"Истината за нас" - новото предаване по Нова

• 10 324
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм разочарована от предаването.

# 61
  • с/у ОколоМръсТното
може ли да се гледат изминалите епизоди нейде в нет-а?

# 62
  • София
   Аз се надявам, тази вечер, да успея да го гледам, за първи път.Само да няма нещо друго, по-интересно някъде!

# 63
може ли да се гледат изминалите епизоди нейде в нет-а?

Ето тук

# 64
Защо го няма днес?Не трябваше ли да започне в 20.00?

# 65
От 22.30 ще е днес.
И аз се каня да го гледам за пръв път.

# 66
  • София
    Аз чаках да видя развръзката при момчето, а те ми го оставиха за другия път! Сигурно съм много консервативна, но не мога да приема тази връзка.Ми момчето ,ако след десетина години порасне и поиска да има дете, тя ще може ли да му го даде?

# 67
   Аз чаках да видя развръзката при момчето, а те ми го оставиха за другия път! Сигурно съм много консервативна, но не мога да приема тази връзка.Ми момчето ,ако след десетина години порасне и поиска да има дете, тя ще може ли да му го даде?

И аз съм от консервите явно, но никак не ми хареса тази двойка. Жената е много зле визуално, момчето много младее до нея-направо й е като син. Ако беше малко по-подържана, сигурно нямаше да ми изглеждат така нещата, но сега са ми като майка/син.
И затова ми изглежда грозна цялата връзка.

# 68
# 69
Тайна, na_ga и аз не ги харесвам  Naughty  Прави сте че проблема донякъде идва от там че той е доста младолик, пък тя по стара изглежда...Пък и големи деца има, това още повече обърква положението  Rolling Eyes Нямам търпение да гледам другата неделя дали има сексуално влечение към щерката  Rolling Eyes

# 70
Жената изглежда определено над 40 ,а на това момченце не бих му дала никога 20.
Супер нередовна двойка ,тази жена се е хванала в доста безперспективна връзка ,но явно не е достатъчно в час ,за да попита пред цяла България дали щял да продължава да пърди под завивките Sick

# 71
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=606968

Съвременните Ромео и Жулиета се изправят в „Истината за нас"

# 72
Подкрепям напълно мненията ви за предишната двойка. Ако бях на мястото на жената щях да се чувствам до известна степен педофилка... Просто не разбирам как това момче може да стане глава на семейство. Аз самата съм на 21 и имах едно гадже, което ми напомня на това момче. Ми то постоянно трябваше да му казваш какво да прави, кога да го прави... едва ли не трябваше да му казвам и какво да мисли ooooh! Не мисля, че ще изкарат много дълго заедно.
 А за другата двойка- Савка ми прилича на тази от ББФ, дето беше от Русе... не се сещам за името и.

# 73
На мен ми беше интересно предаването и историите в него.
Най-истински ми се сториха тези с голямата възрастова разлика помежду си- Ели и Ради ( дано не бъркам имената). Според мен независимо как изглеждат в очите на околните те наистина се обичат. Толкова чисти и невинни ми се сториха на фона на онези двамцата от Лондон, които се дърлеха основно за парите.
Водещата - Силвия Лулчева ми направи много приятно впечатление с искреното си съпреживяване и неподправените емоции. Като я съпоставя с Витомир разликата е огромна. Харесвам такива хора като Силвия. Само декорът нещо не ми допадна с тези изкуствени китки. Сякаш са решили да спестят именно от сценично оформление.

# 74
Водещата - Силвия Лулчева ми направи много приятно впечатление с искреното си съпреживяване и неподправените емоции. Като я съпоставя с Витомир разликата е огромна. Харесвам такива хора като Силвия. Само декорът нещо не ми допадна с тези изкуствени китки. Сякаш са решили да спестят именно от сценично оформление.

Peace Подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт