FarmVille - 29 тема

• 38 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Аз го нямам  Cry
1-ва звезда - 200
2-ра звезда - 400
3-та звезда - 600

и аз го нямам а почти наведнъж ще взема табелката  ooooh!

# 136
  • UK
Аз не разбрах, за първата звезда иска 200, за втората - общо 400 или още 400? Съответно за третата общо 600 или още 600? То няма голямо значение, така или иначе на два пъти ще ги взема, колкото и да са... Simple Smile

# 137
Офейка ми една пчела  newsm78
Имате ли предположения защо, при положение, че сея Ирис?
 newsm78

# 138
Аз не разбрах, за първата звезда иска 200, за втората - общо 400 или още 400? Съответно за третата общо 600 или още 600? То няма голямо значение, така или иначе на два пъти ще ги взема, колкото и да са... Simple Smile

Общо 1200 за трите звезди  Wink
Всички числа ги пишат още

# 139
  • UK
Мерси. Simple Smile Значи до довечера ще взема табелката. Вече имам шест, с тази ще станат седем. Wink

# 140
  • Варна
Взех си от стената Belted Calf, някой има ли идея защо не ми дава да го вкарам в забавачницата?

# 141
Взех си от стената Belted Calf, някой има ли идея защо не ми дава да го вкарам в забавачницата?
така не влизаше и малкото мустангче преди време, вече влиза
belted calf не влиза и при мен, т.е. не е при теб проблемът
преполагам не е зададено да расте в забавачницата все още

# 142
  • E-CLM & CH-VD
Аз го нямам  Cry
1-ва звезда - 200
2-ра звезда - 400
3-та звезда - 600

Да не би да трябва да имаш табелка за блубърис преди това? Аз тази табелка точно я нямам, и органичните също не ми излизат в маркета.  Thinking

# 143
  • UK
Аз нямам табелка, а ги имам в маркета.

# 144
Мерси. Simple Smile Значи до довечера ще взема табелката. Вече имам шест, с тази ще станат седем. Wink

Значи не са ги пуснали само за Щатите  Party

# 145
  От дълго време ви чета и крада от вас съвети  Simple Smile и все се чудя дали да пиша, въпреки че съм страстна феремерка като Вас.
 Имам едно въпросче за новата колекция камъни - аз я намерих къде е - натиснах си бутона Lighting като бях пуснала нова колекция и ми излезе цялата колекция. Явно ще трябва да се събират по 10 камъка, по 7 и по 3 от някои само едно не можах да си преведа - Spread some seed - т.е. това е  начина по който се взимат, освен да си ги пращаш от линковете които сте дали преди 2-3 стр. Не знам защо но някой от линковете, мисля че за по-редките камъни не ми работят.

# 146
Само аз ли не мога да намеря колекцията с камъните? Rolling Eyes

# 147
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз, и аз не мога да я намеря. Появи се еднократно и изчезна. Някой обясни, че ще се появи когато се запълнели камъчетата.
Честно да ви кажа, че не ми пука. То колекции ли да събираш, мисии ли да правиш, пчели да роиш... Концентрирала съм се основно върху окомплектоване на медалите (съвсем малко ми липсват) събиране на табелки за посевите - изпълнявам план!  Crossing Arms Че утре ще ни юрнат със заводите и ще стане  ooooh!

# 148
Като сложих ново камъче и отдолу ми изписа, че го слагам в колекцията - кликнах върху надписа и ги намерих. Peace

# 149
Да попитам по-компетентните затова мистериозно наторяване на цялата ми нива от няколко дни насам - някой беше писал, че е бот - ама аз такива работи не ползвам  Mr. Green нито съм си инсалирала бара на GU ...  newsm78 как тогава се получава така? Може ли някой съсед който ползва да е ... знам ли?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт