Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 841
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте бъдещи и настоящи мами  Heart Eyes!
Да се отчета и аз от днешния преглед Simple Smile При нас общо взето всичко е наред. Девойчето е 1957гр., а младежът 2028гр.Разбира се приблизително.Винаги има грешка от замерването Simple SmileПлацентите са ми II степен на зрялост.
mozzi и при мен девойчето е "слязло" ниско долу, готово за раждане, главично. Доктора чак ме попита нямам ли болки и гледана ли съм за разкритие.Но аз болки до сега съм нямала.Стягания -да, но болки -не.И по спомени и голямата ми дъщеря се беше подредила за раждане много от рано, а накрая я преносих 5 дни.Така, че дано това слизане не е симптом за нещо изненадващо  Praynig
И mozzi, стискаме ти палци да издържиш още 3 седмици  Peace  Peace  Peace, та да започваме и ние септемврийската групичка ред по ред  Praynig
Бебчо, а между другото другите думи на доктора бяха:"Още седмица -две и сте готови!". А вие сте няколко дни пред нас  Hug
Готови-готови, но дано колкото повече-толкова повече  Praynig
Да не забравя и Димяни и малките принцески  Praynig   Praynig  Praynig !!!

# 46
  • София
Здравейте, момичета! Прибрахме се късно и докато се поосвестим мина време - малкият е с гнойна ангина и висока температура, съпругът ми е със слънчево изгаряне от катеренето по Витоша в събота, та така. Благодаря на всички ви за загрижеността - д-р Сигридов ме успокои. Ще разкажа по-подробно, за да търсите и вие като мен второ мнение ако, не дай се боже, се наложи. Така, отивам днес на преглед в Щерев - тоновете са екстра, но...бебетата били малки, плацентата е калцифицирана(не знам така ли се пише думата), определят ми я 3-та степен само от преглед на видеозон и ми казват - всеки момент можеш да родиш...Аз изпадам в паника, но си уреждам час при Сигридов - и той какво каза - бебетата са около 2 600 кг едното и 2 300 кг другото. Плацентата е леко зряла, което е нормално за този период на бременността, водите са бистри, кръвопотокът към и от бебетата е наред - всичко е ОК! Камък ми падна от сърцето, но няма да мога да се доверя отново на лекарката, която ме следеше до сега.Знам, че Сигридов е с голям опит в проследяването на многоплодна бременност. И така, момичета - по думите на Сигридов си имам нормална бременност и е още рано да се раждат, ако не стане нещо непредвидено...

# 47
Димяни, имаш много стиснати плаци от мен за бебенцата ти Praynig Praynig PraynigМоля се тежкия период да отмине по-бързо. Знам в какво състояние си сега, защото си ги родила много рано и са мънички. Аз родих 26 седмица момченца и за съжаление.........живяха само седем часа и половина. Вярвам, че момиченцата ще издържат този тест и всичко ще бъде много хубаво. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Mozzi, стискай мила още малко, ние с теб бяхме с една седмица разлика долу горе. Малко ти остана држ се HugВсичко ще бъде наред ще видиш. Praynig Praynig Praynig

# 48
  • софия
melisa_82 , съжалявам много за загубата ти spoko, желая ти скоро Господ да те дари с най-голямото щастие Hug Hug

beb4o_fb , хубави новини, браво.Сигридов е чудесен лекар и според мен можеш напълно да му се довериш Peace Hug

Аз иначе се чувствам много добре, нямам контракции и все си мисля, че ще удържим с бебетата още 20 дни-само толкова останаха, направо не мога да повярвам Crazy

# 49
  • Някъде там...
Димяни, добре завърнала се!  Hug Молим се за малките ти душички.  Praynig
Бебчо, д-р Сигридов е много добър лекар и много познава. Така че можеш да му се довериш.  Peace Щом казва, че няма да родиш скоро, значи няма предпоставки за раждане. На мен ми каза, че ще устискам до 38 г.с. и позна. Позна и теглото на бебетата. На други момичета позна и кога ще родят - като им кажеше, че до седмица две ще родят и все така ставаше.  Laughing
Мелиса, съжалявам много за загубата ти. Дано скоро се похвалиш с нова бременност!  Praynig
Мози, Бръмбарче, то не останало при вас. Стискайте кълки още малко.

# 50
  • София
melisa_82 , много съжалявам за загубата ти - бъди силна и дано скоро да ни поднесеш хубави новини Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви, момичета - много се бях уплашила, но от тук нататък ще се наслаждавам на оставащата част от бременността ми... Д-р Сигридов ми каза, че ще най-добре да раждам секцио - и двете бебета за сега са седалищно, има място, за да се обърнат, но каза да не рискувам, защото вървят големички... Каза ми и че най-малка е опасността от неприятни случки ако се "извадят" около 38-ма седмица - след това шансът от нещастни случаи се увеличавал.

# 51
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug, но хич не е лесно Cry
Димяни, как си миличка, как са момичетата?Надявам се всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 52
  • София
Мелиса Hug
Вчера ходих и новините бяха добри малките са добре и много послушни каза лекарката Heart Eyes Heart Eyesпапкат и добре приемат млякото!
Днес пак в 13,00 ще съм там! Praynig

# 53
  • софия
Браво, Димяни, все такива новини да споделяш и скоро да си прибереш малките съкровища вкъщи Hug Hug Hug

# 54
  • София
Добро утро! Димяни, очакваме и днес да се включиш с хубави новини за принцеските

# 55
  • София
Димяни,много се радвам за вас,ще се спрявят малките душички и всичко ще бъде наред,вярвай във тях. Praynig Hug

Мози,Бръмбарче,стискам ви палци,бебчетата да си изчакат деня и всичко да мине леко и безпроблемно. Praynig

Бебчо,радвам се,че д-р Сигридов те е успокоил,на него може да му се довериш напълно,каквото каже наистина е така. Peace

Мелиса,много съжалявам за загубата,дано скоро отново се похвалиш с хубава новина. Praynig

Аз май не съм писала скоро,как се развиха нещата при нас.
Та,след двумесечен престой в МД най-накаря ни изписаха и вече мина почти месец откакто сме си вкъщи,няма по-голяма радост и щастие от това. Heart Eyes
Всичко е наред до момента,бебчетата растат с часове и като погледна снимките от първите дни след  раждането и настоящите просто няма място за сравнение,та Димяни,само търпение да минат и при вас двата месеца и ще видиш после какви момиченца ще си имаш вкъщи.  loveuuu

# 56
Привет мамета,
аз писах ли вече в темата или само четох? Не помня. Деменцията е виновна...

Последните дни обаче само Димяни ми е в главата. Хубо де, не се познаваме, ама аз чаках новини!
Имаш ли прогнози кога бебчовци биха могли да се приберат в къщи? Наддават ли? Малките джуджанки!

# 57
  • София
Здравейте!
Сега се прибрах от МД!
Новините са като вчера Simple Smile дишат сами но имат застой и 3 ден не качват нищо Rolling Eyes и като попитах лекарката това добре ли е? тя ми каза,че по принцип е задоволително  Rolling Eyes и това,че не пада теглото им е  добре!
Вал яде същото количество като Вики по 9 мл. нищо че е по мъничка! Heart Eyes

Нинка,като те чета и се замечтвам много дано и при нас скоро огрее това щастие в дома ни! PraynigДА са ти живи и здрави бебоците!  Hug  bouquet

Несса  HugНикой не дава прогнози..... но предполагам ако всичко е наред най малко 2 месеца Rolling Eyes

# 58
  • Някъде там...
Така е, Димяни, ще ги изпишат някъде около термина ти, все едно са били 8-9 месеца в мама. На наши приятели близначетата ги изписаха около 2 седмици преди датата на термина. Родиха се в 26 г.с. и престояха в болницата почти 3 месеца. Няма да пускаме палците!  Hug
Нинка, честито пълна къща.  Laughing

# 59
Здравейте, мамчета!
Аз съм отново на линия. Искам да подкрепя Димяни и да й вдъхна кураж; да има вяра в децата си и те ще се преборят!
На всички родили - честити съкровища!   bouquet
Ние ще сме малко в почивка и скоро ще чакаме следващата бременност  Peace
Успех на всички бъдещи мами и леко бременеене!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт