Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 449 041
  • 774
  •   2
Отговори
# 285
  • Бургас
Може ли да споделите отзиви и за Бургас?

# 286
Dusty_wind от няколко места чувам добри отзиви за funky style.Ще взема да го посетя Flutter. Би ли ми казала ако знаеш с каква боя марка  работят  Praynig

Да не те подведа, но мисля милк шеик или матрикс. Честно казано не съм сигурна newsm78

# 287
Благодаря ти Dusty_wind   bouquet

# 288
Черен списък - гр. Варна, студио "Поля" на ул. "Кракра"  -  ОЩЕ ЕДИН ГЛАС!
1 седмица преди сватбата реших да си направя кичури там - 1-во ми изгориха косата, падаха цели кичури и 2-ро вместо 20-тина лева ми взеха 50 лв, защото косата ми "поемала" боя. Но не ме питаха преди това дали имах или не пари, нито ми обясниха защо се налага да ме мацат още - според мен косата ми добре си беше и преди това. ГОЛЯМА ГРЕШКА. Не ходете там!

# 289
Някой може ли да ми каже колко взима Калин от Кало за подстригване/сешоар, благодаря!   bouquet

# 290
А мен ме интересува в Мърфи каква е цената за боядисване и подстригване?

# 291
А мен ме интересува в Мърфи каква е цената за боядисване и подстригване?

http://www.murphystyle.com/services

# 292
allforoneАз ходя само за връхчета и от години си поддържам косата на черта. От там трудно някой да сбърка, макар че съм имала и такива случаи, примерно да не ми я подравнят като хората и при изправяне с преса да съм асиметрична. #2gunfire Но са рядкост, а и аз трудно сменям фризьор.

Aз с чертата имам огромен проблем.

До скоро прическата ми беше класическа, на етажи, отзад на триъгълник, дължината - почти до кръста.
Един ден ме осени идеята да я подстрижа до раменете или малко над тях, равна отдолу и нагоре етажирана.

Това се оказа непосилна задача за мойта фризьорка, от която бях доволна до тогава. Това ми беше последното стъпване там. Салонът се намира в Надежда до магазин СВА, салон ДЖЕЙН и фризьорката се казва Мартина. Уж младо момиче, но освен класика нищо друго не може да прави. След като ме окепази още 2 пъти ходих уж да ме корегира. Още не мога да повярвам каква съм мазохистка
В момента косата ми е на много крива черта и доста наръфана отдолу. Етажите са горе долу добре, след като се правих сама на фризьорка

Моля, препоръчайте ми фризьор в западна София, който да може да ме направи така Rolling Eyes

# 293
Здравейте,

един фризьорски салон в белия списък от мен: казва се ЛюАн, Андрей е страхотен фризьор - от години косата ми не е била с такава хубава форма, цените са супер, има и промоции, от маникюрът също съм супер доволна - за него търсете Дени. Като цяло атмосферата е супер приятелска и позитивна, препоръчвам ги! Simple Smile
Салонът се намира в Лозенец, на ул. Любата, много близо до новата метростанция на Джеймс Баучер.

Хубав ден Simple Smile

# 294
Може те ли да ми предложите добър колорист/ка за софия  Praynig за руси цветове.

Elefteria аз преди време си мислех ,че карето е най-простата прическа ,обаче се оказа ...че фризьорите които могат да те подстрижат така са единици .

# 295
За белия списък - Методи Къцаров, който преди работеше във "Венера". Издирвах го и тук в сайта намерих телефоните му и др. седмица ще му звъня да ми оправи косата, защото имах глупостта да отида в салон "Мери", Младост 4 в търговския център до "Фантастико". Подстрига ме едно русоляво, младо момиче с брекети. След като се прибрах от там се къпах и суших отново, защото ми направи "прекрасен" сешоар, видях и колко "прекрасно" ме е подстригала. Сега си имам чертички и хаотично наклъцкана косичка.

# 296
Здравейте Grinning Трябва ми малко помощ - колебая се между Hair Shop i Murphy - Данчо или Мърфи Rolling Eyes С каре съм от 4-5 години, оттогава ходех само във Vogue Vision, и бях супер доволна въпреки всички промени, които съм правила с косата си. Както и да е- фризьорката ми напусна и сега съм доста отчаяна - издирвам наистина качествен фризьор/стилист, защото с тази прическа и с тънката коса, която имам ако не се подстриже наистина добре не стои никак, а досега само тази фризьорка се справяше перфектно. Така че, моля ви споделете впечатления от горните 2 салона, ако сте ги посещавали.. Дори и фризьорите да са други. Мерси предварително Hug

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 08:04 от Unconditional

# 297
 Unconditional за Данчо и Мърфи не зная ,но Анелия за мен е страхотна Peace.

# 298
..на Следващия ден отидох в салон "Беллисима" момичето ме направи супер и ми взе 2 лева.. ...
аман от ........  Whistling

Давам още един глас за белия списък за салон Беллисима - Пловдив. Намира се срещу х-л "Норис". Моята фризьорка там се казва Доника, горещо я препоръчвам от близо двугодишната и работа върху косите на цялото семейство- и като отношение, и като умения, и като цени.

# 299
  • UK
Unconditional за Данчо и Мърфи не зная ,но Анелия за мен е страхотна Peace.

Аз също съм й фен- даже вчера ходих да ме подстригва. Много е добра. Но гледах на съседния стол, на който работи Любо- той също е страхотен- направи ми впечатление как добре беше изрусил едно момиче, а това по това, което съм виждала много малко го могат.

Общи условия

Активация на акаунт