"Истината за нас" - новото предаване по Нова

• 10 327
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Какво означава "да им харесва"? Това са шоупрограми, които са популярни в чужбина. На всичко отгоре, никой не кара насила хората да се явяват по кастинги, близо е до ума, че едно шоу не е мястото да си доказват колко си подхождат. Хората просто са алчни за парите и глупави да се лакомят за пет минути слава. А телевизията може да си представя предаването като много положително, психологически проект и както си иска, защото става въпрос за реклама. А който се интересува, преди кастинга сигурно може да намери откъси от предаването в други държави и да добие представа. не можеш да предпазиш хората от собствената им глупост и алчност.

# 16
  • София
   Криза, безработица,подлъгват хората с пари. Те пък си викат, що да не опитаме да спечелим пари ,без да имат ни най-малката представа,че ще бъде направено всичко възможно, да не ги вземат тези пари...Но връзката им ще е вече съсипана.

# 17
  • София
Ами, проблемът си е техен! Няма лесни пари!

# 18
Докато има балъци, ще има и тарикати.

# 19
Ние се явихме с моя приятел, все още нямаме конкретна дата за сватба, а на самия кастинг ни казаха, че едва ли не трябвало да сме се регистрирали в някоя  от обредните зали...както и да е, вероятно ще си изберем някаква дата за началото на следващата година, ако настояват от екипа. Това, което ми направи впечатление е, че явно хората все пак знаят какво правят, мен ме беше малко страх, но всички бяха изключителни мили. А тази психоложка Ани Владимирова е толкова красива наживо, много любезна жена. Избрахме заедно въпросите, те ни насочиха да си зададем някои допълнителни, които според мен по някакъв начин ще са ни от полза. Всъщност ще видим на самото изследване с полиграфа какво ще ни питат, дано не ги сменят. Доволна съм като цяло!

# 20
http://www.blitz.bg/news/article/86255

Кандидатки за шоуто: „Истината за нас” не ни притеснява

Твърденията, че в „Истината за нас” всичко е нагласено, май ще се окажат доста преувеличени. Репортер на БЛИЦ успя да се свърже с нежните половинки на две от двойките, одобрени от екипа на шоуто след кастингите, които по всяка вероятност ще са бъдещи телевизионни герои. Я. от Оряхово и Д. от Монтана са преминали всички стандартни етапи – записали са се сайта на предаването, поканени са на интервю и са отговаряли обстойно на въпросите на психолозите.
Новото предаване на Нова ТВ започва през септември и още в зародиша си успя да привлече зложелатели, които  го нападат.

На въпроса ни дали са били уговаряни от някого да се съобразят с предварително създаден сценарий и дали им е предлаган предварителен хонорар, за да се съгласят да играят по свирката на продуцентите, и двете кандидат-участнички отговориха отрицателно. Обяснено им е, че те сами ще могат да направляват посоката на питанията. А това в живота им се случва много рядко...

Попитахме Д. и Я. не се ли притесняват от това, че живеят в малки градове, където всеки познава всички, и участието им в „Истината за нас” би могло да навреди на отношенията им с близки и познати. „Не, според мен това е възможност да тестваш бъдещия си партньор и да избегнеш неприятностите в бъдещето, което е пред теб”, категорична е Д. от Монтана. Тя дори е навивала своя приятелка, бъдеща младоженка, също да се запише в шоуто.

# 21
Парчето от рекламата се казва "Somewhere out there" на композиторите Lister/Palmer, продуцирано от Hugh Padgham.

# 22
Кметът на София Йорданка Фандъкова лично ще бракосъчетава двойките в шоуто „Истината за нас”

Кандидат-младоженците, одобрени да участват в предаването „Истината за нас”, ще имат шанса да бъдат бракосъчетани лично от кмета на Столична община - Йорданка Фандъкова. Госпожа Фандъкова ще ожени двойките, които пожелаят да се обвържат официално след края на шоуто. Брачните церемонии ще се извършват в сградата на Столична община.

„Хубаво е, когато младите хора имат доверие един на друг, това е гаранция за щастието и стабилността на тяхната връзка. Радвам се, че в края на предаването ще мога да свържа в брак двойките, които се познават добре, доказали са своите чуства и се обичат и приемат такива кавито са. Поздравявам авторите на предаването, че поставят на общественото вниманието темата за смисъла и значението на брака”, коментира г-жа Фандъквоа съгласието си да ожени партньорите, които ще си кажат „Да” след участието си в „Истината за нас”.

„Истината за нас” ще проверява степента на познаване и доверие между партньорите чрез въпросите, които си задават в студиото. Участниците сами ще определят какво да се питат един друг, както и рамките на навлизане в личното им пространство. Екип от психолози ще им помагат да формулират и отсеят правилно онези моменти от връзката, които биха им създали проблеми в предстоящия семеен живот. Шоуто ще дава онази сигурност, която носят само предбрачните договори. Важно е кандидат-младоженците да имат стабилна база за бъдещето и новият телевизонен формат ще им гарантира това. Колко често хората имат реален шанс и смелост да зададат най-тревожните за тях въпроси на партньора си? Колко често се случва да си отговорят напълно откровено? И колко често двойките полагат осмислено основите на бъдещето си без тайни и смазващи товари? Този път те ще имат възможността да направят всичко това чрез „Истината за нас”.
Шоуто ще стартира през втората половина на септември и ще продължи три месеца. Общо 12 са участниците в първия сезон на „Истината за нас”.

# 23
Актрисата Силвия Лулчева ще води „Истината за нас”
Ролята на водещия ще бъде положителна и в помощ на кандидат-младоженците

Водещият на „Истината за нас” ще бъде жена, чийто глас е един от най-популярните и разпознаваеми от малкия екран. След прецизна няколко етапна селекция продуцентите от Old School Productions и ръководството на Нова телевизия избраха актрисата Силвия Лулчева да води новия формат, който ще проверява зоната на доверие и степента на познаване между партньорите преди брака. Водещият на предаването ще бъде добър, обещават от продуцентската компания, и ще е модератор между двамата кандидат-младоженци, като спомага комуникацията между тях в студиото да се движи в правилна посока. Силвия Лулчева ще бди над участниците като брачен стожер, грижейки се за стабилността и положителното развитие на връзката им. Водещата ще полага усилия за запазване и укрепване отношенията между партньорите. По време на предаването в студиото ще присъства и брачен съвет, който ще съдейства двойката да разбира и приема правилно фактите и информацията, докато тече играта. Психоложката Ани Владимирова ще бъде сред постоянните членове на съвета, а в зависимост от конкретната история на участниците, към нея ще се присъединява популярна личност, която по някакъв начин е съпричастна или се асоциира/ припознава чрез проблемите на сгодените.

Силвия Кръстева Лулчева е актриса от Младежкия театър „Николай Бинев”. Родена на 28 август 1969 година. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Стефан Данаилов през 92-ра. Известна е с дублирането на филми, сериали и реклами. Гласът й звучи в „Сексът и градът“, „От местопрестъплението: Маями“, „Забравени досиета“ и „Женени с деца“ и други. През 2004 г. получава номинация за наградата „Икар“ в категория „Златен глас“ за дублажа на „Сексът и градът“ и „Женени с деца“. Участва в театралните постановки: "Три сестри"- Олга, "Крал Лир"- Корделия, "Две усмивки на Чехов", "Петдесятница"- международен проект – Габриела, "Всички мои синове" - Ани, "Последният страстен любовник" - Илейн, "Тартюф"- Дорина и други. През 2006 година печели награда награда “Аскеер” за главна женска роля (Лия) в "Милост за мама".
Силвия има дозина роли и в киното, като се снима предимно във френски продукции: "Забранена анкета", "Мари и хлапетата", "И твоят ден ще дойде", "Последният господар на Балканите", "Заекът Ватанен"- канадска продукция и други.

Междувремено кастингите за “Истината за нас” продължават, желаещите могат да заявят участие като попълнят анкетните карти на официалния сайт на предаването: www.zanas.novatv.bg

# 24
ХА!! Ама няма ли Вито да си е водещ??!!

# 25
  • София
    Като гледам в рекламата, какви тъпи въпроси искат да си задават, направо ме хваща срам, заради тях. Щом  ги видя и спирам звука.

# 26
  • София
На мен отсега ми писнаха с тъпата си реклама. Кой знае каква боза ще излезе накрая1

# 27
Само като гледам какви глупави въпроси си задават участниците в рекламните клипове на предаването и се хващам за  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ще му е първи и последен сезон

# 28
Да е запиша в темата да не изпусна нещо.   bouquet
 Виждам, че обсъждате въпросите. Тъй като повечето смятате, че са глупави, то какви въпроси бихте задали вие?
 Аз лично не съм се явявала на нито един кастинг. Но ако бях аз, май бих попитала същите неща- дали истински ме обича, дали ако му изневеря ще ми прости, дали ще допусне майка му да се бърка в отношенията ни... (въпросите са примерни, да не се хванете, че как така ще се обичаме, а после ще си изневеряваме) то какво друго остава да те интересува в една връзка? Все пак нали въпросите по някакъв начин трябва да са свързани със самата връзка. Няма да го питам за бившите му я Rolling Eyes
На мен ще ми е интересно предаването (или поне се надявам)
Hug на всички

# 29
  • София
   Е добре де, ако каже,че те обича истински, което дори и той не знае дали е така, и отчете лъжа, какво става? Ще ме обича ли, ако напълнея 200 килограма, ми той откъде да знае дали ще може те обича? Ще позволява ли на майка си .... ми ще и позволява, дори да каже не, те са и нейни внуци, не само на твоята майка!А ти със сигурност ще позволяваш на твоята!А мъжетее, тръгнали да се женят, а ги интересува дали ще могат да гледат мачове и дали ще могат да скитосват и пият с приятели  ooooh!.Толкова ли не знаят,че брака не е само развлечения, а и отговорности? Тя ще каже,че ще му позволява, докато са сами, това няма да и пречи, но като се роди бебето и има нужда от помощ, тя ще започне да се кара с него, а той да се оправдава,че била казала да! И т.н. и т.н.!

Общи условия

Активация на акаунт