FarmVille - 29 тема

• 38 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Банда, на някого намира ли му се бушел за лалета? Трябва да обирам вече, а си мислех, че имам бушел.. Да, ама не.

На мен и мисля, че сме съседки  Peace Кажи как да ти го пусна и кога?

Правилно мислиш Simple Smile Desislava Stoykova във FB, дай в чата ако искаш Simple Smile И в момента съм там. Благодаря ти!   bouquet

# 121
Банда, на някого намира ли му се бушел за лалета? Трябва да обирам вече, а си мислех, че имам бушел.. Да, ама не.

На мен и мисля, че сме съседки  Peace Кажи как да ти го пусна и кога?

Правилно мислиш Simple Smile Desislava Stoykova във FB, дай в чата ако искаш Simple Smile И в момента съм там. Благодаря ти!   bouquet

Значи правилно си разпознах съседката, но ти си от преди разширяването, вас си ви знам и кои сте тук. Обаче след това ми е каша кой кой е  Laughing

# 122
От 4 дни се мъча, току-що ми се паднаха 2 пчели-майки една след другааа Crazy Crazy Crazy
И въпросът ми е - мога ли втори кошер да си направя?

# 123
Пратете една пчела - майка и към мен Praynig

# 124
От 4 дни се мъча, току-що ми се паднаха 2 пчели-майки една след другааа Crazy Crazy Crazy
И въпросът ми е - мога ли втори кошер да си направя?
Не, има лимит за 1 кошер.

# 125
"You received 10 free Facebook Credits (a 1,00 $ USD value). Use them to buy premium items in your favorite games on Facebook. Go play!"
Може ли някой да разясни за какво става въпрос, как може да се използва този кредит?

# 126
"You received 10 free Facebook Credits (a 1,00 $ USD value). Use them to buy premium items in your favorite games on Facebook. Go play!"
Може ли някой да разясни за какво става въпрос, как може да се използва този кредит?

А как го спечели?

# 127
И аз не разбрах как се използва този кредит.
Една от помощните ми спечели 25 кредита - 2,4 долара
изписа ми фейсбук ви подарява 25 кредита

# 128
  • E-CLM & CH-VD
Току-що забелязах, че последната опция като се кликне на едното куче е да обере 20 животни, а на другото - да обере патките  Thinking. Това го нямаше преди.

# 129
Сега се записвам - после ще чета.

# 130
Току-що забелязах, че последната опция като се кликне на едното куче е да обере 20 животни, а на другото - да обере патките  Thinking. Това го нямаше преди.
има го отдавна поне месец този трик  Laughing
за тези кредити вече попитах за какво са мисля беше предната тема, а се получават от добавяне на приятели - има седмица промо приятели. Сещом се че има некакви картинки да пратиш на приятел и искаха кредити, но тези пише че и в игрите ще се ползват чакам да видя къде може сдобих се с 35

# 131
Имате ли Organic Blueberries в маркета  Thinking

# 132
marto12345 имам. Тъкмо се чудех колко иска за втора и трета звезда  newsm78

P.S. Благодаря на всички, които ме добавиха    Hug Вече и аз съм с разширена ферма   bouquet

# 133
Аз го нямам  Cry
1-ва звезда - 200
2-ра звезда - 400
3-та звезда - 600

# 134
за тези кредити вече попитах за какво са мисля беше предната тема, а се получават от добавяне на приятели - има седмица промо приятели. Сещом се че има некакви картинки да пратиш на приятел и искаха кредити, но тези пише че и в игрите ще се ползват чакам да видя къде може сдобих се с 35

точно при този акаунт гаранция не е от добавяне на приятели.

Общи условия

Активация на акаунт