Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 856
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 75
здравейте мами  Grinning
да се разпишем...днес бяхме на фетална в фемина и всичко ни е наред.и двете бебчета са дори малко над грамовете за седмиците си.имат 60грама разлика само  Hug единият е 1330 а другият 1390грама.смешното е че единият момък е с главата надолу а другият нагоре и на 3дто видяхме как лицето на единия беше залепено за дупето на другия  Laughing Laughing Laughing
сега само трябва да стискаме да не тръгнат да излизат
много целувки на всички Hug

# 76
brumbarche  честита ти радост!  bouquet Да са живи и здрави и много лъчезарни.
Димяни  Hug Ще се преборят душичките златни- виж какъв напредък имат вече папкат и дишат самички.Това е чудесно. Спомням си когато аз чаках за сведения как се радвах, когато ми казваха , че вече папкат по 5, 7, 9, .... мл, и че са качили от предния ден цели 10 грама. Имай само търпение .......

# 77
  • София
obi4anka   Hug  bouquet

# 78
  • софия
♥Димяни ♥ , ще се преборят малките душички, жените сме много силни същества Hug Hug

Аз съм се сдобила с 1.5см разкритие, но Док каза да не се притеснявам, можело да изкарам още 2 седмици до секциото Praynig Praynig

# 79
  • София
Mozzi,аз в болницата като ме приеха бях с 2 см и откарах 8 дни !
Стискам палцо всичко  ще е наред почивай повечко Praynig Hug

# 80
Димяни  Praynig Hug Всичко ще бъде наред Hug
Мози  Praynig лягай и си почивай, устискай още малко Hug
Честито и от мен на бръмбарче, да са ти живи и здрави дечицата Hug

# 81
Честита двойна радост на мама бръмбарче и от мен,да са живи и здрави и скоро да се гушкат вкъщи   bouquet  bouquet  bouquet
Димяни,радвам се че папкат момите и дишат сами,все така да я карат  Praynig Praynig Praynig Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 82
  • София
Димяни, браво на мадамите - когато порастнат ще изтормозят(в хубавия смисъл) много мъже с този техен борбен дух хъс, браво на тях! Hug
Mozzi , стискай, мила - вярвам, че ще успееш!

# 83
  • софия
Цитат
Mozzi , стискай, мила - вярвам, че ще успееш!

Стискам аз Crazy-вчера и Док ми каза, че искал да вади бебета около 3 кг и да не си помислям да раждам по-рано Grinning и сега хоризонтално положение и няма много мърдане

# 84
  • София
Върнах се!
МАлките са добре.... е спирали да дишат от време на време но било нормално за това,че са много малки и ако сметнат,че им затормозява мозъчето ще ги включат на вентилация Rolling Eyes
Малката е 860 гр. а голямата 1 кг.!

# 85
Бръмбарче, честито двойна радост и от нас   bouquet Да са живи и здрави малките принцеси, а на тебе бързо възтановяване  Heart Eyes
Димяни, много се радвам ,че малките вече са добре и папкат и надават.Това се казван борбени мацки , все така да продължават и скоро да се гушат в мама и тати  Hug

# 86
Здравейте, мами,
моят термин е на 02.08.2010, вече нямам търпение моите момчета да се родят. И батковците вече немогат да чакат, постоянно ме питат, а за това колко вече ми тежи няма въобще да ви говоря.

# 87
  • София
Днес влезнах да ги видя малките сладурки!
И двете ме посрещнаха през няколко минуттки със спиране на дишането и лекарката каза,че го правели 5,6 пъти на денонощие но казаха,че нямат нужда за сега от допълнително кислород!  Praynig Папкат си по 12 мл.  на 3 часа и вече са 900 гр и 1010кг.
Лекарката каза,че като заспят дълбоко забравяли да дишат и за това така ставало!

# 88
Браво на малките душички за наддаването!  Praynig Praynig Praynig Бързо да растат и да останат всички притеснения зад гърба ви, Димяни!  Hug

# 89
Мози лежах в Токуда с една мацка, в 30 г.с. имаше 4см разкритие. Роди в 39 г.с, имаше само 6 см разкритое и доки я сложи на система. Ще изтърпиш, аз вярвам.

Днес се чух с Бръмбарче, добре са. В една стая са вече, хранят се, гледкат си се и мама е много доволна. Останалите новини ще ги оставя на нея, да си ги сподели.

Дияман днес по Репортерите по Нова ТВ даваха предаване за неонатологията и интервию с доц. Слънчева. Не знам от кога е репората, ама много ми се искаше да видим и твоите две принцески. Но като сравня Неото на Токуда, с това на МД...нямам думи каква стара техника. Добре че си имаме добри специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт