Диня,но...българска

  • 13 308
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 202
Мои роднини са я заравяли в пепел/запазвала се до Коледа/ и казват,че вкуса бил превъзходен Peace

# 61
  • Мнения: 38
И аз така съм чувал, но не бих пробвал да ти кажа. Те едно време не са се и къпели, пък пак са си били добре  Laughing

# 62
  • Мнения: 202
И аз така съм чувал, но не бих пробвал да ти кажа. Те едно време не са се и къпели, пък пак са си били добре  Laughing
Все пак не става дума за едно време...а за преди 30 год Peace

# 63
  • Мнения: 2 143
Вкусният пъпеш наистина се разпознава по аромата, както и по кората - по-грапавите, с напукана кора, са по-вкусни  Peace

Само ще вмъкна, че свекърва ми засадила едни пъпеши тази година. Кората им както казваш е много напукана, леко продълговат, мирише добре, но не е въобще сладък и дори хлебен.

Пък аз хлебните пъпеши не ги харесвам.

# 64
  • Мнения: 653
Хлебните по принцип не са вкусни, та съветът ми беше за водните пъпеши  Wink

# 65
  • Мнения: 2 143
Хлебните по принцип не са вкусни, та съветът ми беше за водните пъпеши  Wink

А как познаваш водните от хлебните?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт