ПЛЕВЕН - 138

• 33 657
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
ЧИД на Марина,жива и здрава!

Полинка, много предубедена тръгваш на почивка  Wink Май искаш да ти кажат каквото искаш да чуеш  Grinning

Миленка ,трябва ли предварително аписване ,така пишеше в сайта , дано погледнеш пак тук преди да отидеш.  Сигурно ще  е пълно с хора. АКо не успея да дойда ,може ли да попиташ лекарката а надеждни хомеопати в Плевен.
Чак сега те чета. Да ти кажа, не пропусна нищо важно. Общи приказки, история на хомеопатията и дъра-бъра. Не се сетих да питам за надеждни хомеопати в Плевен Whistling

# 46
polinnka абе стиге си се чудила за това море.Отивай и това е.При всички положения ще си изкараш добре в компанията на семейството.Да събереш много слънчев тен и снимки да пуснеш после!Хайде лек ден .

# 47
Хайде здрасти от мен вече в Плевен.
Ужас е тук, наистина не се диша, прибрахме се и пуснахме климатиците.
За това си обожавам балкана аз, хич не ми се прибираше...
По-късно снимки, че сега ги свалям...Този път съм скромна, само 800бр за 4дни. )

# 48
Дивиана, честит рожден ден!
Да си жива, здрава, много щастлива, обичана и винаги усмихната!
Честит имен ден и на Марина! Жива и здрава да е!

Валенце, много ви каменист плажа, бе!  Wink

# 49

Честит празник, Див!
Да си все така духовита и лъчезарна!
Много здраве и щастие ти пожелавам!

Валенце, чак сега разгледах снимките от албума с парола номера на Ангел  Laughing
Много хубаво сте си изкарали!
Просто усещам водата вече и аз, макар, че имам един месец още до тогава  Crazy

Днес ми е ден без деца. Малко скучно, честно казано, но си се занимавах с любими дейности - разходка в Метро, кафенце с приятелка, маникюр, педикюр....еееех  Flutter
Довечера на кръщене с Емко  Wink

# 50
  • София
Номера на Ангел в скоро време ще стане номера на Валя Laughing,но ще обознача тук де.
а това са снимките от миналото лято,Дикси Mr. Green.Тазгодишното море е в последния албум и той е без парола.
абе,Дикси,ти ме пита за килата и аз ти отговорих и дотам Crossing Arms-ти нищо не казваш,сигур още много си свалила,а?
Ох ох ох,днес си поставих три диагнози-започнах просто от една възпалена сливици,минах през нов камък в слюнчените жлези и стигнах до най-тежката-нещо гадно в гърлото. Tired
и по тоя повод като съм се заслушала в едни балади,не е истина-или ще мра,или ще го ударя на лИбоФФФФ
http://vbox7.com/collection:601877

# 51
Валенце, качила съм  Embarassed Почти 3кг. Но аз не си поплювам, никакъв режим не спазвам, хапвам на общо основание.
Майната му, септември пак, сега изобщо не ми се занимава. Кеф ми е да не мисля за килограми, калории, порции т.н....

Снимките били от миналата година  Mr. Green Няма нищо, пак добре сте си изкарали  Laughing
А относно диагнозите по три на час, не ми отнемай способностите. При всички случай те бия по бр.диагнози/час  Mr. Green
Може да имаш фарингит. Аз така миналото лято се докарах с фарингит по учебник. Много гадно беше, за пръв път ми се случи.
Нищо общо с просто възпалено гърло, някакъв кошмар беше.

# 52
  • гр.Плевен
Див, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов!

Честит имен ден на Марина! Да е здрава и късметлийка!

Атракция, не се класирах за лекцията за хомеопатията, затуй не съм те разпознала.  Mr. Green

# 53
  • София
Дикси,миналата седмица имах много гаден проблем-подух се от един зъб,що гной ми изкараха не е истина.Два дни преди това ме боля точно по същия начин.По случая ми изписаха АБ за шест дни заради тая гной.Вчера го свърших и веднага след това пак започна да ме боли.Боли ме като се натисна отвън -от сливицата,та чак до ушето ме боли при натиск.Докторите казвали,че гадните неща не болели Tired,ама знам ли.Ще видим докъде ще я докарам.Чак като си въртя главата ме боли леко.
Дикси,и аз си ям.Правя обаче две много важни неща според мен-никакво ядене до обяд и никакво ядене след 19ч.Обаче между 13ч и 19ч... Mr. GreenОбаче не качвам,факт.Вече два месеца така.От септември и аз пак ще правя режима.

# 54
Честит рожден ден, Див! Много здраве, много щастие и късмет!   bouquet
Честит имен ден на Марина!

Нели, весело изкарване на моренцето!

Аз снощи таман се бях сгласила да ходя на концерта на Дора и се обади свекървата от село, че Ники си е сцепил главата и течало много кръв. Всичко ми се обърна. Отидохме веднага, но се оказа, че раната не е толкова дълбока. Явно жената като го е видяла целия в кръв доста се е уплашила. Та така, размина ми се концерта. Иначе днес беше последния изпит на Теди. Чувствам се смазана след едноседмичното обикаляне по пътищата. Сега ще чакаме резултатите.
Валенце, браво за задържаните килограми  Hug
Тес, поздравления за волята!

# 55
Мериан, кофти работа това с главата, дано да е добре Ники сега.

Валенцето, браво на теб за резултатите, страхотно е че си запазваш килограмите. Проблема в повечето диети е не свалянето, а задържането на постигнатото.

И ние сме на море чак след месец, макар че ей сега ще дойде. ) или поне се надявам. )

Ето сега и малко снимки, на който му се гледа.

на пънче
смее се
играе шах
пак играе
и пак се смее
зад мрежа
една с мама
пак с мама
и още една с мама
замислена
и пак замислена
и последна

А ето какво имаше навсякъде около нас
балкан
и пак балкан
и пак
пейка
самолета
шаха

# 56
Аз пък как не разбрах,че има нова тема  doh, а днес цял ден се чудя защо никой не пише  ooooh!

ДИВИАНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ,МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   newsm59

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИНКА  Heart Eyes  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet

# 57
Честит имен ден на Марина, да расте здрава и щастлива  Heart Eyes  bouquet

Merian, и мен така ме спешиха един ден миналия месец, че Кари си е сцепила лошо челото и главата, та ходихме веднага на лекар. И тя е била отначало цялата в кръв. При нас обаче беше по-сериозно и не ни се размина шиенето. С едно лекарство Дерматикс Ултра я мазахме всеки ден после по 2 пъти и сега не се вижда никакъв белег, направо не мога да повярвам, много съм доволна  Simple Smile А и по-голямата част от шитото остава под косичката, съвсем няма да й личи. А аз мислех, че с лазер ще тярбва да й махаме белезите, като порасне  Wink

Мирама, много сладки снимки на Калина  Peace

Относно спирането на цигарите съм хипер доволна от себе си, признавам Grinning Най-готиното е, че никога не ми се допушва, нито ме дразни да си пушат други хора около мен.

# 58
ЧРД на Люси! Весел , здрав, безгрижен и щастлив!
Плами, весел празник и целувки!   bouquet

Мериан, дано е добре Ники  Peace

# 59
Честит рожден ден на Люси!Да расте здраво,усмихнато и добро дете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт