Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 840
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 15
Ихаа супер вкъщи си е друго ,то мисълтта за болница е .... Tired
Бързо възстановяване  Praynig Praynig Praynig

# 16
Да са живи и здрави всички бебчета  smile3504 Да радват много всички  и да раздават слънчеви усмивки   Hug

# 17
  • София
Здравейте!
Благодаря ви на всички за всичко Hug
Когато се почувствам по силна ще разказвам и се надявам да е скоро Cry
Днес преди да си тръгна от болницата видях малките
Вал спирала и днес да диша на няколко пъти и кара анемия като и преливат  кръв Cryа Вики е добре държи се! Молете се за тях милички! Praynig Hug

# 18
Димяни , ще се моля за тях   Praynig Praynig Praynig

# 19
Димяни, ще се справят малките душички! Вярвай в тях!
От сърце се моля бързо да се стабилизират и да си се гушкате вкъщи!  Praynig Praynig Praynig

# 20
Димяна радвам се, че си вече у вас. Дай малко време на малките душички и ще видиш как ще дръпнат и след няколко дни няма да ги познаеш  Grinning Всичко ще е наред.

Аз утре съм на погача и сега ще отида да купя нещо за една малка госпожица, която се роди 4250кг  Joy

# 21
  • София
Здравейте!
Благодаря ви на всички за всичко Hug
Когато се почувствам по силна ще разказвам и се надявам да е скоро Cry
Днес преди да си тръгна от болницата видях малките
Вал спирала и днес да диша на няколко пъти и кара анемия като и преливат  кръв Cryа Вики е добре държи се! Молете се за тях милички! Praynig Hug
   Всички се молим за тях, сигурна съм че съвсем скоро ще дръпнат и бързо ще пораснат. Нормално е за недоносените да развиват анемия и да им преливат кръв. Обикновенно след кръвопреливането епизодите на спиране на дишането и изобщо състоянието им се подобрява значително, така че съм сигурна, че от утре всичко ще е доста по-добре и за мъничката Вал  Praynig Тъй като са рано родени все още не могат сами да изработват достатъчно кръвни телца и може няколко пъти да се наложи кръвопреливане, докато започнат сами да се спряват със задачата. Знаем, че червените кръвни телца пренасят кислорода, затова и след кръвопреливането усвояването на кислорода значително се подобрява  Simple Smile

# 22
Димяни, миличка всички се молим за теб и бебенцата, мисли само положително и си представяй визуално как наедряват с всеки изминал ден. Нали знаеш че мислите нви привличат това което ни се случва, затова само положително мисли. Много изживя, но дано оттук нататък всичко лошо остане в миналото. Да си жива и здрава и ти и бебчетата  Praynig

# 23
Pozdravi za vsichki novi mami ,nai-veche za borbenata Dimiani,sled vsiko zlo dobro nali znaesh ,sega dobroto predstoi.gledai da saberesh sili i se griji za sebe si ,bebetata sa v dobri raze ,a ti triabva da si otpochinala za goliamoto buduvane posle.Az samo chakah da se rodiat za da si legna po korem ,no sega vreme ne ostava ,eh goliam rev goliamo chudo ,no vajnoto e da rastem..... Hug

# 24
Честита ни нова темичка. За успокоение на  Димяни ще кажа че аз миналата седмица говорих с една старша мед.сестра на  родилно отделение и тя  ми  каза ,че близначетата дори  и да  се  родят недоносени и  малки ,после  много  бързо успяват  да  настигнат другите   бебчета. Grinning

# 25
  • Бургас
Димяни,да са живи и здрави малките принцеси!На теб ти пожелавам бързо възстановяване,ще се моля за тях!

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 16:19 от irina_boneva

# 26
Да се запиша и аз в новата темичка  Simple Smile

Димяни, честито изписване, молим се за двете малки принцески  Praynig

# 27
Димяни, близнаците и особено момиченцата имат чудесни шансове, когато са родени по-рано! Бъди силна заради малките душички и се опитвай и ти да почиваш повече доколкото можеш Hug Понеже имаше проблеми с хемоглобина ти, в близките месеци е много важно да ядеш "силна" храна - т.е. много протеини, продължавай и с приема на фолиева киселина както през бременността. Добре ще е да ти проверят и хемоглобина след известно време. Позволявам си да те съветвам като преминала през доста сериозен кръвоизлив след раждането. В момента и ти си много важна за бебчетата!  Heart Eyes

Момичета, стискам палци на всички, на които им предстои скорошна среща с бебенцата и на мамите с по-малки коремчета!  Hug Предстои ни пътуване и сигурно няма да мога да пиша няколко седмици, надявам се да ви чета  Heart Eyes

# 28
  • софия
С малко закъснение да се запиша и аз в новата темичка

Димяни, моля се за твоите малки момиченца, мисли позитивно и бъди силна, сигурна съм, че малките душички ще се преборят и скоро ще си ги гушкаш вкъщи.А ти събирай сили и се възстановявай бързо Hug Hug

Момичета, при мен от 2-3 дни корема "слезе" надолу, олекна ми много и изобщо нямам никакъв задух,тежестта ми се премести ниско долу, но ме притеснява, че май бебоците се готвят за излизане-надявам се да постоят още малко и да не бързат Praynig Praynig

# 29
Димяни, честито изписване, ще се молим  за двете малки бебчета  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт