Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 859
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бебчо,иди на лекар недей да си предписваш нищо!
Мен ме наляха с Гинеприл яко и така ми лумкаше сърцето  ooooh!
Малките днес са 920 гр. и 1020 кг.  Heart Eyes

# 106
Димяни HugБраво на момиченцата Hug
Бебчо, не вземай лекарства на своя глава, а бързо на лекар. Hug

# 107
Момичета искам да ви попитам , така като бебецата са в кувьози каква храна им дават от вашата кърма или изкуствена храна. Вие какво правите през този период ако не можете да кърмите замразявате ли кърмата си?
И имам още един въпрос знаете ли дали в Тина Киркова има нови кувьози, че аз на там съм се насочила , но се притеснявам за техниката която използват.

# 108
  • София
Понпонче,аз попитах с какво ги храня ти ми казаха Фризопеп!
Аз за сега се опитвам да запазя лактацията си и се изцеждам и замразявам!

# 109
В МД на бебчетата дават АМ докато са в кувиьози.След като ги извадят  от там и ги сложат на термолегло майката може да ходи и да им дава кърма от шишенце, а като станат вече по големички мисля че ги слагат и на гърда .
Аз лично за да запазя лактацията се цедях и замразявах във стерилни пликчета на Лансинох.
Димяни  Hug

# 110
  • София
Точно така,в МД ги хранят с Фризопеп.При мен когато остана един месец до термина,бебенцата от термо легло ги изкараха вече на креватче,започнаха да се хранят с биберон и съответно ми казаха че вече мога да идвам да ги храня с кърма, всеки ден и колкото пъти имам възможност.Така от този момент до изписването ходех всеки ден за три хранения,като се изцеждах на място,а до преди това изцеждах и замразявах кърмата и така запазих лактацията.

Понпонче доколкото си помням ти с трички и моето мнение е,че е добре да се насочиш към МД или Токуда заради неонатологичните грижи.Успех и да изкараш максимално близо до термин. Praynig

Димяни,браво на принцеските,все такива хубави да са новините за тях. Praynig Hug

Цеци,обади се на Доктора ти ,кажи какво чувстваш и ако трябва влез в болница за известно време да ти включат системи и да си под наблюдение,стискам ти палци. Praynig

Бебчо и аз да си кажа,никакво самолекуване,Гинипрала не е шега работа,консултирай се с твоята лекарка и тя ще прецени какво да изпише. Peace

Чакам с нетърпение включване от Бръмбарче,радвам се че всичко е наред и с нея и с принцеските. Heart Eyes

Гледах на няколко пъти репортажа по Нова от МД и си видях едното бебче,когато още беше в интензивния сектор,най-вероятно са снимали някъде края на май,началото на юни,а доц.Слънчева е страхотна и като лекар и като човек.  bouquet

# 111
В немско са на кърма от първи ден. Вадят едни електрически помпи и се почва...
Аз съм тъжна, че имам контракции и почти разкритие, бебетата напират и сега сме в болница на системи за спиране. За щастие има нет...

# 112
понпонче в Токуда им дават специално АМ за недоносени или новородени. Също така д-р Масларска много държи майката да поддържа кърма и не знам вече от кой ден, ако състоянието им позволява, можеш да си ги кърмиш или да носиш кърма. Но все пак гледат да не се внасят много неща отвън, заради инфекции.
Аз също бих те насочила към Токуда или МД, ТК нямат ниакакви условия, и даже съм била свидетел как карат бебета от др. болници в Токуда.
Ние там бяхме по пътека, макар че един път се наложи да се платят едни неща, но при нас слъчая беше много тежък. Така че най-добре прецени. Аз мога да дам контакти на д-р Масларска, ако се насочиш към Токуда.

Неса стискай, дано всичко е наред.

Нинката как са малките сладурки, да ги нацелуваш от нас.

# 113
Благодаря ви много за бързите отговори момичета, ще трябва сериозно да помислим какъв избор да направим. Hug

# 114
Сега се връщам от запис на тоновете на бебките, всичко е наред.Беше интересно, защото единия младеж като го натиснахме с апарата за измерване и започна доста да рита newsm68, той по принцип доста си рита, май ще да е палавото бебе smile3508

# 115
Nessa , как се стигна дотук. Изведнъж ли се получи това разкритие, не ти ли следяха шийката редовно? Да не би да си имала контракций по отдавна и затова да се скъсила шийката, какво казват лекарите?

# 116
  • София
Несса,стискам палци бебетата да си седят на топличко много им е раничко мила! Praynig

Ние днес бяхме за сведения бебките са по 910 гр и 1020 кг. хапват по 14 мл на 3часа! Praynig

# 117
димяни стискам палцивсе така добре да хапвате и скоро да сте си вкъщи  Grinning
несса стискай крачетата и няма да ги пускаш да излизат бебчовците Simple Smile

# 118
Здравейте сладурчета  Hug
Димяни,радвам се ,че принцеските ти хапват и качват кг,все така да продължават  Peace Peace Peace
Аз съм горе долу добре,болезнени контракции нямам и втвърдяванията са по-редки от предните дни,то е и от бебенцата като се местят така ,че се опитвам да съм малко по-спокойна и да не се шашкам Outta Joint.Но ако почнат пак болките ще звънна веднага на док,по принцип на 2ри съм на консултация и ще видим как вървят нещата.Аз съм и по-слаба и ми казаха ,че от самото разпъване на матката също да чуствам болка  ooooh!
Ще стискаме кълки и така нямаме друг избор  Praynig Praynig Praynig

# 119
аз искам да попитам винаги с гинекологичен преглед ли ви определят дължината на шийката?

Общи условия

Активация на акаунт