Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 406
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Криска не може, аз съм жив пример за това. При редовно следене, излседвания на 14 дни, мехура се спука поради вътрематочна инфекция. Дори и да има завишени левкоцити, CRP, да се пие антибиотик, гаранция няма. Аз съм говорила с няколко лекари, с/у инфекция и спукан мехур никой не може да се бори.
И аз бях същият случай,накрая стана ясно че с антибиотика само сме потискали инфекцията от което и ЦРП-то се понижаваше,а всъщност дори и потискана инфекцията си е вътре и си е тлеела,а също така не е никак добре за бебетата вътре всичкото това и в такъв случай е по-добре бебетата да се родят по-рано отколкото вътре да продължават да се тровят.

# 961
  • София
Добре де, поне има ли обяснение от какво се получават тези вътрешни инфекции...?

Аз 2ра сутрин съм ''разстроена". странна работа,защото през деня ми няма нищо, на домашните ми също...Нищо по-различно не съм хапвала, нито съм настинала. Освен някое вирусче да се е промъкнало??! Пих компот от дренки и чакам да мине, не знам какво друго да правя, пък лекарства не ми се пият Rolling Eyes
Единственото положително е, че за 2 дни победих последствията на Малтифор-а Simple Smile

# 962
Здравейте на всички  Hug

В такъв случай единственото решение ми изглежда да се засили имунната система, за да може да се пребори с тази инфекция, ако тя възникне. Щом антибиотиците само я подтискат, а не я лекуват, значи са абсолютно безполезни. Хапване на чесън и пчелни продукти като прополис и цветен прашец могат да бъдат една добра превантивна мярка, а освен това и нормализират кръвното налягане Peace

# 963
Моят съвет за инфекциите е ограничаване на контактите / спиране на работа на първо място/
но не само вашите ами и околните трябва да внимават с кого контактуват и засилване на имунитета с витамини . Като изключим проблемине с бременноста съм се разболявала само веднъж в 32 г.с. лека настинка
Успех на всички  Hug
ПП
Абе, главичките някакси ги мереха, но ми беше много смешно, че не знаеха кой крак на кой е Simple Smile
и мойте бяха така  Mr. Green

# 964
Вижте, вие се бъркате. Вие в момента говорите за инфекция, която може да се хване от развалена храна, от болни хора...и т.н. Тя не е страшна, тя се лекува.
Ние с Нинката говорим за вътрематочна инфекция, която в повечето случаи се предава при ин-витро процедура - след ембрионтрансфер или при редукция, както и двете с нея имаме. Тогава веднгъж влязла в матката, няма лекуване, може само да се следи и подтиска и това е.
Така че сега вие не мислете за това, ако няма предпоставка.

# 965
говорим за вътрематочна инфекция, която в повечето случаи се предава при ин-витро процедура - след ембрионтрансфер или при редукция, както и двете с нея имаме. Тогава веднгъж влязла в матката, няма лекуване, може само да се следи и подтиска и това е.

А как се разбира, че има такава? По левкоцитите в ПКК и CRP ли?

# 966
Не Криска, разбира се при раждането, когато се вземе секрет. Ако е инфекция гъбична, тя се хваща навреме и се лекува, но ако пиеш АБ, няма как да имаш завишени левкоцити или ЦРП.

# 967
абе хора я си живейте живота спокойно, кви са тия глупости спри работа заради настинките  Tired не се виждай с никой  Rolling Eyes и дрън дрън. моя мехур се спука от гестозата примерно. няма лечение. колкото и да те наблюдават и квито и изследвания да пускаш, ако я хванеш това е. що си тровтие съзнанието с кво може да стане. повече са случаите, в които нищо лошо не се случва. мислете позитивно и ще ви се случват само позитивни неща

# 968
Къде се загубихте всички?Никой не пише newsm78

# 969
  • София
Това от една страна е добре - никой няма оплаквания, но пък от друга -- нямаме нови бебоци  Laughing

# 970
да така е.Но си мисля че след това затишие ще има доста бебета Grinning

# 971
Ще ме извинявате, ама как да пише някой. Вие само говорите за това какви проблеми сте имали, какви усложнения и т.н. Аз ако ви бях чела докато бях бременна сигурно щях да се разболея от нещо, само и само да съм в синхрон с вас. Я го давайте малко по-позитивно. Кажете каква радост изпитване, нищо че има и проблеми между другото. Кажете как всяка вечер си представяте как гушкате дългоочакваните бебчета. Аз също изкарах много тежка бременност, на фона на предните две. Толкова лошо не ми е било никога, 3 месеца не спрях да повръщам и да отслабвам и какво от това. Всичко лошо ще мине и замине. И от много изследвания няма смисъл, освен да хванеш болест по болниците друго не може да стане. Така че горе главата. smile3525

# 972
 Shocked според мен е нормално всяка бъдеща мама като има някакъв проблем д се допитва до другите.в това аз лично не виждам нищо лошо.Няма как да сме осведомени за всичко.ако ти се разболяваш от всичко което чуеш няма нужда и да си бременна.има толкова много болести.Извинявам се но не можах да се стърпя.Лично аз се засегнах,защото през цялата си бременност съм имала някакви притеснения.Като се има впредвид че преди това имах и спонтнен аборт и тази ми бременност мина в надежда да избутам поне още една седмица.А ето ме сега на финалната права.От тук пък започват нови въпроси и нови притеснения

# 973
preci и още нещо болниците не са толкова заразни,че да прихванеш нещо от тях.Аз работя в болница и съм здрава и нали всички все пак раждаме там Peace

# 974
preci , по принцип си права, но нещо напоследък в темичката не изобилстваше с добри новини  Sad Следя я от самото й създаване и мога да те уверя, че никога не е било така. Дано скоро се напълни с нови попълнения бебета и бременни  Heart Eyes

nunik
, почти не остана, а?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт