FarmVille - 29 тема

• 38 249
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Лунна самодива, и така не е.
Вчера получих от съседи подърци 2 камъка, приех ги, без да знам за какво са. Като ги извадих от гифт бокса, показа, че отива в колекциите, но после като отворих колекциите - камъните ги нямаше. Но пък се виждаше новата колекция. След това изчезна - снощи или сутринта вече я нямаше. Преди обяд публикувах колекция с пера, но не ми се отключи тази с камъните. Нещо са оплели играта пак от Зинга.  Mr. Green

# 106
Марто спокойно няма да ти умрат посевите  Laughing  We've been seein' some platform bugs and don't want 'em munchin' on your crops. So we've temporarily TURNED OFF WITHER for everybody!

Оправи се след 10 минути  Laughing

# 107
За колекцията с камъните:
Вече имам всички, които са free gift-able. Показва ми колекцията, само ако приемам камъни в момента. Иначе ако само отворя collections ги няма. Някои от съседите ми са си ги купили камъните които се падат от сеитба- диамант, емералд и рубин и си имат трофея. Аз си нямам вече кеш заради тъпата пчела. Close Макар че то около 20 фв би излязло купуването.
Вече съм с 373 квадратчета  Sunglasses Наблъсках животните в едно правоъгълно поле  Laughing Малко им е тясно... дано не дойдат от PETA във фермата, че ще ми ги вземат всичките...  Laughing

# 108
  • E-CLM & CH-VD
Лунна самодива, и така не е.
Вчера получих от съседи подърци 2 камъка, приех ги, без да знам за какво са. Като ги извадих от гифт бокса, показа, че отива в колекциите, но после като отворих колекциите - камъните ги нямаше. Но пък се виждаше новата колекция. След това изчезна - снощи или сутринта вече я нямаше. Преди обяд публикувах колекция с пера, но не ми се отключи тази с камъните. Нещо са оплели играта пак от Зинга.  Mr. Green

При мен, в тези колекции, за да видиш камъните трябва да събереш определен брой от тях - от най-обиновените иска 10, от редките мисля че по 2-3; под картинката, която не е активна, ще се види примерно 2/10. Предполагам, че когато станат 10/10 камъка, тогава ще се покаже и диаманта.  Peace Но и че са оплели нещо, няма съмнение де  Joy, по-странно щеше да не са  Laughing

Имам няколко животни от мистери играта с балоните  Party (леопарда е от по-рано)

# 109
  • Русе
Виждам,че имаш два кошера.Аз си събрах части като за още един, но така и не ми дава да си купя от магазина втори. Има ли някаква тънкост?  Wink

# 110
  • Варна
Кошера за пчелите е един, просто, когато събереш определен брой пчели и той расте  Wink, май имаше някакъв бъг и някой тук каза, че си е взел втори кошер, но това беше само първия ден.

П.П. Това означава да събираш пчели, а не материали за строене (на първо време пчелата-майка)

# 111
Виждам,че имаш два кошера.Аз си събрах части като за още един, но така и не ми дава да си купя от магазина втори. Има ли някаква тънкост?  Wink
след като събереш всичките 200 пчели ще имаш 4 кошера
сегашният ти кошер ще се "клонира"

# 112
  • Русе
мерси за светкавичния отговор Hug
Аз си имам пчела майка, но ми остават малко до 200 пчели.

# 113
# 114
  • Варна
а с нещо помага ли този кошер или ще се обира както краварниците?

# 115
  • София
Много моля за съседи,трябват ми 5-ма за последното разширение.Мадлена Гаврилова-първо трябва да станем приятели,нали?

# 116
Предполагам, че когато станат 10/10 камъка, тогава ще се покаже и диаманта.  Peace

Taка е. От първия като събрах 10/10 тогава се показа.

# 117
а с нещо помага ли този кошер или ще се обира както краварниците?

Тук има обяснение:
http://www.telme-bg.com/wordpress/category/farmville/

# 118
Банда, на някого намира ли му се бушел за лалета? Трябва да обирам вече, а си мислех, че имам бушел.. Да, ама не.

# 119
Банда, на някого намира ли му се бушел за лалета? Трябва да обирам вече, а си мислех, че имам бушел.. Да, ама не.

На мен и мисля, че сме съседки  Peace Кажи как да ти го пусна и кога?

Общи условия

Активация на акаунт