Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 934
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,

От години нося много къса прическа, повярвайте ми, ако никога не сте били с много къса коса, то със сигурност не знаете какво е фризьор да НЕ може да подстригва. Дългата коса и да не ти я оформят толкова добре, винаги може да бъде прибрана или пък забодена с някоя фиба или шнола.... А лошо подстриганата къса коса не може да бъде прикрита, спасява те единствено носенето на шапка. Късите прически са най-трудни за научаване и ако на фризьора не му идва отвътре, ако не е природен талант, директно те прави да  приличаш на изпуснат от трудововъзпитателен лагер. То и по това си личат добрите фризьори- дали могат да подстригват късо.

С удоволствие препоръчвам фризьора, който посещавам вече 2 години и не искам да сменям за нищо на света. Става дума за Краси от Wave Studio, намира се в София, в Люлин-8,  кооперацията до метрото точно. Това момче има  златни ръце! Работи изключително професионално. При него винаги е навалица и без записан час няма как да седнеш. Подхожда към всеки клиент индивидуално, като взема под внимание фактори като желанията, възрастта и типа коса. Дава на всеки съвети как да си поддържа косата у дома. Мен ме посъветва неща, които на пръв поглед са елементарни, но не се бях сетила.  От повече от половин година ме подстригва в стил Риана, сещате се- избръснато 1ви номер от едната страна, отзад много късо и доста по-дълга оставена коса от другата страна, както и дълъг бретон. Пробвала съм и знам, че не бих се доверила на друг, (поне не в София) за тази прическа.
Не знам как се справя с боядисването, защото не се боядисвам при него, но след като има толкова много клиентки, едва ли всичките ходят само за подстригване. Аз съм си намерила цаката да постигам желания цвят в домашни условия.

още един глас за Краси!!!  Simple Smile И за майка му Гери, която работи в салона на Тони Маджаров на Руски паметник.

# 256
Здравейте! Подстригвала съм се в различни салони. Голяма част от несполучливия си опит през последните месеци съм описала тук, но това което ми се случи за последно беше нещо безпрецедентно, погледнато от много страни.

Едно Голямо НЕ за Бисер Борисов- салон ''Виталитис''. Той е начело в моя черен списък!!!

Салонът, който е намира на пъпа на София, минава за ''елитен'' и в него се превят не едно и две известни имена ме остави без думи..............

Аз влизам и едно момче ме упътва да сляза на подземния етаж, където се извървшат услугите. Настаних се сама в един коридор, където бях през следващия час и половина. Взе ме с час и половина закъснение, без дори едно елементарно ''Изинете''. Никакво възпитание, никакво!!!

В този салон фризьорът е въпросният Бисер, има и една маникюристка и няколко момчета, които му помагат. Те през цялото време щъкаха като обезумели от горния етаж до долния.

Докато чаках, помисляйки си неведнъж да си тръгна разбрах толкова много неща...Разбрах как персоналът на салона и две жени, които се правеха как се напиват, какъв секс обичат да правят, подробности за секса, който правят. Разбрах мнението на Бисер и помощниците му за поне пет други техни клиентки...такива епитети и такова плюене зад гърба, че просто се отвратих. Аз съм осовободена жена, но мисля че тук бяха преминати доста естетически рамки.

След като дойде най-сетне моят ред и влезнах в стаята, където се подстригва ми направи впечатление, че там освен фризьора, екипа му и други чакащи клиенти, има и още хора...В едно малко помещение бяхме събрани хора като за цял клас- отвратително. Никъде не съм виждала такова нещо, никъде!!! Човек отива на фризьор и за да се отпусне, и за да се разнообрази, а не да му е стоварен толкова народ върху главата. Някои от присъстващите определено не бяха в адекватно състояние, други разфасоваха и похапваха пиле на грил, треи говореха силно по телефона...въобще ад.

Най-накрая седнах на фризьорски стол и имах чувството, че съм в Метрото в пиков час, толкова хора и блъсканица цареше около мен. Бисер тогава започна да ми казва, че съм била като луда в главата, как можело да ме направят така, кой ми е бил подиграл така. Е, може ли такова отношение и изказвания....?!?!?!?!?!?!

След това си направи голяма самореклама, че няма да намеря по-добър фризьор от него в София, да не съм си правела труда да търся.

Подстрига ме ужасно късно, недопустимо късо за моята коса и прическата, която следвам, а уж беше разбрал какво искам. Работеше много бързо и определено не се стараеше. Докато ме правеше дойде една чалгаджийка и той вече се захласна по нея и заедно започнаха да обсъждат злобно друга нейна колежка.

Накрая ми направи с триста зора един средн стайлинг и каза, че ме очаква пак...ще има да чака!!!

# 257
Здравейте и от мен! Темата е страхотна и всички коментари са изключително полезни за всяка от нас. Е, аз се обръщам към вас с едно питане, а то е следното: Можете ли да ми споделите някакви впечатления за фризьорски салон "Лазур", който се намира на бул. Александър Дондуков 57 В?От 12 години съм с дълга черна коса и сега съм взела решение да сменя цвета и прическата. Черното доста трудно се сваля, така поне съм чула, и ми се искаше с тази задача да се заеме ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Искам да изсветля косата си и да премина към клуба на кафявите коси, но ме е страх да не ме направят на клоун. Вторият ми въпрос е: коя марка за коса е подхояща за моята цел? Чувала съм ,че матрикс са хубави бои, но...Лореал са утвърдена марка и сега съм раздоена. Ще ви бъда задължена,ако се отзовете и ми помогнете. Благодаря на всички предварително! Хубав ден и спорна седмица!  Simple Smile

# 258
  • София
Здравейте, аз пък съм очарована от Симона от салон "Виталитис". Единствено тя успя да ме изсветли без да има много поражения  по косата. Вярно, доста си е скъпичко, но специално от нея съм много доволна. Къде ли не бях ходила и какви ли щуротии не ми бяха слагали по косата и бях ужасен цвят с ужасна коса. Вече си позволявам да ходя при позната и просто да си изсветлявам корените и да ме тонира. Определено, ако сега от черната коса трябва отново да я правя руса бих отишла директно при Симона и след това само да я потдържам както и правя. То парити, които оставих в салона са и толкова, колкото и оставих на некомпетентни фризьорки.

# 259
Добър ден нова съм в този саит и незнам все още къде какво се публикува, живея в Пловдив и исках да се обърна към някоѝ които е изпитал същото като мен с Фризьорските салони в Пловдив, наскоро посетих Салон за красота Glamour намиращ се на бул. Маритца 95 коѝто на външен вид е доста приятен но от вътре не е за говорене, фризьорката която ме обслужи беше много приятна и си разбираше от работата но драмите и цирковете между Оправителят и другите служители на които бях свидетелка не са за пред клиентите, надявам се този салон да влезне в черният списък на Пловдив защото коѝто отиде там ще остане разочарован от държанието и нахалството на Оправителя както и от цените които постоянно се променят. 

# 260
Irena1988, няма лошо, че сте нова, ще разберете къде какво се публикува, но научете се за бога КАК се пише правилно, скоро не бях срещала толкова неграмотно писане.

п.п. Извинете за спама, не се стърпях.

# 261
  • София
Бихте ли ми препоръчали добър салон в кв. Борово ?

# 262
Напоследък ми прави впечатление, че салон за красота Style в София пускат много ваучери за кичури. Изглежда ми малко съмнително... Някой да има впечатления от този салон, защото го нямаше в списъците?

# 263
Здравейте! Днес ходих на фризьор при Ина Михова и съм очарована. Изключително внимателна и прецизна. Обяснява всичко подробно и е много мила. Аз лично много се харесах.  Преди два месеца ходих в студио Hathor- Петя Валентинова на Самуил. Също е добра, но подстригването не беше много изпипано. Направи ми и сешоар, който беше ок.

За Пловдив с две ръце препоръчвам Салон New Vision- Веселина Георгиева, намира се на Аксентии Велешки 9. Ходих там в продължение на 6 години и винаги съм била доволна. За съжаление вече не живея в Пловдив.

# 264
  • Стара Загора
Здравейте!Миналата седмица ходих за първи път във фриз.салон Вени стил гр.Стара Загора. Останах просто очарована.Много внимателно ми масажира скалпа и косата.А което за мене е най-важното ми подстрига от косата точно толкова колкото и казах.Надявам се,че и следващия път когато отида ще бъда доволна  Simple Smile

# 265
Здравейте,
решила съм да си направя каре като на Кейти Холмс. Може ли някой да ми препоръча добър и прецизен фризьор/ка в София, който ще се справи с тази капризна прическа. От години ходя на черта, защото никога не съм доволна от подстригването, когато имам някаква специална идея.

# 266
Здравейте,

Няма как да не се отчета и аз за разочарованията и за радостта след това откакто намерих новата си фризьорка. Първо ходих при няколко фризьори живея в Тракия в Пловдив така, че избирах удобството на да ходя в салон на близо пред това да ходя чак до центъра. Грешка. Аман от махленски фризьори. Никога за съжаление не съм попадала на свестни и най-вече дарени с визия и стил фризьори до този момент. Режеха ми косата както си знаят а не както аз искам.  Mr. Green Но сега за радостта от моето ново откритие фриьорски салон "Танита" Пловдив ул. Победа 15А фризьорка е Станка Богданска. Много внимателна, старателна, стилна, новаторска и т.н. мога тук да изброявам до утре. Стила на прическа който винаги бях искала беше постигнат само и единствено от нея, стила ми е френска черта тип Виктория Бекъм повдигнато на врата и с голям наклон напред плюс лек бретон на една страна. Отново Бравос на Станка   bouquet

# 267
И аз съм в търсене на свестен фризьор в Пловдив.Живея в кв.Тракия Peace

Още едно питане за добър салон в Пловдив. Ако може, с козметик и маникюр.
Живея в Тракия, но съм готова да отида до всяка точка на града, стига обслужването да е професионално! Доволна съм от настоящата си фризьорка, но в репертоара и има точно 2 прически за дълга коса, преса и букли, които може да ми направи всяка по-сръчна приятелка в домашни условия.
И аз като няколко момичета по-напред в темата съм с много суха и чуплива /на едри вълни/ коса, в момента в доста лошо състояние.

# 268
Здравейте аз искам да питам за мнение за салон Фетиш и по специално Венелин Кондаков и как са цените за боядисване(търсих в темата, но не намерих нищо конкретно). В търсене на добър фризьор, по специално колорист съм от една година и така и не попадам на такъв. Последно ходих във Wave Studio на Стамболийски, фризьорката не е лоша, но не говорим на един език с нея.

# 269
За белия списък салон Валерия в Подуене.Валерия-работи с такава бързина и рутина,че вече 4 пъти ходя и 4-ти път ме подстригва еднакво за разлика от дръгите и колеги.Цени народни. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт