Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 845
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 915
Нуник меко казано моята бременност беше отвратителна и никога не съм питала за пола само добре ли са бебетата имах две предположения че май са мадами но казаха че изобщо не са сигурни . В крайна сметка " изненада при секциото"
Криска аз освен твоята терапия / без генипрала/ всеки месец ми правиха  1 банка кормагнезин венозно`и това беше до 34 г.с. включително успех  Hug

# 916
kriska10 , почивай максимално поне 3-4 дни. Би трябвало гинипрала до ден, два да овладее нещата. 

# 917
  • Пловдив
kriska10, аз имах втърдявания от 20 седмица до края.Понякога доста чести.Пиех Магнерот 3х1 и нищо друго.Родих планово в 38 седмица 2 големи бебета.Така, че ако не са болезнени тези втвърдявания, мисля, че няма проблем.Разбира се, многото почивка е задължителна при бременност с близнаци.Колкото по-към края отиваш, толкова повече почивка.Но то накрая и движението си е затруднено Simple Smile
Успех в износването и здрави бечета на финала!Не забравяй почивката!!!

# 918
  • София
  Аз също си имах адски много втвърдявания с каките, но го осъзнах реално с Елена, когато видях какво е при една нормална едноплодна бременност. Но аз си признавам, че дори не съм се оплаквала и споменавала на докторката и също бях само на магнезии три по едн. Родих също в деветият месец по 2,5 кг. Нормално е матката в момента расте много бързо да се получават подобни втвърдявания, но реално само лекаря може да прецени дали е опасно. Повече почивка и внимание в тези седмици.

# 919
 Hug Благодаря ви за отговорите !

# 920
Аз имам втвърдявания имам и болки повече вечер ниско долу,но вече не пия никакви лекарства.И магнерота го спрях и желязото.

# 921
Аз имам втвърдявания имам и болки повече вечер ниско долу,но вече не пия никакви лекарства.И магнерота го спрях и желязото.

А от кога ги имаш тея екстри?

# 922
Втвърдявнията са от доста време,а болките започнаха наскоро.Не съм се притеснявала за втвърдяванета на корема,защото знам че болезнените контракции с по-опасни така да се каже.

# 923
Болки имах и аз ниско долу в последните седмици, даже нетърпими.  Sad Мадамите обаче така и не решиха да тръгнат сами и ми предизвикаха раждането  Confused

# 924
И аз си мисля че ще си ги износя до 38 г.с.Само искам да питам трябва ли да си инжектирам кортикостероид за дробчетата им?

# 925
И как да се справя с това безсъние?

# 926
Момичета да ви се похваля вече и трите бебчета дишат сами и им спряха кислорода newsm44, от тук на сетне трябва само да трупат грамчета. Към момента Вики е 1.230кг , Мишето - 1.440 кг , а Алекс -1.250кг. Малко бавно качват за сега ,но очаквам скоро да се забързат нещата.Много благодаря на всички за стиснатите палчета. Късмет на всички които имат нужда

# 927
  • Пловдив
Браво vania7803 !Прекрасни новини!!!Ще натрупат грамчетата и скоро... в къщи цялата групичка Simple Smile!
nunik , никой никога не ми е споменавал за кортикостероид за дробчетата през цялата бременност.Ако няма някакви индикации за ранно раждане, не се налага такава манипулация.
Безсънието..., лягах си много късно, към 2,30часа и през деня никакъв сън.Това ми беше рецептата Simple Smile

# 928
дори безболезнените контракции могат да са опасни. от тях се получава скъсяване на шийката, последвано от разкритие и се почват истинските контракции.
vania7803,  Hug дано скоро се приберете у дома

# 929
Ваня много хубави новини  Hug До колкото знам след 1500гр качването на грамчета ще се забързи Мишето е много близо до това  Mr. Green  Hug
Нуник какви кортикостероиди в тази седмица мила  ти вече нямаш нужда от тях Mr. Green
За сън малко ме е срам ама ще кажа  имаме си една стара пружинена спалня и аз с мойте / тогава 90.... и повече/ кила като легнех по гръб с няколко възглавници отзад / получаваше се нещо като седнала поза ама по удобна/ си спинках от към 27 г.с до края  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт