Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 847
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 60
Димяни, искам и аз да дам едни палци за малките  Praynig вярвам, че всичко ще е наред.

# 61
Здравейте,

имате поздрави от мама brumbarche. Тя днес роди своите две принцески с иделани размери. И бебета и мама са добре. Тя се възстановява, но е мама герой.

Ще оставя подробностите за нея.

brumbarche да са ви живи и здрави, големи да пораснат, много щастливи, обичани и усмихнати.

# 62
Честито на мама brumbarche  Hug . Да са живи и здрави и тричките и скорошно прибиране вкъщи    bouquet

# 63
  • София
Честито, brumbarche ! Пожелавам ви здраве и късмет!

# 64
  • Пловдив
Честито brumbarche!!! Да са ти живи и здрави принцеските !!! Бързо възстановяване !!!
Чакаме подробности Simple Smile

# 65
ехе истински валеж на близнаци.
ЧЕСТИТО НА МАМА BRUMBARCHE
да сте много много здрави и тричките ибързо бързо да се приберете вкъщи.
димяни стискам палци и вие скоро да стеси вкъщи
 Hug

# 66
Честити принцеси на мама  BRUMBARCHEЖиви и здрави и много щастие  bouquet

# 67
  • София
Страхотна новина!
Честита двойна радост brumbarche   bouquet

Да са ти живи и здрави принцесите,да те даряват с много радост и обич!

Бързо да се възстановиш и ще чакаме да разказваш,когато имаш възможност.

# 68
  • софия
brumbarche, честито, да са ти живи и здрави малките съкровища и много радост да ви донесат Hug Hug
на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате тричките вкъщи Hug Hug

# 69
  • Варна
Честито на brumbarche!!!

Да са ти живи и здрави рожбите и много да те радват!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 70
Честито и от нас   bouquet

Момичета, на вас кога ви почанха (на който са му почнали, де...хихихи) подготвителните контракции? Грижи със шийката на матката някой да има (е имал)? Дребчовци нещо почват да опъват положението

# 71
Бръмбарче, честити принцески!    bouquet  bouquet   Да са ви здрави, късметлийчета, обичани и много щастливи! Редовно да пълнят памперсите, да папкат с апетит и да спинкат спокойно, за да има време и мама за малко почивка! На мама - бързо възстановяване и много кърма!  Hug

Димяни, имаш силни момичета! Ще се справят много добре, ще видиш.  Heart Eyes Щом дишат самички още от началото и вече папкат, останалото е само въпрос на време.

Ади, радвам се, че се разписа.  Hug

Неса, при мен още в много ранни седмици имаше стягания на корема - преди 20та със сигурност. Като започнах да пия магнезий към двайсет и някоя, пристяганията значително намаляха. Ясни и отчетливи контракции, но безболезнени, въпреки магнезия, усещах последните 5-6 седмици може би - губят ми се някои подробности вече... Грижи с шийката не съм имала никакви. Последните около две седмици (родих в 38ма г.с.) съм била с разкритие, но въпреки това шийката не се изглади и до секциото не тръгна раждане. Иначе постоянно имах чувството, че бебетата натискат шийката, даже на моменти, след дълго ходене, положението ставаше доста неприятно.

Ники, вие на какъв етап сте вече?  Praynig Hug

# 72
  • София
Бръмбаче,честита ви двойнна радост!
Да са ви живи и и здравички! Hug  bouquet

Зайче,дай боже да е така миличка! Praynig Hug
Днес ги видях Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes много са сладки ,милички и мънички Simple Smile
Дишат си самички и папкат по 9 мл на 3 часа! Grinning

# 73
Димяна супер, виждаш ли, че се справят девойките. Всичко ще е наред.

Зайче, ние вчера правихме ехо-кардиография, доки каза, че всичко е наред. Не спряха да шават и да се местят  Joy

Аз тази ною пак имах като болки и колики, дали беше от времето, дали от храната, не знам вече. Сега съм добре. Но мног жега, събуждам се с мокра коса.

# 74
brumbarche, честито, да са ти живи и здрави малките съкровища  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт