Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 447 905
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен, надявам се да съм оцелила точното място да изразя мнението си.. Бяло руса съм от около 3 години, даже почти 4, косата ми е много здрава и мека, посещавам си един и същи фризьор през цялото време, но ми е доста далеч и реших един път да посетя салон Stephan, този, който е в Младост, боядисваха ме със същия продукт, който ползвам от години, резултата не беше много добър, но си ги дооправих вкъщи.. След месец моя фризьор не можеше да ме вземе и реших да отида пак във същия салон, понеже нямаше къде да търся един ден преди Нова година салон.. Този път ме сложиха при някаква фризьорка, предполагам беше нова, не я бях виждала преди, както и да е.. Казаха ми,че говорили с колористката на академията специално за моята коса, и предложили да ме работят уж с друг продукт на Лореал, който бил малко по силен 😃 Когато дойде времето за миене, фризьорката викна другата и тя й каза да ми матира косата като изрично бях казала, че не искам мат !!! След това 10 минути двете нещо слагаха, миха, ръчкаха.. На мен ми стана ясно, че нещо не е станало както трябва.. Когато отидох пред огледалото да ме сушат, бях в шок.. Косата ми никога не е правена по по - ужасен начин, корените бяха жълти към карамел, с лек розов оттенък.. Разревах се, почнах да се карам с тях, те ми спореха, че продуктът уж бил по силен, че нямало кой знае каква разлика, почнаха да ми предлагат да се направя по-тъмно руса, всякакви простотии за да смекчат положението, аз им казах, че по-зле няма накъде и момичето ми каза АКО не ми харесва да не плащам, което е смешно, виждайки ми реакцията ! Та в края на краищата ги питах дължа ли ви нещо, тя каза вие си преценете дали сте доволна и аз казах благодаря, лек ден и си тръгнах без да им платя.. Прикачвам и снимка на корените ми от едно от предните боядисвания, и след тяхното.. Не знам името на фризьорката, салонът е Stephan Mladost.. Фризьорката е с тъмна коса, до раменете някъде, леееко закръглена, там има и още две фризьорки, едната май се казва Габи, русолява - не е тя, нито другата с черната коса... Пазете се от това НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!!!!!

# 661
Леле, това е ужасно .... дали ще успееш да го оправиш? Изглежда наистина много зле..

# 662
  • София-Младост
Звучи ми много познато. Къде точно на Дойран?
В самото начало, малко след р-т Ниагара, май №2 се води.

# 663
  • София
Звучи ми много познато. Къде точно на Дойран?
В самото начало, малко след р-т Ниагара, май №2 се води.

Офф, сетих се.  ooooh! Всеки ден минавам от там по няколко пъти, ето защо ми звучеше познато.  Grinning
Скрит текст:
Един път щях да ходя на маникюр, тъй като моята маникюристка беше болна. Но докато ми дойде часа и тя се върна на работа, и си отложих часа. Всъщност се радвам, че не отидох, защото като си записвах час първо тя ми каза, че не работи с гел, после каза, че работи. Дали съм искала изцяло поддръжка или само да ми запълнела там, където нокътя е пораснал  Shocked  

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 11:49 от Аглея

# 664
Леле, това е ужасно .... дали ще успееш да го оправиш? Изглежда наистина много зле..
Не знам, ще отида след няколко дни при моя фризьор  Embarassed

# 665
Отново искам да попитам дали някой има пресни впечатления за някой от следните фризьори:

Димо- Acid House на Позитано. Коментиран е в предната тема преди няколко години. От доста време ням актуално инфо за него.

Наско Папазов- работи в собствен салон на Одрин. Преди беше похвален, но няма актуални мнения.

Мишо- работи в салон на Позитано. Две мои познати са много доволни от него, работел добре и цените му били сносни. Ако някой знае нещо, нека сподели и тук.

Похвалиха ми и едно младо момче Марио Тодоров, работел в нов салон в Стелбище ''Кристис бюти''. Наскоро имаше в темата похвала за момиче, което работи в този салон...

Георги Миронов- има собствен салон в Овча купе, близо до Кауфланда. Чух едно добро и едно негативно мнение за него. Цените му били много прилични.

Отделно ми казаха, че били добри Дими и Мони с салона на Капанов на Борово.

Моля Ви, споделете, ако имате мнение. Аз отново съм в търсене на фризьор.

Интересуват ме и други препоръка, в страни от изброените имена в района на Кр. село, Бъкстон, Стрелбище, Борово.

Благодаря Ви предварително!

# 666
В Стрелбище се сещам за Мирослав Ангелов-Hair studio RENDEVOUS. Peace

# 667
В Стрелбище се сещам за Мирослав Ангелов-Hair studio RENDEVOUS. Peace

Имаш ли лични впечатления?

Чувала съм, че цените му не са от най-ниските.

# 668
  • София
Похвалвам Наско Папазов за пореден път. Момчето е колега и приятел на дъщеря ми. Тя в момента живее в Манчестър. Докато отсъства аз ходя при него за подстригване. Доволна съм от оформянето на косата. Тя също одобри как ме е направил.

# 669
Здравейте, момичета!

Влизам малко като гост в темата (не можах да се стърпя като я видях Mr. Green), че ми стана интересна и се постарах да прегледам първа страница, за да не дублирам. Искам много да похваля моите фризьорки, при които ходя от близо 12 год., сега съм на 30, едно от момичетата ми прави прическата за бала и оттогава за по-лесно и по-удобно като локация съм пробвала и други салони, но винаги се връщам там. Млади са (около 35-37год.) много съвестни и коректни, преди работиха в салон Магама, но се отделиха още преди 7-8, ако не и повече години.

Салона се казва "Елеганс" и се намира на около 100м. зад сладкарница Лучано на бул. Витоша (близо до входа на Южния парк).

# 670
  • София-Младост
Мишо- работи в салон на Позитано. Две мои познати са много доволни от него, работел добре и цените му били сносни. Ако някой знае нещо, нека сподели и тук.

Онзи ден бях при него за подстригване и балеаж, много съм доволна, цените може да видиш на сайта на Exit beauty studio, на мен ми излезе 66лв. всичко.

# 671
Благодаря на всички, които споделиха мнения до момента!

Ще се радвам да се включат и други...И темата, която е доста полезна да се ''пораздвижи'..

Аз да споделя за Росен, който работи в салон ''Марги''на ул. Хан Пресиян. Преди около година го посетих няколко пъти.   

Определено за подстригване не е моят човек. Работи доста обрано, не прави хубави линии, поне според моето виждане, но...като колорист е невероятен. Наложи се да премина от една цветова гама в друга за две посещения и доста прилични цени се справи отлично с цвета. Нямам забележки и от тогава съм го препоръчала и на една друга приятелка за боядисване, понеже тя сменя различни нюанси и е много доволна.

# 672
За бял списък - гр. Бургас, искам да похваля Катя Ставракева от Салон Глория. Вече 7 години , където и да отида се връщам Винаги и само при нея.Simple Smile)) Тя е най добрата в Бургас, несъмнено.

# 673
Иноа е доста скъпа боя, в сайтовете струва около 23 лв за 1 брой, така че към 70 лв за 3 броя. Напълно е възможно дълга и гъста коса да погълне това количество, и моята е от този тип. Не съм чувала обаче Иноа да е особено трайна боя, не бих заложила на нея.
Боята Inoa е трайна боя с окислителен процес, ако е спазен начина на употреба(подходящ оксидант,смесване,нанасяне,време на действие), неби трябвало да има проблем.По важно е с какво подържате цвета на косата си, има шампоани за боядисани, червени, руси и др.коси.Единствено изключение правят белите коси, едни се покриват по лесно, други не.Тази наука се казва Колориметрия, и фризьорите който държат на професионализма я изучават, иначе всички щяхме да се мажем в къщи;)))

# 674
Почти изчетох темата. Аз съм фризьор. Нито ще рекламирам, нито ще се оплаквам, нито ще хваля.
Ще си напиша мнението просто.
Винаги ще има клиенти, които ще са доволни от един фризьор, и такива, които ще са недоволни от него. Понякога е въпрос на комуникация да бъдете разбрани.
Косата е много важно нещо, забелязва се от далече, и когато нещо не е наред, нормално е да се сърдите и да вините фризьора.
Аз съм на мнение, благодарение на дългогодишната си практика, че резултатът от услугата пряко зависи от настроението и на фризьора и на клиента.
Когато един от двамата е напрегнат, няма как да се получат нещата.
Атмосферата в салона трябва да е изключително позитивна и приятна.
Персоналът да бъде чист, усмихнат и добре подготвен.
Няма да повдигам темета за познанията. Обучавала съм колеги, на които като им заговориш за колористика гледат като облъчени. За съжаление има такива...
Относно цените на услугите - всеки си калкулира сам, както прочетох в постовете ви, зависи от много неща. Но има фризьори, които не жалят време и средства, които влагат в обучение. А то, когато е качествено, не е никак евтино. От там и по- високата цена на услугата. Освен всички останали разходи.
Та така мили дами! Пожелавам ви топли и уютни празници с близките до сърцата ви хора. Бъдете позитивни, усмихнати, и когато намерите вашият фризьор, не го сменяйте само заради това, че някой ви е препоръчал " по- кадърен". За вас може да не е точният човек.
Поздрави!  Hug
Добре казано, за това най важен е диалога м/у фризьора и клиента.Единствено бих добавила, не бързайте толкова мили дами, насладете се на едно приятно изживяване с вашия фризьор;)))

Общи условия

Активация на акаунт