ПЛЕВЕН - 138

• 33 657
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮСИ   bouquet  ДА Е ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ,УМЕН И МНОГО ПОСЛУШЕН  bdbaloni   ura

# 61

Честит рожден ден на Люси!
Да е здрав, палав и щастлив!
Пламси, честит празник!
  Hug

Честит имен ден на Марина! Да е здрава и голяма да порастне! Grinning

Валенце, браво на теб! Аз с яденето до обяд нямам проблем, но ми е невъзможно да вечерм преди 19.00. Та ние още сме навън по това време. Обикновено вечеряме след 21.00  Confused
Дано бързо ти се оправи гърло-зъбобола. Отиде ли да те види УНГ специалист или само на стоматолог ходи?

Мериан, стиснати палци за Теди!   Hug

Мира, много хубави снимки!  Peace

# 62
Честит рожден ден на Люси! Щастливо детство му желая!
Пламси, весел празник!
   bouquet

Дикси, благодаря!  Hug

Мира, като ви гледах хубавите снимките ми се доходи на Рибарица. Ще взема да накарам мъжа ми да провери дали можем да отидем август за седмица, че тази година не сме си вземали карта за почивка от военните.

# 63
Пламси честит ти рожденик! Весело изкарване на празника, да получи много подаръци, и другото си го знаеш - жив и здрав  да ти е Люси!

Сега в тая жега много не става за ядене, ама ние имаме навик около 19 да вечеряме, хем заради Кирил, хем и заради себе си! Laughing
Вчера ни нагости Косето обаче с кюфтета и маслини от Каменец! Laughing Grinning Останалото е ясно, а снимката показва как още от малки жените вече знаят какво искат и как да командорят! Laughing Grinning

# 64
Аууу, кви готини нудисти  Heart Eyes  Забелязвам недоволство по устните на Кирил  Laughing

Мира,много хубави са ти снимките  Peace А и Калина как позира  Flutter

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 14:11 от Atrakcia

# 65
  • София
Честит рожден ден на Люси !Здрав и щастлив да е!

Валенце, браво на теб! Аз с яденето до обяд нямам проблем, но ми е невъзможно да вечерм преди 19.00. Та ние още сме навън по това време. Обикновено вечеряме след 21.00  Confused
Дано бързо ти се оправи гърло-зъбобола. Отиде ли да те види УНГ специалист или само на стоматолог ходи?

Дикси,ние вечеряме към 18,30 и към 19ч излизаме.В тая жега преди това не бих излязла.Тъй че стоим навън до около 21,30,прибираме се и лягаме.Децата обикновенно са толкова каталясали,че въобще не се и сещат за друго ядене като си дойдем.
На доктор не съм ходила.Стигнах до извода,че това е подут лимфен възел.Ама от какво и що се е подул не знам.Оня ден изпих половин литър ледена вода наведнъж и няколко часа след това се наду така.Дали е от това или не не знам...но днес е леко по добре..

Мериан,да се похвалиш после,ще я приемат,няма как иначе.Успех!

Номадке,страхотни дечица и страхотен двор.Я кажи каква ви е тревата у вас-райграс,детелина....Нали във Враца сега оправят двора и ще озеленяват и са в голяма чуденка.

# 66
Merian, за Рибарица няма нужда да взимате карта по принцип. Просто се обаждате в базата (ако ще сте за 2-3нощувки) или ако е за повече 5-6нощувки звъните на социални дейности и плащате предварително. Ние винаги така правим и винаги има места. ) А другият вариант е- правите резервация за 3нощувки, отивате на място и си плащате. И на края си доплащате за още 2-3нощувки примерно и готово, без да минавате през социалните. )

номадка, големи са сладури двамата. )

# 67
Айде да не се допълвам пак в горния пост - Мира, уникално умозаключение имаш в подписа  Joy

# 68
Честит рожден ден, Люси!
Пожелавам ти щастливо и незабравимо детство!
Плами, да ви е жив и здрав!

# 69
  • Плевен
Благодария ви много за хубавите пожелания от името на рожденника.
Той е в еуфория от подаръците си и само кръжи и подскача тук и се чуди с кое по-напред да играе. Laughing
Малка почерпка от нас:

Дивиана,на патерица да си жива и здрава!  bouquet

Допълвам с  малко снимки от събитието:
http://www.facebook.com/album.php?aid=186353&id=707199322

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 16:25 от plamsi

# 70
Айде да не се допълвам пак в горния пост - Мира, уникално умозаключение имаш в подписа  Joy

О, да, това беше един от уникалните бисери на Калина докато бяхме на Рибарица. )
Минаваме покрай едно стадо овце и тя ентусиазирана започва да пищи че има овчици. ) И че иска да си вземе една овчица да си я гуши и гледа. И започва - и ще я храня със супа, месенце, салата. ) И баща и я пита - а бира, ракия ще и даваш ли? И тя - ще и давам. А като се напие? - Ами като се напие....ще стане на козел!. )
И умряхме от смях в колата. )

# 71
Честит Рожден Ден на Люси!
Щастливо детство, весели игри и много забавления!

[/size]

# 72
Валенце това ни е тревата или по-точно семената за трева - http://www.botanika.bg/products.php?pid=74 макар, че тая полянка е на майката на Косето! Joy Е и нашата не е по-зле!
Пламенка в страхотна форма си! Нали не ви разочароваха от клубчето? А тортата от техния списък ли взехте?

# 73
Момичета, може ли да помоля, ако някой има промоточки от Била (за кърпите) и няма да ги ползва, ако може да ми даде някоя. ) Че ми остават още 13точки, за да си вземем още една кърпа, ама днес напазарувахме порядъчно и в следващите 2-3дни едва ли ще ходим до магазина.

# 74

Пламенка в страхотна форма си! Нали не ви разочароваха от клубчето? А тортата от техния списък ли взехте?
Клубчето е супер. Тортата е от сладкарница One. Вкусна беше много,но на вид на мен не ми хареса. Люси си беше доволен де - нали е със самолети. Сега е на самолетна вълна.
Мира,посмях се с Калина. Laughing

Ооо,понеже сме в Гривица,изобщо не съм видяла,че съм с ника на свекърва ми.Хахаа.Днес ми дойдоха в повече емоциите.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт