На планина или на море, къде ли мама Януарчето ще заведе

• 26 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
renxy и моето мнение е, че не е качила малко Peace Александър гледам по дневника в този период има 1 месец в който е качил само 100гр и друг 30,0 а и сега е нормално вече по- малко да качват. Моят съвет е да не се цедиш, че ще се вкараша съвсем във филм. При цеденето може и нищо да не успееш да изцедиш, което не означава че няма  Peace
На Иван също не са му много мокри памперсите, въпреки че и водичка вече пие по- малко, но това е от топлото

Аз също спрях да мажа в горещините и не виждам да му се отразява по някакъв начин

За месото- смятам да дам след около 2 седмици и ще започна с пиле, пък после ще видим. Грутен ще давам на 7 навършени, т. е след около месец  Peace

# 106
renxy, Жори като е гладен водата само го дразни и после пак си изпива цялото мляко. Не се задоволява с нея, даже се ядосва. А и Тони нали не пиеше от шише, какво ще я правиш изцедената кърма  Thinking Но пък хич не съм спец по кърменето, по добре питай в кърмаческия и следвай интуицията си  Peace
А какво стана с теста  Mr. Green

# 107
В София има специализиран Биомаг на Дойран ама не знам кой номер. След Каса вино. Има доста неща-плодове ,зеленчуци, млечни продукти, зърнени. Има и пюрета. За вериги магазин не знам. В Била има някои неща, но не са много.
Взех пиш от първия път  newsm44 Сложих колектора на голо и я оставих в нашето легло. Е по-голяма част отиде по него, но важното е, че това което остана стигна. С каката слагахме и памперс отгоре, но взимахме след 3-4 път.
Минана ти се бъзикаш ама на мен не ми е смешно, днес ми се събра доста.  HugПо-късно може и да се наканя да си направя.Преди да забременея с Тони имах средно 44 дена разлика, ама го отдавах на спонтанния и кюретажа после-да се наместят хормоните и тн.Чуствам се много объркана-ами ако все пак се окаже  EFP

# 108
  • Шумен
Алоха от Шумен!
Гошко в петък прави 6 месеца и смятам да си направиме парти с децата !Ще си купим малка тортичка и сокчета ,ще надуем балони и ще празнуваме.
Аз вчера се опитах да дам пиле със зеленчуци ,дадох 1 лъжица ,но Гого до вечерта беше изринат целия .Нормално ли е ?Явно не му  се отразява добре .и незнам сигурно месото ще го поотложа за по късно .Иначе на обяд изяжда по едно зеленчуково пюре-моркови с картов на гербер от 130гр. и давам да суче ,следобед през ден яде бананова или оризова каша или плодово пюре пак 130 гр и давам да си досуче .През останалото време кърмя на поискване .Вода все още не пие .мъча го със шишето но я плюе ,можеби с лъжичка ако му давам ще поеме но не съм пробвала .
Как се справяте с тези горещини?!?Гого е гол в количката ,отдолу съм му сложила подлуганчета ,то имам чувството ,че аз ако съм с този памперс през цялото време ще "уфтикясам".
ох имам си един проблем...закъснява ми 5 ден дали е нормално?два пъти ми идва ,а сега....дали е от хормоните или......не ми се мисли.Записах си час при доктор дано да е наред всичко.ако си взема тест дали ще отчете вярно?много се тревожа
Минана ти се бъзикаш ама на мен не ми е смешно, днес ми се събра доста.  HugПо-късно може и да се наканя да си направя.Преди да забременея с Тони имах средно 44 дена разлика, ама го отдавах на спонтанния и кюретажа после-да се наместят хормоните и тн.Чуствам се много объркана-ами ако все пак се окаже  EFP
ох и аз се чувствам така

# 109
  • Mediterraneo
Деси, защо не се обаждаш  Crossing Arms По цял ден сме в градинките, доведи децата да играят, а ние да се видим!

Ренкси, моята е качила 250 г за 3 седмици. Педиатърката изобщо и не спомена, че нещо не е в нормите или нещо такова. Още повече, че и Дарка качва по малко, както казваш и ти, по принцип- по около 600 г. Ще повторя и останалите, но това с цеденето изобщо не го и започвай! Гърмян заек си, трябва да ти е ясно, че кърма не можеш да изцедиш същото количество, което ще изсуче бебето. Има жени, които и при пълни гърди не изцеждат и грам.

# 110
Момичета, какви препарати против петна използвате за дрехите на бебетата?
Габриела постоянно бръмчи с уста по време на хранене и всичките й бодита станаха на петна, особено от тиквата и морковите ooooh!. Аз ползвам Вениш, но не винаги излизат петната, въпреки че гледам да ги накисна веднага, че ако ги оставя да изсъхнат, въобще пък не могат да се изперат.

# 111
renxy трябва време на хормоните да се регулират, спокойно, според мен няма бременност (ако го искаш ти го пожелавам де...   bouquet ). И качаването на кг според мен си е ОК  Wink

Куин накисвам всичко в гореща вода и Вениш, стоят така по цял ден или цяла нощ и тогава пускам в пералнята  Wink

# 112
  • Mediterraneo
Куин, ползвам Спот на Перилис. Но и той действа, ако се напръска веднага, докато е прясно петното  Tired

# 113
renxy, ама те е наплашила педиатърката. Гледам са те подкрепили момичетата, но да си кажа и аз - и ние се отчитаме с почти сухи памперси напоследък, но много жега, бре, та обяснимо ми се вижда. А за мерките - може и да не мерят верно на консултации. Не се шашкай и гледай по детето - щом ти се вижда щастливо, вероятно всичко си е наред Hug
За мазането - не мажа след къпане. Иначе - минаваме под душа по няколко пъти на ден. Върнем се от разходка и докато не се пъхнем под душа не спира да реве. То май си ми е ревливо бебчето, ама и голямо жабче - почна много да обича да се цамбурка във водата.
За петната - не ползвам препарати. Накисвам веднага в студена вода или пускам експресни перални. Не винаги ми се получава обаче. Вече имам едно боди с постоянни петна, ама го водя "бодито за хранене"Wink
Пробвахме месно пюре ( пиле с зеленчуци ), но не ни е сред фаворитите.
Моят момък иска само на ръце да го разнасям, а ако съм седнала - той трябва да е изправен върху мен и да ме целува, скубе или и двете едновременно. Направила съм мускули на ръцете от това непрестанно носене:D
Мисля да отида на гинекологичен преглед, че без това гинеколожката каза след шестия месец на детето да го направя. Я кажете трябва ли ми направление или?

# 114
  • Шумен

Мисля да отида на гинекологичен преглед, че без това гинеколожката каза след шестия месец на детето да го направя. Я кажете трябва ли ми направление или?
Ако не искаш да плащаш може да си вземеш направление .Зависи от теб. Peace

# 115
нашето бебе онзи ден и пробутах пиле със зеленчуци на Гербер 130гр.,днес не го иска слоих му каша и го разредих ,но изпи 80гр.само и не го иска.Днес отново от 9 до 14.00 само тези 80гр.изяде-сигурно е от жегите.Пълни си памперса с пиш,ама  другото само ако яде пюре.Ами зеленчуковите и зеленчуково-месните пюрета не ги долюбва.Напоследък май я мъчат зъби вечер реве и не може да заспи 2 вечери и давах Панадол само така успя да заспи.

# 116
renxy, sisiyana, с най-добри чувства се майтапя. Ако го искате ви го пожелавам Hug Аз отдавна да съм си направила тест, но пък при редовен цикъл ми се е случвало в жегите да имам закъснения и подранявания  Peace

# 117
  • Mediterraneo
... пиле със зеленчуци на Гербер 130гр.,днес не го иска слоих му каша и го разредих ,но изпи 80гр.само и не го иска.

Ето нещо, на което се удивлявам. Да даваш на бебето пюре или каша с шише да го пие  Thinking Не го възприемам, но много хора го практикуват. След време се започват питанките защо бебето ми не иска лъжичка, как да го науча да яде и как да откажа бебето от шишето  Rolling Eyes

# 118
Минана знам душа! Hug Благодаря на всички за подкрепата, аз не чуствам да гладува детето,ама нали уж трябва тя да разбира за това е лекарка.
За искане хем искам, хем не ,нали едва кандърдисах мъжо за номер две... Той каза, че и десет може да имаме ако не боледуват обаче. Mr. Green Защото само да вдигне каката температура и той е по-притеснен  от нея. Много го преживява. А на мен ми липсват тръпките от бременноста и появата на малкото човече. И радостите после. Ама как ще се справим-мъжа от зимата е без работа, моето майчинство не е високо .Това ме тревожи. И че апартамента е малък. Но ако съм бременна ще си го родя много ясно.
Аз се снабдих с домашни картофи,тиквички и моркови, ама покрай вълненията забравих да питам да почваме ли с пюретата.
Буриту без направление са само бременните и след раждането до 40тия ден! Така знам аз.
Тарти не съм гърмян заек -каката почти не я кърмих . Така че съм новобранка в това отношение.
За петна нищо не ползвам защото още не ядем нищо и няма от какво. Но поначало аз нейните неща ги пера с домашен сапун или Тео бебе когато се съберат много за пералня.Брей много съм досадна днес.Някой ще ме изгони накрая! Mr. Green

# 119
Ето нещо, на което се удивлявам. Да даваш на бебето пюре или каша с шише да го пие  Thinking Не го възприемам, но много хора го практикуват. След време се започват питанките защо бебето ми не иска лъжичка, как да го науча да яде и как да откажа бебето от шишето  Rolling Eyes

Peace
Верно, пюренцето върви с лъжичка, ако бебчо не иска пюренцето с лъжичка - може би не го харесва, а може още да не му е до захранване, нека сам си поиска. Анна повърна от пюрето с картоф и зелена тиквичка...

Хайде спамърски да се разпиша пак  Grinning! Миналата събота си изгорих сериозно лявата ръка (палеца+показалеца и сгъвката помежду им), като се опитвах да запаля фонтана за тортата на баткото (никога не го дръжте към запалката респективно към ръката!!!  Naughty). И понеже на морето и уикенд беше се мазах с пантенол и един концентрат от алое вера... Сега имам огромни мехури, който бяха твърди и болезнени, но от вчера са ... поомекнали. Не съм ходила на лекар, щото съм инат  Rolling Eyes... Който има опит да каже - ще минат ли от само себе си или да ходя при лекар (не ми се слуша проповед, как съм закъсняла или прочее...)
А и друго... Още пролетта се сдобих със слънчево петънце на едната буза и не минава и не минава (мазах с какво ли не)... Предложения?

Общи условия

Активация на акаунт