Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 857
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Стара техника къде в МД ли?
ДА ти кажа аз като влизам виждам доста добра техника на вид не ,че разбирам!
Доцентката я виждам винаги много е мила  Heart Eyes  bouquet

# 91
Димяни,радвам се ,че малките принцески качват кг  Praynig Praynig Praynig,да продължават така до изписването  Praynig Praynig Praynig
Момичета аз ще се побъркам вече........... Sad
Корема ми тази вечер ужасно често се стяга,пия хапчетата вече повече от месец (магнерот 3х2 и нош па 3х2) ,обаче стяганията си продължават всеки ден,да не говорим ,че тази вечер са нон стоп,вече незнам от бебетата ли е или не,понякога ги усещам да се движат понякога не,просто става посредата на камък и това  е ooooh!
Кажете на вас така ли се случва или се е случвало по време на бременността ??????
Как ще изкарам така до края незнам  Cry Cry Cry

# 92
cecitooo , и аз имах такива стягания, това са явно фалшиви контракций, и сега имам в 25-та г.с., но имам чувството че са предимно когато бебките се движат. Но-шпа обаче не върши никаква работа след 20 г.с., това док ми го каза - няма смисъл само да се тровиш. Магнерота е добре. Ако са много чести обаче говори си с док, или отиди при друг, за да се прецени дали да трябва да ти изпишат нещо друго. Лошото е че контранкцийте причиняват скъсяване на шийката, затова ако са чести трябва да се овладеят. Но не се тревожи,  така като чета из нета много чести са тези втвърдявания.

# 93
cecitoo и аз бях така в твеоите седмици.много беше болезнено а и притеснението и ми идваше в повече.гледай повечко да си почиваш и би трябвало да отмине.поне на мен сега ми се случва само вечерно време и то от време на време.но мисля че спря след като бебчовците се завъртяха.преди бяха хоризонтално,а сега вече са единият с главата на долу а другия нагоре.бъди спокойна ивсичко ще бъде наред. Hug

# 94
Благодаря момичета  Hug Hug Hug
Аз си почивам като цяло,не ходя на работа,вкъщи мъжлето много ми помага ,така че не се натоварвам в никакъв случай.
Освен контракциите и стяганията,ме заболя долу ниско корема и обхвана целия кръст ,много неприятно и затова се ошашках още повече  Sad
Днес съм добре,ще си лежа повече и така.Док каза ,че така ще я карам като цяло бременността и да не се шашкам,но то няма как аз не съм от дърво че да не го мисля изобщо.Н а 2ри съм на консултация и ще поговорим надълго на широко ,а и да смени тези хапчета защото и аз си мисля,че от тях няма никакъв ефект,вече ми писна да ги пия  Sick
Гушкам ви силно  Hug Hug Hug

# 95
cecitooo и аз долу-горе в твоите седмици имах стягания и то предимно като вървах за работа Simple Smile
А сега пак ги имам но като се движат бебетата,така ми опъват коремаа ужас #Crazy ходи ту на едната ту на другата страна.
Ще изкараме не се тревожи Hug

# 96
Димяна, разбира се имаше много нови кувьози, но имаше няколко доста стари, даже един от 1084 год, който още им е в употреба. Не мога да разбера защо държавата не се грижи по-добре за нашите бебета, особено за недоносените. % слепота при недоносени (главно поради употреба на стари куеьози) в БГ е над 45%, а в Германия е 0.8%....

Цецито мила, аз също миналия път имах такива стягания, но в твоите седмици вече бях на Генипрал. В понеделник виж с твоя док, а и стяганията я кръста и болките ниско долу не са много безобидни....една приятелка сега е в болница с такива контракции.

# 97
  • гр.Добрич
cecitooo, аз също имах много контракции въпреки че лежах по цял ден. В твоите седмици пиех Гинепрал и доста полежах в болница на банки с магнезий. Успях да изкарам до 33г.с. когато ми се спука единия мехур. Ако трябва влез за наблюдение.

# 98
  • София
Момичета, аз днес имам болки ниско долу и коремът ми се втвърдява въпреги магнерота и диаспорала. Чудя се дали да не си купя и аз гинепрал...гади ми се, днес направо съм зле

# 99
  • гр.Добрич
beb4o_fb, без самолечения. По-добре почивка и консулт.

# 100
beb4o_fb , недей не си назначавай лекарства сама, това е много опасно. А гинипрала предизвиква учестен пулс и задължително се изписва с нещо което да подтисне пулса - така че не прави експерименти, опасно е

# 101
  • София
Неудобно ми е да звъня отново на лекарката ми - но ще трябва май, по-скоро се чувствам подута, имам контракции и много ми се гади, дори 1-2 пъти повръщах...Сега ще почина малко, дано има ефект, но аз това правя по цял ден - баткото го изпратихме при баба и аз само лежа

# 102
beb4o няма от какво да ти е неудобно.звънни и и се консултирай с нея,най опасно е самолечението  Naughty пожелавам ти утре като се събудиш да се чувстваш прекрасно

# 103
на мен ми става лошо когато ми се  повиши кръвното.сега го следя  сутрин и вечер.вие повишавате ли кръвното налягане?

# 104
Аз имам леко сърцебиене от време на време, кръвно мисля, че не съм вдигала до сега. На няколко пъти като ми го метиха в Токуда и беше ок.

Аз засега съм на 4x1 нош-па и 4 x1 Магнерич, макар че от седмица ми се втвърдява корема, но по 3-4 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт