Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 412
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 945
nikoniki4, мен ме следи Д-р Сигридов, и искам да ти кажа, че нямаш нужда от допълнително следене или ФМ на друго място! Той оглежда абсолютно всичко, всеки път, на всеки преглед, тъй че, не се притеснявай. Колкото до раждането, аз родих в АГ болница Св.София при препоръчан от клиниката екип и съм много доволна, от неонатологията им също  Peace

# 946
  • Някъде там...
nikoniki4, моята бременност също я проследи д-р Сигридов. Освен при него ходех на ЖК по здравна каса. По моя инициатива направих 2 ФМ на друго място - една в 12 г.с. при д-р Янкова и една в 22 г.с. при д-р Марков. Първата я направих, защото д-р Сигридов ме пое чак в 14 г.с. и се притеснявах, че ще изпусна срока, а втората, защото по това време клиниката почиваше (декември) и така съчетах 2 в 1 - преглед и ФМ. Иначе д-р Сигридов оглежда много внимателно всичко и прави ФМ, като за нея не се заплаща допълнително. То при него и всеки преглед си е като фетална морфология при Марков... да не кажа, че даже е по-подробен.  Whistling За раждане обикновено насочват към екип в 1 АГ Света София, освен ако пациентаката няма някакви претенции. Аз родих при въпросния екип и съм доволна.  Peace

# 947
Благодаря на отговорилите. И тази година д-р Сигридов и цялата клиника ще са отпуска и те не знаят откога точно. Този факт ме накара да помисля дали да търся друго мнение в периода на почевката, въпраки ,че доктора ми каза да се видим в последният работен за тях ден / представям си каква лудница ще бъде/.За раждането - също благодаря, имам лоши спомени от тази болница , а и ме интересува без избор на екип как стоят нещата.

# 948
nikoniki4 аз също 1 път се следих при д-р Сигридов и бях много доволна, но тогава той се занимаваше само с това. А сега прави пункции, серклажи, ЕТ и какво ли не още. Тази си бременност се следих при д-р Колева в Токуда и не съжалявам. Имам един перглед при д-р Сигридов и така се разочаровах от просташко отношение, пациент съм на Малинов от 4 год, че никога не бих искала да стушя при него.
Вече насочва към Шейново - д-р Весел или към Токуда - д-р Димитров.

Жабче, за съжаление ние имаме др опит от 2008, сега вс супер се е спроменило и то не за мн добро.

# 949
Здравейте момичета, искам да ви попитам понеже утре съм на преглед и ще ми пускат кръв и урина, а нещо усещам леки болки в гърлото!въпросът ми е ако е започнала някаква инфекция в организма ми да се разболявам, това ще се отрази ли много на резултатите от изследванията и ако да най-вече на кой показател биха се отразили?изследванията ми ще са нормалните кръв и урина които се пускат в началото на бременността, сега съм в 9г.с.
Благодаря ви много и лек и хубав ден на всички   bouquet

# 950
питай утре на място, за някои неща не е проблем, но за други да. зависи какво е назначил лекаря

# 951
левкоцитите ти могат да бъдат завишени при възпалителен процес

# 952
аз да попитам как ги мереха близнаците ви последните седмици?Днес на прегледа не можаха и главичките да им измерят

# 953
  • Пловдив
Абе, главичките някакси ги мереха, но ми беше много смешно, че не знаеха кой крак на кой е Simple Smile

# 954
Мисля, че въобще не ги мереха, само гледаха как са разположени и дали са добре  Peace Даже на последния преглед видях личицето на едната с бузки  Heart Eyes

# 955
моите последно в 32 седмица им мериха главите, но наблягаха на кръвопотока и плацентата и гледаха как е шийката

# 956
susiii даже е добре да пуснеш ПКК, урина, пусни си и ако искаш CRP, който показва всякакъв възпалителен процес в организма. Ако има нещо обезпокоително, ще ти назначат АБ. Не е шега да има инфлекция. Пази се.

# 957
Момичета иска ми се да ви попитам как можем да се предпазим от инфекции причиняващи ранно спукване на околоплодния мехур?
Какви изследвания трябва да пускаме и какво да следим?

Напоследък за съжаление все повече такива случаи има и смятам че е важно да сме информирани за да можем да се опитаме да се предпазиме.

# 958
И мен ме вълнува доста тази тема.
Аз пускам на всеки 2 седмици ПКК, урина (обикновена) и CRP.
Спазвам лична хигиена, храня се здравословно и се опитавам да изябвам срещи с вируси.
Но дали това е достатъчно?

# 959
Криска не може, аз съм жив пример за това. При редовно следене, излседвания на 14 дни, мехура се спука поради вътрематочна инфекция. Дори и да има завишени левкоцити, CRP, да се пие антибиотик, гаранция няма. Аз съм говорила с няколко лекари, с/у инфекция и спукан мехур никой не може да се бори.

Общи условия

Активация на акаунт