На планина или на море, къде ли мама Януарчето ще заведе

• 26 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Е, такова нямаше.
Направо питах за пластмасово ренде и ми показа това - с дупки и то голеееми. Затова и не взех. Ще продължавам да търся.

# 646
  • Madrid
Mischievous,ba6ta mi e ot Plovdiv,roditelite my jiveeha tam,no ve4e ne sa jivi,zatova i niamam put natam,sega v apartamenta,v koito jiveeh kato stydentka,jivee 4i4o mi. Simple Smile

Momi4eta,pi6a na latinica,ponej polzvam dryg komputar,na6ia sa go otkradnali tazi no6t,dokato sme spiali,vse si misleh,4e tyk ne stavat podobni istorii,no jvno sum se oburkala  Shocked

4estito na vsi4ki beboci,navur6va6ti 7 meseca,na Vito-celyvki! Simple Smile

# 647
Momi4eta,pi6a na latinica,ponej polzvam dryg komputar,na6ia sa go otkradnali tazi no6t,dokato sme spiali,vse si misleh,4e tyk ne stavat podobni istorii,no jvno sum se oburkala  Shocked

Илиндичка, много съжалявам, ужасно неприятна случка, дано нищо друго ценно не липсва. Явно кризата навсякъде активизира крадците.  Sick

# 648

Боже, мислех си, че само в Бг са толкова нагли крадците... #Cussing out Дано липсите не са големи, много е неприятно, изживявала съм го 2 пъти  #2gunfire

# 649
Утре на срещата някой друг ще водили по-голямото си дете?! Получи така, че нямам на кого да оставя Михаела и трябва да дойда с нея. Tired

# 650
  • Ловеч
http://markrit.com/torti/standartni-torti/3.jpg
Ето и от нас почерпкта.
Днес ставаме на 7 месеца.

Честито и на всички наборчета празнуващи днес и на техните родители.
Да растат здрави,умни и красиви дечица. newsm51

# 651
  • Стара Загора
Голяма работа е това ренде  Peace Не съм предполагала, че нещо толкоз елементарно ще върши такава чудесна работа. Рендосах четвъртинка круша, стана на пюре и Ники с кеф си я изяде.
Литълче, добре че сподели  Hug
Спирам да купувам плодови пюрета  Mr. Green

# 652
Рабитче, я отвори един ТВ шоп за рендета......Ренде Рабит......Интересува ме - кога ще бъде на прИмоция, какво даваш заедно с него - ябълка, морков, круша?, на рекламата дали ще бъдеш облечена с блуза на розови фламенго, и на кой телефон да се обадя........Явно Сиер е една от актрисите, които потвърждават ефекта на рендето...Интересува ме колко и плати, за да знам и аз после като те хваля колко да ти взема......

п.п. по-късно ще ти пратя адреса си,че сега Сами се събуди.....

# 653
  • Стара Загора
.Явно Сиер е една от актрисите, които потвърждават ефекта на рендето...
Ама добре се справих с рекламата, нали ?  Wink Буди интерес  Laughing

# 654
.Явно Сиер е една от актрисите, които потвърждават ефекта на рендето...
Ама добре се справих с рекламата, нали ?  Wink

В десятката е.....

Обаче мафията на пюретата да не те подгони....

Спирам да купувам плодови пюрета  Mr. Green

# 655
  • София
И мен ме зарибихте с това ренде. Ходих да го търся по обяд, обиколих няколко магазина в Ботевград, но го няма. Ще го търсиме в София в събота.
И на мен ми се идваше на срещата, но няма как. Ако се организара някоя такава за някой уикенд, на линия съм.

# 656
Здравейтееее  Hug
Само набързо идвам на отчет, че се върнахме от едно кратко моренце и после се връщам да ви чета Simple Smile
В общи линии - оказа се перфектно изкраване за всички ни - Камен беше слънце дете, обожаваше в морето, последния ден даже с глас се смя във водата, нито за секунда не показа страх, ние плувахме много и разпуснахме, Камен рови в пясъка и беше в прекрасно настроение през цялото време. Като се прибрахме, напипах първо зъбче  Heart Eyes
Абе много съм въодушевена от цялото ни изкраване - то май ми и личи  Blush
А и страхотна нужда от разнообразие имах Simple Smile
Хайде, отивам да ви чета  Hug

# 657
Сиер и аз приключвам да купувам плодови пюрета, още повече, че днес реших да дам за пръв път пюре от банан на Хип, все пак за захранването да е термично обработен банана, но Светозар така се потресе, чак щеше да повърне. Опитах аз пюрето, направо отврат, няма такава гадост! Утре пак ще го пробвам и ако не иска, заминава в коша тоя Хип, съжалявам, че го купих въобще, обикновенно взимам Гербер.

Мамо Це, стига се занасяй и аз случайно го открих това ренде, всъщност добре че продавачката ми го предложи. Laughing На баткото съм му мачкала плодовете или съм пасирала, ама после миеш един куп чаркове от пасатора, особено ако не става да ги пуснеш в съдомиялнята. Реших да търся ренде, че на морето няма да мъкна пюрета, мисля да стържа пресни плодове, а и преди това все пак да съм захранила с пресни плодове. Засега съм стъргала круша и ябълка, но предполагам и морков става, щом го има на картинката:

edna ot nas чакаме морски снимки!  Wink

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 17:25 от little rabit

# 658
Рабитче, аз с най-най-топли и приятелски чувства.....Извинявай ако си ме разбрала погрешно  bouquet.......Ако я нямаше темата така и нямаше да разбера за него, пък и като улеснява живота - какво по-хубаво от това? Нали все търсим как да спестим - от време, пари и пр.

# 659
  • Стара Загора
Обаче мафията на пюретата да не те подгони....
Ще преговаряме Mr. Green

Днес съм най-големия спамър, но приключвам, че каката си дойде  Sunglasses

До утре  bye

Общи условия

Активация на акаунт