Листопад (Yaprak dökümü) - Юбилейна 40 ТЕМА

• 63 725
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Супер!Филма се връща.  Crazy
Аз съм за идеята за колажите. Ама ще ми е трудно за номинациите, ако няма нагледен материал. По принцип знам горе-долу хората, които правят колажи,но за най-добър колаж ще ми е трудно да номинирам.  newsm78
А и не всички колажи в блога на Ледената кралица са с имената на авторите.  Thinking

# 631
  • Варна
Много съм щастлива че се връща  сериала newsm44
А по турската кога ли почва  Rolling Eyes На едно място пише от 1 септември на друго 8ми а на трето 15ти септември  #Crazy Crazy

# 632
Спечелих облога! Между първото обявяване "Очаквайте скоро Листопад" и обявяването на  датата 1 септември измина една седмица, а не две! newsm68

# 633
Супер!Филма се връща.  Crazy
Аз съм за идеята за колажите. Ама ще ми е трудно за номинациите, ако няма нагледен материал. По принцип знам горе-долу хората, които правят колажи,но за най-добър колаж ще ми е трудно да номинирам.  newsm78
А и не всички колажи в блога на Ледената кралица са с имената на авторите.  Thinking
Ами надявам се Ледената кралица като види да се включи,сигурна съм,че ще има решение.  bouquet  bouquet

# 634
да попитам , всяка вечер ли ще излъчват по 2 епизода от 1ви септ?

# 635
 Hug

Нови серии на хитовата турска сага “Листопад” стартират от 1 септември по bTV. Любовта, страданията и радостите на семейство Текин ще станат още по-интригуващи в новите епизоди на поредицата. Те ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 20,00 до 22,00 ч и в петък от 20,00 до 21,00 ч.

Ферхунде все още отказва да даде развод на Шевкет. Натискът на родителите му обаче ще му отвори нова възможност да получи обратно свободата си. След като решава да не поема дълговете на съпругата си, тя най-после ще се откаже от брака с една-единствена надежда - да не й се налага да изплаща разходите по кредитната си карта.

Объркването на Лейля ще нарасне. Освен че против волята й чувствата към Олуз се завръщат, тя научава, че Ферхунде е разказала на Назми всичко. Дали Лейля ще намери сили да се пребори с поредния удар, или това ще я довърши, ще стане ясно в новите епизоди на "Листопад".

Дали Тахсин и Фикрет най-после ще бъдат щастливи, или инатът на Джеврие ще успее да разруши брака им; дали Неджля и Джем ще получат възможността да се насладят на брака си; Шевкет и Седеф ще се съберат ли най-после, зрителите на bTV ще имат възможност да научат от новите епизоди на “Листопад” от 1 септември.

Това е най-рейтинговият тв сериал за цялата 2009 година, а от началото на 2010 г. присъства в топ 3 на най-гледаните предавания за месеца. (24часа)

# 636
Здравейте,момичета вече и аз съм тук  Hug Много се радвам,че Листопад стартира от ново,сега отивам да ви чета,че доста съм изпуснала.  ooooh!

# 637
Здравейте и от мен!  bouquet
Аз като изгледах  епизодите на турски сега няма да ми е интересно,но ще следя с вас новите епизоди по канал Д,които май започват на 15 септември.
Днес прочетох,че пети сезон ще е 15 епизода и ще приключи на 29 декември.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 10:31 от nikkita_74

# 638
  • Бургас
Още ли се снима сериала в Турция?

# 639
  • Варна
Здравейте и от мен!  bouquet
Аз като изгледах  епизодите на турски сега няма да ми е интересно,но ще следя с вас новите епизоди по канал Д,които май започват на 15 септември.
Днес прочетох,че пети сезон ще е 15 епизода и ще приключи на 29 декември.
И аз така чух но се моля да свърши по добре от другите сериали на тази продуценска къща  Rolling Eyes

# 640
Малко ме съмнява,че за Лейля и Оуз ще свърши добре филма!Искрено се надявам поне края да е както в книгата и Али Ръза да й прости,ама можем да си останем само с мечтите!За другите герои съм по-положително настроена,а за Шевкет не мога да преценя какво ще измислят сценаристите. newsm78

# 641
Някой може ли да даде обновени ББ Praynig

# 642
С нетърпение чакам не само филма,но и събирането на старото ни листопадско семейство.Липсват ми разгорещениет спорове и различните гледни точки.

# 643
Някой може ли да даде линк на последната серийка, която я даваха преди да го спрат? newsm78

# 644
Някой може ли да даде обновени ББ Praynig

По канал Д Листопад също беше във ваканция, така че обновление ще има след 15 септември. Надявам се турски знаещите листенца да продължат да ни информират.  Flutter

Някой може ли да даде линк на последната серийка, която я даваха преди да го спрат? newsm78
Заповядай! http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=53203 И аз трябва да я изгледам, че забравих до къде бяхме стигнали.  Party

Общи условия

Активация на акаунт