ПЛЕВЕН - 138

• 32 552
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Аз давах на Симона Лактофлор Пробиотик по 1 капсула дневно.
Мисля че около 10-14 дена преди морето започнах.
ето ги

# 616
  • Плевен

НАДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

БРАНИМИРА,ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Честито на консултантките!:) И Кати и на теб!
Мира, на мен в сладкарница One не ми направиха торта по снимка.Много време щяло да отнеме за крилата на самолета,който Люси искаше.Две-три седмици. Едва ли в сладкарницата,от която копирах снимката им отнема три седмици за направа на тората,ама айде. Но на една приятелка и направиха по снимка Ягодов слкадкиш.Тъй че питай.Може и да те огреее.
За кърменето,справих се благодарение на голямо четене в кърмаческия.Simple Smile)))

# 617
  • Плевен
Благодаря на всички ! Hug
Честито на малкият рожденик  newsm59 !

Мира, аз съм давала само Лактофлор. На Михаела таблетките за смучене, но на този за възрастни изрично пише,че става и за деца. Разтваря се в течност, ако не може да гълта капсулите.

Хайде да почерпя по едно:

# 618
ЧРД и на Светли! Жив и здрав да ви е, Бранимира   bouquet

# 619
Ерота, нади, мерси....едва ли ще гълта капсулите, но ще попитам в аптеката за тези за смучене. Днес, утре ще ги купя и да ги почва...)

пламси, ееее, ти направо ме смая.....) какви са тези крила 3седмици дето ще ги правят....) а като знам аз какви торти съм си харесала....сигурно ще ми кажат 2месеца. )  Grinning
ама ще си поизвадя пак малко снимки, пък ще обиколя да видя къде евентуално ще направят нещо.

# 620
На който му се гледа - малко от красотите на Крушунските водопади  Simple Smile
http://dilianap.snimka.bg/nature/krushunski-vodopadi.524464.20022244

# 621
Честито на рождениците!  newsm67

# 622
  • Плевен
Mira, по-добре вземи Лактофлора за възрастни и разтваряй капсулите(така е указано на етикета). Тези за смучене са 25 бр, а се пият по няколко на ден доколкото си спомням. По-изгодно ще ти е финансово , а и ти и баща й ще може да пиете.

Какво става със срещата? Михаела утре сутринта заминава за село до петък, ако искате да се организираме през седмицата?

Ди, Мира много голяма станала  Grinning .

# 623
Здравейте и Благодаря на всички!   bouquet
Много ме трогнахте  Hug. Ето скромна почерпка:

Нади, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и късмет!

# 624
И аз съм купила Лактофлор, за смучене. Така си седи  Embarassed
Въпреки, че не съм убедена, че ще има ефект, добре ме подсетихте за него, ще му го давам на Митко. Имаме две седмици до морето.

Ди, Крушунските водопади са голяма красота Peace И Мира, наистина много е пораснала  Grinning

И от мен две-три снимки от вчера (с телефона  Embarassed) -
1.
2.
3.

# 625
Честито на рождениците! Да бъдат живи, здрави с пълни джобове и силни сърца!  bouquet
Кати и за теб най-добри пожелания! Flowers Bouquet  Работата ви е сериозна щом годежа си помните!

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДИ!  bouquet
Да си здрава и щастлива, да постигаш всичко, към което се стремиш!

Честит рожден ден на Светли!  ura
Жив и здрав да ви е, палав и жизнерадостен!  bouquet

Аз пък, никога не съм давала пробиотици преди море и никога не сме се разболявали на/от морето, вкл. и тази година отидохме и се върнахме здрави.

# 627
Честит рожден ден, Нади, много здраве и любов  Hug

И на Светли честит рожден ден, всичко най-хубаво  Heart Eyes

# 628
Честито на рождениците днес! Здраве и много късмет!   bouquet

# 629
Честит рожден ден, Нади! Желая ти от всичко хубаво по много!

Честит рожден ден и на Светли! Да е жив и здрав!

Благодаря за пожеланията! Макар че вчера не успяхме да го опразнуваме подобаващо, в петък заминавам да гледам Мейдън, та ще наваксам с емоциите.

Общи условия

Активация на акаунт