Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 415
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 660
Браво на вас ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥,

ПОжелавам на всички ви много щастие и късмет.
Целувки на малките госпжички

# 661
Здравейте мами,

Имам питане към вас отново....
От 2 месеца посещавам кабинета на Д-р Дяволов в МД и искам при него да родя......сега съм в 25 г.с.
Не съм говорила с него още за раждането, но аз искам да родя задължително със СЕКЦИО!!!!
На един открит урок на д=р Гунев обаче разбрах че в МД единствено независимо дали ще плащам за избор на екип не мога да избера начина на райдане....т.е.Докторите определят как да родя.....а аз искам да родя секцио.
Въпроса ми е дали да говоря с доктор Дяволов или да се насоча към друго АГ за раждане и планово секцио, дори и да не е планово, а спешно...пак да е по мое желание вида на раждането.....

# 662
  • София
Медузка,казваш му ясно,че не желаеш да раждаш нормално и,че искаш секцио и това е!
Мен той ме пита още на  първия преглед и аз му казах,че искам да родя нормално но нещата се стекоха не когато и както исках Confused
Плащаш си за избор и това е!

# 663
Така и ще направя.Още следващия път ще му кажа.....та да видим какво ще ми отговори....

# 664
Димяни честито ви прибиране вкъщи.ние седяхме 20дена в боница и ми беше много мъчно представям си на теб какво ти е било.пожелавам ви бързо наддаване и 2 много здрави и послушни дечица  Hug

# 665
Димяни, страхотна новина!  Hug Много гушки на малките госпожици и на баткото!  Heart Eyes

# 666
# 667
  • Стара Загора
Здраейте!
Включвам се да ви кажа,че всички сме си заедно у дома от днес! Party Heart Eyes Heart Eyes
Simple Smile Peace Hug

# 668
Момичета помощ!!! В 33 г.с. съм, а сутринта имах малко слуз, колкото бобово зърно, без кървави нишки. Дали почва да ми пада тапата според вас - то слуз май няма откъде другаде да дойде. Значи ли това че вече имам разкритие или ми предстои скорошнораждане?

# 669
Kevi, на първо място се успокой!  Hug
Аз не съм виждала какво представлява тапата, но толкова малко парченце може да е просто обикновено течение от бременността.  Peace Изпитваш ли някакви други неразположения?

# 670
fata ® , не засега нямам, само втвърдяванията на корема са ми чести , но те са отдавна. Досега не съм имала слуз по време на цялата бременност

# 671
Дори да е от тапата, положението може да се закрепи.
Иди на лекар и се успокой!

# 672
кеви стискам ти палци и се надявам бързичко да пишеш че са добре и са в коремчето на топло Simple Smile

# 673
  • София
кеви, аз съм 30-та седмица в момента, преди ден-два също имах малко слуз...по-малко от бобено зърно..също не ми се е случвало до сега през бременноста...вчера бях при д-р Дяволов, нищо не каза по въпроса, само на видеозон ме гледа..бебетата ми са доста високо в корема все още и нямам особени болки, освен обичайните, за които съм си на инжекции но-шпа от н-време вече..Всеки слчай, предписа ми дипрофос - 4 ампули през 12 часа, за дробчетата.. Бягай на преглед, ти си усещаш дали имаш контракции, болки и т.н...При мен не се налага хоспитализация за момента... С док се разбрахме да се видим след месец, освен ако не се наложи по-рано, както се изрази.. Успех и спокойно. Hug

# 674
  • София
Kevi ,по това което описваш мисля,че не  е тапата но дори и да  е тя,както Вера е писала,има начини да се закрепи положението,аз съм пример за това-с паднала тапа изкарах точно един месец. Peace

Общи условия

Активация на акаунт