Както и да е, гледам седят бебчовците, пълзят, имат зъби и си хапват добре, ние не правим нищо от тези неща
Луда работа 
В Пени Маркет от утре до 18 август има промоция на количка на Чиполино, моделът е Инес, намалена е от 80 на 64 лева мисля и се надявам да се сдобием тия дни с розова такава

Ще се опитам да ви позная от снимките
Ако все пак видите една кръжаща мама с червена количка - Татитче, като вашата - свиркайте, аз ще да съм. Ще взема да лепна един стикер на количката януарка 2010 та да не се разминем 
само и само ние с малкия да сме добре. Надявам се да изкарате една чудесна и зареждаща почивка, пък ще наваксвате другия път с тати 
Да си кажа, че не винаги предлаганото се изяжда и някое от изброените бива изядено от мама.
И ние сме на четвъртия етаж и в детската стая има тераса, ще трябва да имам очи и на гърба съвсем скоро.
Който иска - пращам
!
До сега се клатушкаше само настрани.... та от там бях обезопасила, ама напред не го очаквах... Та спокойно може да ми връчите титлата "Най-безотговорна майка"

Общуването с приятели и роднини колкото и да е зареждащо,по никакъв начин не може да замени това със съпруга/таткото. Поне у нас е така.
Замислила съм се сериозно да си нося и кенгурото на разходка
Препоръчани теми