Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 418
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  П.П При мен стойностите на Хб бяха добри и не съм пила желязо.

# 646
Аз пия само Магнерич, по 4x 2 на ден и нош-па.

Днес след това заметресение много ми се стяга корема, но не целия, а бебетата се наместват. Малко риткат, само хълцат и се чудя дали им е добре.

# 647
Nikolina, ако ти си се притеснила се е отразило и на тях, бъди спокойна  Peace. Моите също хълцаха доста в корема ми, така ги усещах и трите, иначе все не разбирах чий крак или ръка усещам да мърдат  Wink.

# 648
meduzka, аз не съм пила нито магнезий, нито витамини за бременни. Единственото, което ме караха да пия тук в Холандия беше фолиева киселина до края на бременността. Проблеми с контракции съм нямала, родих в 38-а г.с. като ми предизвикаха раждането, защото девойките нямаха никакво намерение да излизат.
Хранех се много добре обаче   Peace

Ники, може би са усетили напрежението ти  Hug Хълцянето няма никаква връзка, моите също хълцаха постоянно, после си бяха хлъцли и като се родиха  Crazy

# 649
Мами, а някоя от вас имала ли е втвърдяване на корема вечер на НЕреравни интервали от време......виждайки как мърдат?
Това нормално ли е?

# 650
Медузке аз съм в 30 седмица сега  Simple Smile
А как разбирате че хълцат newsm78

# 651
  • София
  Хълцането се усеща като продължително равномерно почукване или подбутване на корема. Аз и виках часовника на еданта мадама, дълго преди да разбера че е хълцане. Просто беше на равни интервали и доста продължително. Наистина и след като се родиха дълго време хълцаха. Някъде четох статия, че по този начин се развиват белите дробове и е полезно упражнение.

# 652
Моля ви кажете ми дали тезивтвърдявания са нормални.Безболезнени са....и не са на еднакви интервали от време?

# 653
Ако не изпитваш никакви други болки (в кръста или като менструални) и втърдяванията не са на равни интервали и не увеличават честотата си, не би трябвало да има нищо страшно. По време на бременността е нормално да има подготвителни контракции, името и ме Бракстон-Хикс контракции.  Peace Виж и тук:

http://spisania.rozali.com/ot-moeto-dete/p9166.html

http://www.bebeimama.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0 … %D1%80%D0%B0.html

# 654
meduzka това си е напълно нормално, значи има втвърдяване, когато бебетата се наместват, но не на целия корем, а само в частта където са те, има и така наречените подготвителни контракции.
При мен се появяват вечер м/у 19-21ч. Много рядко през деня.

Но днес имам повечко и според мен е от земетресението, като аз уж не се притесних, даже кръвното ми по едно време беше 110/70.

Аз днес сложих 2 доза от кортикостероидите. Ще имам ли още след 30г.с?

# 655
nikolina-pikolina , на мен изсписаха 2 дена последователни кортикостероиди в 32 г.с. и док каза след 15 дни да повторя процедурата. Не знам на тебкакво ти слаган моите ампеули са дексаметазон 4 мг - сутрин 6 мг и вечер 6мг, 2 дена подред, и после пак същото след 15 дни. Обачеи аз започнах да имам доста чести подготвителни контракций, които ги усещам като втвърдяване на целия корема и започнах доста да се притеснявам. Засега пия само магнерот, док ми забрани изрично гинипрал, от него даже имало смъртни случаи, било много вредно.

# 656
  • София
ами и аз си бях добре, ама от два дни съм в леглото пак с по три инжекции но-шпа...таблетките не ми понасят...като лежа е ок, но като се изправя - целия ми корем става твърд и боли ужасно...и кръста също...мисля да ида да търся Дяволов утре да видя как ще се произнесе...че ако звънна на моята гинеколожка, знам какво ще каже и не ме устройва... Поздрави на всички за сега... Hug

# 657
  • София
Здраейте!
Включвам се да ви кажа,че всички сме си заедно у дома от днес! Party Heart Eyes Heart Eyes

# 658
  • Варна
Честито ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

Нека от тук нататък всичко е розово за цялото Ви семейство  Hug

# 659
 Hug Много се радвам Димяни.Разкажи малко как е когато вече и двете са при вас?
Ние днеска бяхме на преглед.Бебетата отговарят на 32 седмица.Доктора каза че са около 1800гр.По време на прегледа доста шаваха и не дадоха да им чуем сърчицата и докито се отказа Joy уговорихме си дата за секциото 01.11

Общи условия

Активация на акаунт