лека-полека "старите" листопадки и това много ме радва.  Mr. Green

# 681
Почнахме да се събираме лека-полека "старите" листопадки и това много ме радва.  Mr. Green
Мен също,липсват ми разгорещените коментари и смешните закачки подхвърляне от някой в най-разгорещеният момент. Mr. Green

# 682
Само че се появи рекламата и се събрахме,пък като почне филма не ми се мисли.   bouquet Heart Eyes Peace

# 683
Добрутро,дами! Grinning Извинете за нахълтването-попадна ми една сладурска снимчица на Нихат Алтуг и Дениз Чакър и се изкуших да я сложа в темичката ви.Ако вече я има някъде по страниците,извинете!!! Hug

Не е слагана,наистина е сладурска Hug

# 684
Турските епизоди са 160-наште епизоди кой епизод от турските се пада горе долу или кой сезон? Сериите от 2009 ли?
http://www.yaprakdokumu.tv/bolum-ozetleri/
ето тук са епизодите сега кой епизод от турските ще дават на 1-ви септ?

# 685
Турските епизоди са 160-наште епизоди кой епизод от турските се пада горе долу или кой сезон? Сериите от 2009 ли?
http://www.yaprakdokumu.tv/bolum-ozetleri/
ето тук са епизодите сега кой епизод от турските ще дават на 1-ви септ?

104

# 686
  • Варна
Някой може ли да ми пусне препратка за последно излъчваната серия по бтв?

# 687
То ще си стане истинска комедия филмчето ако написаното по- горе се случи в най- новия им сезон... Joy Joy Joy

# 688

Еее уникална снимка на най-хубавите турски актьори. Много яка двойка са, евала им!
Листопадът по телевизията за щастие почва, за нещастие започва и листопадът по улиците  Joy

# 689
  • У ДОМА

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 15:43 от АЛИ РЪЗА

Общи условия

Активация на акаунт