Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 421
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за подкрепата,

ами на мен в 27 ми ги мериха 888гр и 1100гр, а вчера в първи ден на 29 г.с. по 980гр и 1180гр. Това ме притесни, че за 2 седмици са качили по 199гр и 80 гр. не е ли малко?
Но пък в много сайтове четох, че в 29 бебетата са около 1150гр.

Ще видим на следващия преглед.

# 631
Здравейте от мен. Аз вече съм си в къщи с Георги -2500 и Атанас- 2100. Малко постояхме в болницата, заради малкия, но вече всичко е наред славабогу. Родиха се на 28-08-2010 и сме много щастливи, че се кърмиме успешно и двамата.

# 632
  • Стара Загора
Браво TANYA02 , много се радвам за вас. С добро тегло са мъниците, в коя седмица се родиха? Дано да продължите да се справяте с кърменето. Да са ви живи и здрави и много да си ги обичате smile3525 twin_neutral family4
nikolina-pikolina моите са със същото тегло. Миналата седмица единия беше около 1100, а другия около 900 гр. Доки каза, че добре вървят и аз не съм се интересувала от нета колко водят, че трябва да са в тази седмица, ама доктора каза, че са си много добре за близнаци. Даже определи, че трябва да родя до 15 ноември - 2 седмици преди термина. Смята, че добре ще наддадат до тогава. И на мен ми звучат малко тези грамове, ама знам, че последните седмици се качва най-много. А и вече направо незнам как да си нося корема, а има още време Crazy Crazy Crazy
Хубава вечер на всички.

# 633
  • София
Таня,честита ти двойна радост миличка!  Party Heart Eyes Hug  bouquet
Много да са здрави,послушни и щастливи! Hug

# 634
TANYA02,честити бебоци newsm46 newsm46  ura

# 635
  • Пловдив
Таничка, честито и от нас Simple Smile!Много се радвам!!!
Да са ви живи и здрави двамата юнака и много да ви радват!Да се справят все така добре с новите предизвикателства на живота, както с кърменето Simple Smile))

# 636
TANYA02, честити юнаци   bouquet. Да сте живи и здрави и дълго да се кърмите. Аз за съжаление не успявам да ги закърмя и  се  цедя, но количеството е много малко и почти изцяло сме на АМ  Cry

# 637
TANYA02, честити бебенца! Много щастие в семейството с новите попълнения!   1stroller 1stroller
Поздравления за успешния старт на кърменето, продължавайте все така!  Hug

# 638
  • София
Честито Таня!Бъдете здрави и много щастливи всички заедно!  bouquet
Нинче,добре са си бебчетата,споко,моите в 29 г.с бяха 1.060 и 1.100,всичко ще бъде наред,хайде лека полека му се вижда края вече. Hug

Момичета някой да има новини от cecitoo,отдавана не се е разписвала.

# 639
Ехо, ето ме и мен. Днес пусках излседвания, май всичко изглежда в норми.

Нинката, аз имам новини, тя е във Варна в болниа, че и тя като мен вдигна кръвно, но е добре, следят е, ан системи е, днес са сложили инжекции на бебонките, те са добре, риткат. Праща поздрави на всички, няма как да пише, но аз се чувам всеки ден с нея.

И благодаря за успокоителните думи. Как сте вие? Бебки са страхотни, да ги нацелуваш от мен.

# 640
Здравейте мами на близнаци/тризнаци,

Аз съм в 25та гестационна седмица с близначеста и сам малко притеснена.
Посещавам ЖК в държавна клиника и естествено и частен генеколог - и притесненията са ми че и двамата ми изписват различни неща за пиене - единия - генипрал и изоптин, а частния- само Магнерич.

Има ли мами които са пили генипрал и изоптин и ако го започна как ще ми подейства?Опасни ли са тези два препарата за профилактика вкъщи?

До сега не съм имала проблеми с бременността....но моля Ви посъветвайте ме какво да пия.....

Има ли мами които са успели да докарат бременността си до 37-38ма седмица само на магнезий......или задължително се пие и генипрал/изоптин?

# 641
  • София
meduzka аз родих в девети месец каките по 2,5 кг всяка и съм пила само витамини за бременни и магнезии. Не съм имала някакви оплаквания сериозни и следящата ме гинеколожка, която е бивша завеждаща патологична бременност  в ТК не сметна за нужно да пие нещо допълнително. Втората ми едноплодна вече бременност не съм пила дори и витамини и магнезии.

# 642
и аз досега съм само на магнезий и желязо заради хемоглобина

# 643
Благодаря Ви Aila i Nunik за бързите отговори.Чакам още коментари от други многоплодни мами

А ти Nunik в коя седмица си сега?Simple Smile

# 644
meduzka, аз родих в 37 г.с. и пих само магнерот и желязо.

Общи условия

Активация на акаунт