Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 917
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Еее ама то било евтино Simple Smile супер Simple Smile аз си търсих добър колорист а неговата работа ми харесва ама защо да се чудим дали е скъпо неговите клиентки са от онези които все още не е ясно какво точно работят и защо ние ги знаем Simple Smile мерси много

# 571
И аз съм поредната която иска да пита за Ивайло Колев ама никой нищо не отговаря .... Надявам се някой да се включи ... Търси добър колорист
                                                  вчера се обаждах информативно да попитам за цените в салон LUKSOR  при Ивайло Колев :боядисване 60-70 подстригване 20
Аз ходя в този салон, само че при собственика - Любен Николов. Боядисва ме за 40 лв, подстригване и сушоар са по 20. Аз съм много доволна от него. Peace

Какво означава боядисване 60-70? На мен ако ми трябват две бои колко плащам?

# 572
Някой може ли да ми каже актуални цени за боядисване и подстригване при Жоро Петков?

# 573
  • Helsinki / Sofia
И аз искам да дам препоръка за белия списък на Петко и Силвето от салон Петко Топурски - ходя при тях от 6-7г. и винаги са били перфектни. Доста съм капризна относно косата си, както и трудно приемам драстични промени по нея, но с Петко и Силвето винаги съм спокойна в крайния резултат. Прекрасни професионалисти!

# 574
Цитат на: dettellina в ср, 28 май 2014, 21:52
Цитат на: Livy в ср, 28 май 2014, 18:00
Цитат на: Kkaatteerriinnaa в ср, 28 май 2014, 10:12
И аз съм поредната която иска да пита за Ивайло Колев ама никой нищо не отговаря .... Надявам се някой да се включи ... Търси добър колорист
                                                  вчера се обаждах информативно да попитам за цените в салон LUKSOR  при Ивайло Колев :боядисване 60-70 подстригване 20
Аз ходя в този салон, само че при собственика - Любен Николов. Боядисва ме за 40 лв, подстригване и сушоар са по 20. Аз съм много доволна от него. Peace

Какво означава боядисване 60-70? На мен ако ми трябват две бои колко плащам?
Аз попринцип се боядисвам на кичури(2 цвята)

# 575
Интересува ме на ул."Морска сирена" има салон на "Красен стил" там подстригва един мъж и още едно две момичета. Някой има ли информация за него как подстригва, колко време преди това трябва да си запишеш час и може ли направо на място да отидеш без час?

# 576
Някой може ли да ми даде актуална информация за добър фризьор във Варна, който да използва боите на Schwarzkopf?
Предварително благодаря !

# 577
Здравейте ! Интересува ме някой може ли да  даде мнение за Орлин от салон Капанов относно подстригване  Praynig

# 578
 Здравейтее, обмислям да си изсветля косата и бих ви помолила да препоръчате добър фризьор. С гъста,дълга черна коса съм. От поне 5г. я боядисвам. Но вече доста фризьори ми казват,че съм младо момиче и ще ми е по-добре с по-светла коса. Нооо ме е страх да не ме направят на нищо Laughing Twisted Evil Twisted Evil

# 579
За белия списък 2 -

Салон Виолет в София на ул. Перник (до Mall of Sofia) - и двете фризьорки са супер. Взимат много скъпо, обаче. С руса коса оставям поне 100лв. Но е чисто, мили са, правят хубаво кафе, отделят достатъчно внимание на хората.

Енви на бул. Стамболийски, София - ходя при Стела, много съм доволна!

И съм щастлива, че нямам неща за черния списък Simple Smile)

# 580
Салон Мърфи, много съм доволна - препоръчвам двама фризьори - Мърфи и Любо. Става въпрос за София.

# 581
Здравейте!

С голямо удоволствие се присъединявам към темата, за да допълня белия списък. Салонът се казва "Куклите" и се намира в Младост 1 - София. Момичето се каза Маги Ранкова - изключителен професионалист, супер мила и с голямо въображение. Винаги когато съм отивала за прическа тя веднага ми е измисляла нещо, дори когато не съм имала и най-беглата идея какво искам. И в 100% от случаите съм оставала изключително доволна. А и там ако имаш нужда, се чувстваш и като при терапевт - без да се натрапва, може да те изслуша и да ти изтърпи настроението, като не прави тъпи коментари или неадекватни подмятания.
И на всичкото отгоре не е скъпо! Simple Smile Искрено го препоръчвам това момиче! Simple Smile

# 582
 Искам и аз да оставя добри отзиви за момчетата от новият салон на  булевард Патриарх Евтимий,мисля ,че Arthair се казва.Случайно попаднах в салона за подстригване.Подстрига ме стилист на име Ангел Ганев,страхтно внимание,прецизност,професионализъм Hug.Със сигурност ще повторя.и салона е чудесен

# 583
Здравейте, ако може да добавите фризьорски салон ГЛОРИЯ, гр. Бургас - ул Поп Георги към ЧЕРНИЯ списък. Както споменах в темата, която пуснах ми изгориха косата с незнайна боя.

# 584
Подстрига ме стилист на име Ангел Ганев,

Явно доста те е впечатлил, щом от първия път чак и фамилното му име си запомнила  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт