ПЛЕВЕН - 138

• 32 545
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Ехоооооооо, и аз съм тук!
Към 20:30 ч. вечерта мъжо звъни и пита къде съм. Викам му -  на една детска площадка с детето. Той ми казва "Прибирай се, оправяй й багажа и да я водим при баба й".
И аз естествено веднага скокнах, понеже рядко се случва.
И всичко супер, заведохме детето и по пътя за към вкъщи ми вика: " Утре сутрин заминаваме за морето"
И аз в шаххххххххх
Абе викам си супер, амаааааааа
Уф, кво да ви кажа -  тя и наща е една
На море, ама за два дни, то кво море!
Ама съм готова, няма да пропусна -  два дни, еми два.
Ако е рекъл Господ, по - нататък може и за повече.
И така утре сутрин, т.е. тази сутрин слагам джапанките в сака и потеглям. Колкото, толкова
Айдееееееееееееее, адиос!

# 31
Адиос, Нели!  Laughing
За къде ще отпрашвате?

Аз още си чакам мъжЪт. Вече поне е на Бг територия  Laughing

# 32
Нели, ей това е приказка Wink Харесва ми плана. Ее- кога бяхме млади,,,как спонтанно и без много да умуваме тръгвахме....дори в неизвестна посока.... Хубаво да си изкарате.Пък- какво като са 2 дни - дават го супер жега Peace
Дикси, аз пък преди малко се прибрах с детето. Мъжо  няма и да го 4акам Sunglasses Остана да купонясва. Отивам да си лягам, че бая дежурства ми се насъбраха тази седмица и имам да наваксвам със съня.... Хайде- утре ще се видим кой, как и накъде  е .Лека нощ от мен

# 33
Oooo, Дивианка има днес рожден ден Grinning Честит рожден ден, много здраве, късмет, любов, всичко най-най  Heart Eyes Hug

Нели, приятно изкарване на морето. Simple Smile

И аз да се похваля - утре става 1 година, откак не съм палила цигара, а мисля че и в следващите години няма да ми се случи  newsm68

# 34
ЧРД, Див! Много здрава, щастлива, обичана  да си!
Весел празник и целувки!

Нели, лееекинко завиждам за такава инициативност от мъжката страна  Laughing Да си изкарате страхотно  Hug

# 35
ЧРД  Дивиана !!!   nbirthday
 Миленка ,трябва ли предварително аписване ,така пишеше в сайта , дано погледнеш пак тук преди да отидеш.  Сигурно ще  е пълно с хора. АКо не успея да дойда ,може ли да попиташ лекарката а надеждни хомеопати в Плевен.
Нели Бели ,приятно изкарване  , така иведнъж не обичам , но обикновено тогава е най-забавно Simple Smile .

# 36
ЧРД на Дивиана,всичко най-хубаво и пожелавам!

Ние днес си тръгваме, Калина ревна че не иска да си ходи,то и аз не искам ама в понеделник сме на работа.

# 37
Честит рожден ден,Див! Много здраве,късмет,любов и положителни емоции  bouquet

# 38
Диди честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и все така силна!

# 39
Честит рожден ден, Див!!! Здраве и много късмет!!!

Нели, весело изкарване!

# 40
  • Плевен
Честит рожден ден, Дивианка! Здрава, весела и все така усмихната и чаровна!

# 41
Нуши дека са ти снимките на джулая? Laughing Нищо не ни разказа.
Нели весело изкарване макар и в двудневните люлякови нощи! Laughing
Валка много интересна статия. Не знаех, че македонците са така задръстени на тема секс! Даже въобще не вярвам, най-малкото щото са ни първи братовчеди! Laughing
Валенце колко да си непретенциозна, камъните са си камъни, едва ли ги бъркаш с друго! Laughing
Аз умирам от жега...вие ми се свят и ушите са ми заглъхнали...тва на нищо не мяза!

# 42
Дивиана, моля те пиши оттам или като се явърнеш, ако не ми е късно, ние тръгваме на 23.07. Преди ходила ли си там? Кажи нещо повече - ресторанти, плаж, детски забавления?
И да не забравя, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много обичана!

# 43
Дивиана Честит рожден ден и от мен  bouquet!

# 44
  • София
Диди,честит празник!Много здраве и късмет!  bouquet
Честит имен ден на Марина!

Валенце колко да си непретенциозна, камъните са си камъни, едва ли ги бъркаш с друго! Laughing

Номадка,ето това е плажа,на който ние ходим:
http://valenceto.snimka.bg/travel/more-2009.396846.13357379
484388 е паролата
Камъни наистина няма,имам идея как изглеждат камъните. Laughing

Полинка,Дивиана ходят не за първи и не за втори път във Влас,явно им харесва,щом повтарят и потретят.
А,да се допълня-детски забавления ти писах и в предния ми пост-няма.По някое време към към средата на юли монтират една въртележка и една гондола и толкоз.
Толкоз по темата,че станах досадна-все едно и също си пиша май.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 14:33 от Валенцето

Общи условия

Активация на акаунт