На планина или на море, къде ли мама Януарчето ще заведе

• 26 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Мамо Це, няма проблем, ще ти пратя, 2.60 лв. му е цената.  Много е практично, а не е нищо особенно. Все пак на този етап въобще не си струва да плескам пасатора за има няма 40-50 грама плод.

# 616
Аз да се похваля, имаме си 6 зъба, 2 долу  и 4-ри горе, снощи се събуждаше да суче сигурно 5 пъти, отдавам го на зъбоникненето.

Със захранването още сме зле, вчера и дадах домашна праскова и от нея и се гади, а така имам нужда и аз да земеня някое хранене.
Вече не мога да я оставя на майка, реве като магаре,  изобщо от всякакви хора, които рядко вижда реве.

# 617
Аз да се похваля, имаме си 6 зъба...
Със захранването още сме зле, вчера и дадах домашна праскова и от нея и се гади...
При 6 зъба, що мъчиш детенцето с праскова?
 Мятай пържолите, нищо че са пости сега Joy

# 618
Mischievous , браво на Белослава, цели 6 зъба! Ще прояде, не се притеснявай, това според мен се дължи на зъбоникненето, от болката е, а и жегите също оказват влияние. Има едно хомеопатично - Дентокинд, едни приятели го даваха на техните близнаци, които вадиха по няколко зъба едновременно и са много доволни от него: http://www.dhu-bg.com/
Съдържа Хамомила, Беладона, Пулсатила и др. съставки.

# 619
  • Варна
Рабитче, мен ме е страх с Вики, да не направи нещо, на деца не може да се разчита изцяло, че ще са разумни. А на теб с твоя дивчо очите ти трябва да са не на 4, а на 8. Нали наскоро имаше едно детенце, опитало се да стане Спайдермен, май. Беше скочило от терасата, добре че е имало късмет и е добре.
А, и май ще е добре да купиш повечко от тези рендета, гледам доста кандидати се събраха за тях, включително и аз  Grinning. Ако не намеря във Варна, да знаеш, че ще търся съдействие от теб  Simple Smile
Мамо Це, и аз имам голям страх от височини, става ми лошо като съм на високо и погледна ли надолу, ми се подкосяват краката. Щем, не щем, си пренасяме някои страхове и на децата.
За бисквитки, мисля че имаше на Плазмон, дано не бъркам. А, и сещам се за още едни - Ici bebe май се казваха, има обикновени и с вкус на банан. Но не знам дали те не бяха за малко по-голяма възраст  newsm78 Който знае, да пише.
Аз да се похваля, че Лора от около седмица си създаде някакъв режим, който мен ме устройва идеално. Сутрин става към 7, като я накърмя пак заспива за около час. Навън като сме задрямва за малко, прибираме се към 12 часа, към 13 хапва пюре и около 14 часа заспива до към 17 часа. А аз успявам да си почина. Гледам да си свърша работата сутринта, че после и аз да се почувствам човек  Grinning
И Лорка днес навърши 7 месеца, да ми е жива и здрава, Виолка, и твоята Хриси да е жива и здрава  Simple Smile Боже, колко бързо минава времето...

# 620
  • София
pyari, колкото повече, толкова повече  Hug

И аз не съм сигурна къде е тази градинка, но щом е около Ариана, ще я намеря Simple Smile

# 621
Градинката ще се опитам да ви я обясня по моя път - има един подлез на Полиграфическия комбинат, ние там паркираме, минаваме подлеза и излизаме точно на езерото с лилиите. Всъщност отляво е езерото с лилиите, а ако тръгнеш надясно успоредно на Цариградско се стига точно до тази площадка, няма как да я пропуснете - то си е цял панаир - люлки, пързалки, бънджи, колички, сергии, кафенета и т.н.  Laughing Слона всъщност е една пързалка. Още не съм сигурна дали ще дойда, защото не знам дали ще се справя с прибирането, ще трябва да е с такси, заради пустите подлези и ми става малко сложно  Confused
Вироглавка, благодаря за идеите, към Бистрица - Железница се очертава маршрута засега, ще го търсим това с брезичките Simple Smile А с диетата няма да се справя - как да спра след 20ч. като аз тогава започвам  Mr. Green нооо както каза певицата Галена - то само с "гребане"  eat не става  tooth

# 622
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уф, най-сетне се добрах до компютъра!

Такаааа....... Рабитче, ще направя всичко възможно да се видим в събота (с ренде или без  Mr. Green). Ще ти пусна телефона на ЛС, за да се чуем, че ние сме на погача и после на рожден ден в София  Crazy. Хич не знам как ще се справим .... Ти къде живееш?

За захранването - Марина приема повече твърда храна като се замисля  newsm78. 125 гр. плодово предиобед, 100 зеленчуково на обяд и 100 мл каша вечер. Ама прък си харесва такава храна определено. Вчера налиташе върху нашата храна и от няма какво и дадох царевичен хляб - по една трошица. Направо рев дръпна за още  Thinking

Във Фантастико (поне в Х.Димитър) има био щанд и голям избор на елда, киноа, оризи всякакви. Ако някой има проблем - свиркайте - ще снабдявам.

Нелито, ти къде живееш? Дали не мога да взема някого на път за Борисовата в четвъртък. Идеята за паркиране на Полиграфически е жестока  Peace А подлеза там има ли рампа за колички?!

# 623
  • Madrid
 Hug на всички,които ме подкрепиха виртуално,уж по принцип не съм мрънкало,ама случва се и аз... Blush

После ще очаквам снимки от срещичката ви,приятно изкарване,момичета! Simple Smile

Добре,че Сънрайз отвори тема за черния ориз,много пъти съм го гледала и никога не съм го купувала.Та затова преди споменах,че никога не е късно. Simple Smile

Тарталета,мисля да ти се обадя,да.Първата седмица ще гледам да пусна изкарването на паспортите,а после ще отскоча до Варна с брат ми на море,докато е още топло.Та Роси
,и с теб ще се свържа. Wink

Лягам след малко,прекарах дълъг ден в бг. посолството. Tired

# 624
Такаааа....... Рабитче, ще направя всичко възможно да се видим в събота (с ренде или без  Mr. Green). Ще ти пусна телефона на ЛС, за да се чуем, че ние сме на погача и после на рожден ден в София  Crazy. Хич не знам как ще се справим .... Ти къде живееш?
Цитат

Близо до Градската градина, на ъгъла на бул. "Васил Априлов" и Пещерско шосе. При влизане от София съм по път в посока Гарата. Пазя ти едното ренде, ако имаш време ще пием набързо едно кафе, ако ти е удобно аз мога и някъде по центъра.  Wink Пускам ти на ЛС телефоните ми.

# 625
Татит до Скай сити живея, до Плиска и до Румънското посолство стигам, но от там нататък...Отиването не ми е проблем - мъжа ми ще ме закара, само връщането  Rolling Eyes Подлеза на Полиграфическия има рампа, но от онези съвсем тънките. Така и не проумявам коя гениална мисъл ги е творила тези рампи - те са абсолютно безполезни, явно са за някакъв специален модел колички, каквито аз все още не съм виждала  Crazy
И ние сме на 2 почти заместени хранения - на обяд 125гр. зеленчуково пюре + ако иска кърма, следобед стотина грама каша + 80гр.плодово.

# 626
Здравейте, дами Hug много нередовно се включвам, но поне от време на време се случва Mr. Green
Първо честито на всички рожденници, които съм пропуснала, здраве, щастие и късмет ви желая  Hug
Ири, а на теб, мила, лека бременност и още едно сладко бебче на финала ти желая, много  Hug
Прочитайки за детенцето, настръхнах, да почива в мир малката душица и на никой, ама на никой да не му се случва такава трагедия Praynig
За горещините, направо вече  Crazy, през деня сме на климатик и излизаме чак вечер след 17ч., докато си бяхме на Мездра и сутрин излизах, но за да се придвижим към баба ми в къщата на хладинка  Peace
Минахме и консултация с Вики, вече е 8.100 и 71 см, сложихме и втори Синфлорикс, нямаше никакви реакции, слава Богу
Вики хапва по 4 пъти на ден, сутрин мляко, на обяд зеленчуково пюре с половин жълтък и през ден месно пюре, от месните пюрета давала съм пилешко, пуешко, заешко и два пъти телешко и за десерт след пюрето около 50 гр плодово, след обяд каша с АМ и вечер пак мляко, като от седмица давам и сок, по около 100мл разделен през деня, но вода моята госпожица отказва да пие, та затова се принудих да давам сок  Peace
Илиндичка, ще се радвам да се организираме и да се видим  Hug
Момичета много ми се приспа вече, искам още доста да пиша, но ще бъде утре, лека нощ от нас  smile3524

# 627
Днес Вито навършва 7 месеца и по този повод - да ви е сладко:

Специални поздрави и на:
Веселина на ra4e
Бояна на ilindi4ka
Кателина на zayoo
Симеон на Svetlencetoo
Ивайло на nikikol82

Hug

# 628
  • София
nellito_v, аз ще ви закарам на връщане, ако искаш  Hug

tanchelina, благодаря  Wink

# 629
Честити месечинки на всички пораснали мъници Hug

За срещата няма да успея, а много ми се идваше. Ще ходим на село.

Вики на обяд хапва по 60-80 (рядко 90)г зеленчуково или месно пюре, а следобед по 40-50 г каша или плодово пюре(като плодово хич не обича). За сега съм въвела само пилешко месо. Прочетох, че от първия до следващия вид месо трябва да има интервал 2 седмици минимум, а гледам, че вие по-бързо ги въвеждате Rolling Eyes. Междувременно ще въведа карфиол и броколи и следващото месо ще е пуйка. А след това - овес Simple Smile Имам стройна програма за изпълняване Laughing

Хубав и усмихнат ден от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт