Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 440
  • 724
  •   2
Отговори
# 105
tsvelichkova а ще го види другото лято евентуално:) мен самата ме е виждал февруари за няколко дена......абе трагедия:( ама то...така си беше и преди почти.няма какво да направя:(

аз похвалих ли висе,че идвА акушерката и каза,че алессандро е на килата,които се е родил. май беше отслабнал с повече от 150 грама.каза,че е наддал повече от добре и това показва,че добре го храня,а и си ака здраво,както и пишка.....няма две мнения по въпроса значи. другото интересно е,че като започна да ми напипва корема да види къде е матката и с всеки изминал сантиметър надолу учудената и физиономия се засилвашепосле каза,че май неможе да я намери и пак отначало.накрая ми заяви,че това се среща много рядко и аз съм почти в нормалното си състояние!!! представяте л иси?? каза д аочаквам скоро и кръвотечението да спре. матката ми е долу вече към срамната кост хахахах.......трите ми шевчета също са добре каза.значи до тук спират и притесненията ми за евентуални инфекций-вътрешни и външни.

боби  Hug

а къде се губи клер?? тя да не ни изненада?

# 106
tsvelichkova
 ми не вземай. Като родиш тогава. Mr. Green

Гаца Баца (марита)
 наистина много неприятно, ама на съдба! Hug

Само дето се притесняваше от това раждане, видя ли? Hug Браво на Алессандро! Heart Eyes Heart Eyes

Боби, ей сега ще я погледна темата, само да не запаля и да се разпиша. Crazy

mari:)
 и аз смао за излизане с приятелки съм се отделяла от сина ми.

# 107
  • Edinburgh-UK
Цвети ще летиме от Единбург до Франкфурт и от там до София.Тръгваме тука в 2 и 30 часа и в 11 вечерта  бг време сме там.Честно да ти кажа въобще не ми се ходи в бг.обаче трябва да отидим че на моят баба му е много болна и може да не я видим повече.Тя е на 80 години. SadСамо заради нея си отиваме.На мене промяната на климът въобще не ми влияе добре и сега било голяма жега там. SadДори се отказахме да ходим на море,заради жегите ама здраве да е.

# 108
звезди,то кой не с епритеснява от раждане.....май няма такава юнаЧКА хихихихи

# 109
звезди,то кой не с епритеснява от раждане.....май няма такава юнаЧКА хихихихи

Аз!  Така се бях изтормозила с това преносване, че... раждането ми се виждаше песен. Whistling
 И накрая като ме хванаха контракциите( около 24 часа бяха) най ме бе яд, че не мога да спа. Joy
 И , честно казано, от цялата история при кърменето най-дълго и най-много ме боля. Rolling Eyes

Ама а да си призная с тези гинеколози сега, дето ме размотрават -  признвам ме е страх. Искам си пак естествено раждане. Flutter

swetla99
 Hug
Лек път

# 110

Боби - кога смятат да те вземат вече в болницата?

Ами утре сутрин съм на преглед, и ще ни светнат за процедурата, аз сега говорих с една акушерка позната по телефона да ме ориентира, та тя се хили като ряпа ...май утре вечер ще ме приберат (тя така ми препоръча, не от заранта да оставам), на следващия ден - гел, след 24 часа система ... каквото сабя покаже. Мен ме дразни факта, че някак всичко като по учебник, а няма елемент изненада - ходиш си на пазар, хоп - изтекат ти водите и хайде...а аз - болница, па планове, пък прегледи ... напрегнато ми е така. Искам да си се похиля Wink

Светле99,

лек път на вас!

Звезди, ти като преносвала трябва да ме разбираш май най-добре Wink Голям трепет, голямо чакане  Shocked

# 111
ох боби,ако не се включа пак да ти пожелая сега успех! дано не те боли много,ама винаги има епидурал нали знаеш:) така се успокоявай.

# 112
боби, изчака ти се чакането на теб  Hug. Дано да тръгне мацката на собствен ход до довечера.

Джърни, вашия юнак чака лъвската зодия, май  Laughing

# 113
  • Rennes, France
Здравейте мами!

как сте днес?
Маритка....сложен твоя казус, ама един живот живеем, ако си щастлива сега - наслаждавай се. Иначе синчетото ти, само ревнува, а и много важно да не го настройват ... Thinking
Светле - приятен път... Peace
Боби - хайде твой ред е ...
Джърни, Клер...да не ни изненадате и вие? Peace
Сю, да се запише скоро и да разказва за водното раждане...

Днес бебко е много активен, вече осезаемо го усещам дори и да се движа Heart Eyes
Правих и упражнение с топката, да видим как ще ми се отрази newsm78

# 114
Честита госпожица на Сю, чудесно са разрешили дилемата с името  Heart Eyes , а оскъдната информация за раждането звучи повече от прекрасно, ще чакам повече инфо!

При мен нищо интересно, силно се надявам бебето да изчака още няколко дена, не че има признаци за противното, нямам ни контракция, ни дявол, още не знам какво е това  Laughing . Ще го давам по-кротко още ден-два и след това ще започна да насърчавам процеса  Laughing .

Нося ви една много хубава статията за "термините" и "преносването" http://thegiftofgivinglife.blogspot.com/2009/11/poop-on-due-dates.html

# 115
Много готина статия  Laughing.

Клер, аз като теб никога не съм се връзвала на термина и взех че родих баш на официалния такъв  Wink. До довечера имаш ехееей, колко много време  Wink

# 116
Клер, аз като теб никога не съм се връзвала на термина и взех че родих баш на официалния такъв  Wink. До довечера имаш ехееей, колко много време  Wink

Сакън  Naughty , искам да устискам още няколко дена поне, а и бебето не е готово изобщо да излиза, главата е много високо и само се мести. Не ми се вкарва в такива екшъни, предпочитам да изчакам  Praynig .

# 117
Понаспах се, мога и още, ама айде след няколко часа пак. Нещо много сладко почнах да ям в последно време, аз винаги съм си го уважавала, но тука полвин година го бях спряла почти и сега пак. Трябва да спра да купувам май  Sad

cutty хайде, чакам да кажеш за топката, че и аз ще си взимам  Simple Smile
swetla99 по по сенките, ще се разнообразите поне. И на 3Д да идеш, много е интересно  Simple Smile Аз на плаж един път ходих, ама не ми беше хич кеф, ама много ми липсваше моренцето.
Боби ако не се засечеме - успех с теб сме  Hug

# 118
Клер, мерси за статията мила.Окуражаващо звучи и много позитивно. И аз намерих една не лоша: http://www.theunnecesarean.com/blog/tag/overdue-pregnancy
Моя цикъл никога не е бил 28 дневен и отчитайки тази разлика термина ми е по-скоро утре отколкото на 15 Юли. Освен това психо-атаките от България мога да ги отбивам като не вдигам телефона (говоря само с майка ми и свекърва ми, а те и двете мислят като мен, макар, че не са преносвали  Peace), но това което ме побърква е като изляза по улиците и всеки иска да е много найс и първото което пита е кога ми е термина. А като кажа, че беше преди 5 дни ме гледат като ходеща бомба със закъснител, която може да избухне всеки момент  Wink, голяма досада!
Странно ми е, че първия ми син го родих 1 ден преди термин, а казват, че вероятността за преносване е по-голяма с първото дете  newsm78
Както и да е, важното е, че усещам че организма ми се подготвя, но точно кога "бомбата ще гръмне" само Бебчо си знае.
Спокойно на всички необебили се още юлки, малко остана - от утре официално всички преносваме  Joy и Боби, и аз и Клер!  Hug

# 119
И аз преносих Вилката една седмица и след това ми предизвикаха раждането, така че съчувствам ви знам колко е досадно постоянното питане на околните и в същото време какво ви е на вас. Стискам палци всичко да е така както искате и най-вече както трябва Hug

Общи условия

Активация на акаунт